Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukák, férjek mit tennétek ha feleséged 3 gyerekkel elköltözne tőled 200 km-re?
Elnézést a kérdezőtől, de a válaszomra reagáló valószinüleg (feminista, férfigyűlölő) hölgy félreértette a kommentemet, amire szeretnék még egyszer, utoljára írni néhány sort, megkockáztatva azt, hogy törölni fogják a válaszomat.
Nem vagyok, se megkeseredett, sem nőgyülölő!
Alvásproblémákkal egyáltalán nem küszködök és soha meg sem fordult a fejemben, hogy mintaférj lennék vagy lettem volna és szerintem erre soha nem is céloztam!
Természetesen én is, ahogy mindenki, tele vagyok hibákkal.
Ennek ellenére, jelenleg már több, mint tíz éve együtt élek egy nővel(!) (akit még véletlenül sem gyűlölök).
Vele is vannak problémáink, de a lehetőségekhez képest megbeszéljük és megpróbálunk kompromisszumokat kötni.
Működik!
Az ex lelépésének az oka a mai napig rejtély számomra, bár már nem is mozgatja a fantáziámat, hogy mi lehetett az ami erre ösztönözte.
Annak ellenére mégis megtette, hogy megkapta azt a bizonyos virágot, csokikat, plüs "játékokat" (ugyanúgy, ahogy a jelenlegi párom is megkapja.
Nem minden nap, de azért nincs elfelejtve, hogy mennyit jelent nekem!
Irónia...
Nos, az iróniára egy jó példa volt az előző hozzászólásomban.
Idézném; "Lerendezni a lotyót... Jó ötlet, tetszik, de mit oldana meg? Ha hülyén csinálod, akkor max. a láthatásokon találkozhatsz a gyerekeiddel, amikor bejönnek (ha bejönnek) látogatóba a börtönbe."
Persze az iróniát is meg kell érteni!
De továbbra is fenntartom, hogy:
"A nők sokkal hamarabb megtesznek bármit, hogy elérjék a céljaikat, mint mondjuk a férfiak!!!
"
És még annyit, hogy a kérdést nem én tettem fel, tehát nem a kommentemet kellett volna (rosszul) analizálni, hanem a kérdésre reagálni érdemben. Ha tudsz...
Ha pedig nem...
Mégegyszer elnézést a kérdezőtől és azoktól is, akiket esetleg bántanak a soraim!
Köszönöm Mindenkinek a további válaszokat.
Ebben az esetben is látszólagos ok nélkül ment el a feleség a gyerekekkel.A férje már utánnuk ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!