Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves vagyok, a feleségem megcsalt és el akar válni. Mit tegyek?
Van két gyerekünk, ezért szeretném megmenteni a kapcsolatunk.
Én nem iszom, nem dohányzom, szeretem a családomat.
Sokat dolgozom azért hogy úgy éljünk hogy ne szenvedjünk hiányt semmiből. Ám így is mostanában pénzügyi problémáink voltak. A feleségem elkezdett egy vállalkozást ahol elég jól keres, de sokat kell utaznia.
Képzésekre, megbeszélésekre jár, így most vagy ő van itthon vagy én. Az egyik munkatársával csalt meg,
és úgy véli a házasságunkat ő már nem tudja folytatni.
Én mindíg megbíztam benne, és ő is mindíg azt hangoztatta hogy nem tudna megcsalni. mindketten a gyerekeknek legmegfelelőbb megoldást szeretnénk megtalálni. Mit tegyünk?
Beszelj vele, sokat mindig, egyfolytaban, probald eszhez teriteni! Mit gondol a feleseged? Egyszer itt, egyszer ott etyempetyemezik? Elobb kellett volna gondolkodnia, nem ferjhez mennie, es 2 gyereket szulnie.
Csak a gyerekeket sajnalom. Sajnos sokszor az ilyen artatlan gyerekeket lokik ide-oda, hiszen a felesegednek az uj pasi a fontosabb, az hogy szerelmes, es most o "szarnyal", ehhez ugye szepnek, kivanatosnak kell lennie, fodrasz, kozmetika...stb. ez mind ido, penz. A gyerekek isszak a levet egyertelmuen mindennek.
Teritsd eszhez a felesegedet, megis mit gondol, most az uj ffi fogja a ti gyerekeitek nevelni? Vagy o egyedul? Es ha ennyit uton van ki neveli a gyerekeket? Ne legyen ennyire onzo, gondoljon a gyerekeire eloszor.
Szornyu. Az ilyen noket egy kanal vizben folytanam meg.
Akkor még nincs veszve minden.Sok nő 35-40 körül megijed,hogy elveszti a nőiességét.Ilyenkor könnyen"megszédülnek".
Tessék udvarolni neki!Mindennap megdicsérni valamit,a haját,az ízlését,humorát stb
Este vacsival várni.Gyerekeket közben "lepasszolni".Kedvenc filmjét beszerezni stb!
A szerelem elöbb-utóbb elmúlik,a család az ami fontos!
A 11.52-nek!Nem akarlak elkeseríteni,de ha elváltak volna,akkor is te lennél a villámhárító,kivéve ha "másik"családot alapítanának,akkor meg púp lennél csak mindenki hátán!Ráadásul úgy kellett volna felnőnöd,hogy rengeteg mindent nem kaptál volna meg,egyszerűen azért,mert nem lett volna rá pénz.Arra is jó az esély,hogy egy másik kapcsolatot is végigasszisztálhattál volna hogy "ölik" egymást,és akkor még nem is apád,anyád az illető!Hidd el nagyon nem jó elvált szülők gyermekének lenni!Minimális azok száma akik kulturáltan el tudnak vállni,a különéléssel meg nem valósul meg az általad kívánt "nyugi",sőt,csak akkor kezdődik az igazi balhé!Főleg ha az apa nője is beszáll!
Csak egy példa:esküvőmön apu nője Apám mellett akart ülni,ergó kettővel mellettem(utálja az egész család)de azért ott feszített volna(a pénzt a bulira sajátból álltuk,apu megértette,hogy a nőjét nem akarom azon a napon,de a balhé persze megvolt,ugyanígy bepofátlankodott szallagavatótól kezdve mindenhova,ami állítólag az én napom lett volna!)
Hát igen sokkal csinosabb mióta dolgozik, karcsúbb lett, szép ruhák, fodrász, de erre nem kőlt sokat. És én észrevettem ezeket csak nem hangsújoztam eléggé, talán.
Úgy éreztem tudja ő hogy tetszik nekem és szeretem, ám tévedtem. Igazatok van megprobálom visszahódítani.
Csak ez elég nehéz így hogy keveset találkozunk.
14.31:viszont hallgathattad volna,hogy nincs pénz erre-arra,meg milyen szar apád van,mert nem ad pénzt(napi cirkusz,ha csekk jön órákon keresztül)!Aztán apádnál hallgathatnád,hogy anyád mekkora r...nc,csak a pénzt hajtja.Meg ha elmész apádhoz akkor már megint csak biztos leakarod húzni,meg lehetőleg vigyázzba ülj náluk,mert hogy képzeled,hogy olyan pofátlan vagy hogy otthonérzed magad!
Tudod a szülők nem hiszik el,hogy mindkettőt szereted,mindenáron azt akarják válassz valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!