Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apukák, férjek mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukák, férjek mit tennétek ha feleséged 3 gyerekkel elköltözne tőled 200 km-re?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 22:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%

elvileg engedély nélkül nem költözhet olyan messze és igenis biztosítania kell a láthatást, ami törvényileg elő van írva.. nagyon meg kell indokolnia miért is olyan messzire költözik! sajna tudom mert most válok én is:S

kitartást a barátodnak, jobbulást:S

2011. jún. 11. 22:56
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:55

Hogy neked mennyire igazad van! nem nehéz a nőkkel, csak kicsit oda kell figyelni ránk:S nem állandóan a tv vagy gép előtt kell ülni.. amúgy én voltam az eddigi utolsó:S

2011. jún. 11. 22:58
 13/23 A kérdező kommentje:

22:56 köszi

Tulajdonképpen egy rémtörténet az övék.A feleség depressziós,a férj még mindig szereti és hát a 3 gyerek...

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2011. jún. 11. 23:02
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
gondolom nem véletlenül költözött el a nő, és gondolom annak is megvolt a jó oka miért 200km-re. amíg az ember nem ismeri a pontos sztorit mindkét fél szájából addig nem lehet erre mit mondani.
2011. jún. 11. 23:04
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

Egész egyszerűen utánuk költöznék. Nem akarnék ott élni, ahol nincsenek a gyermekeim. Függetlenül attól, hogy az illető anya, vagy apa, a gyerekeknek mindkét szülőjükhöz joguk van. A szülők feladata biztosítani, hogy ez a jog érvényesülhessen. Teljesen mindegy az, hogy ki depressziós, ki kit szeret, a lényeg az, hogy a gyermekeinknek jó legyen. Ha megesik egy ilyen helyzet, mert ugye valójában mindkét szülőnek azonos jogai vannak egy házasságban a gyermekeiket illetően, ezért az apuka vissza is hozhatná őket akár, de ezt nem tanácsolom, és nem azért mert nő vagyok.

Akárhogy is van, nem hagynám magam kirekeszteni a gyermekeim életéből. Mi fontosabb lehet náluk?

Nem állnék le vitatkozni sem. Minek?

Mennék utánuk és kész. Valahol ez a világ legtermészetesebb dolga.

Feltételezve persze azt, hogy az anyuka nem az apuka agresszivitása, alkoholizmusa stb. miatt menekült ilyen messzire.

2011. jún. 12. 09:33
 16/23 A kérdező kommentje:

Az apuka antialkoholista, nem agresszív.

Valószínű utánnuk fog költözni.

2011. jún. 12. 11:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy feleség sem lesz véletlen depressziós. Viszont ha tényleg depressziós,az egy "jó" hir,mert ha a barátod akarja,és igazán akarja,elképzelhető hogy visszaforditható a helyzet. Én a helyében még próbálkoznék,a feleségnek pedig pszichologust/pszichiátert! Egyébként szerintem a legtöbb pasi azt tenné amit a 3.ik irt hogy,zárcsere,és sörözés!:-(
2011. jún. 12. 12:33
 18/23 Burny bácsi ***** válasza:
30%
Én utána mennék és jól helyben hagynám a lotyót.
2011. jún. 12. 21:47
 19/23 anonim ***** válasza:

Megtörtént!

Nem három, hanem két gyerekkel és nem 200, hanem közel 300 Km-re mentek, idestova 10 éve...

Azóta csak hébe hóba látom a lányimat és borzalmasan rossz!

Azok akik azt írták, hogy "~lerendezném a lotyót", vagy "utánuk mennék", esetleg hogy "egy nő ok nélkül nem tesz ilyet", azt üzenem, hogy;

1. iriggyelem őket az optimizmusukért és a lehetségük tárházáért

2. Még véletlenül sem kívánom nekik, hogy a valóságban is megtörténjen velük és rájöjjenek, hogy ez nem ilyen egyszerű!

Lerendezni a lotyót... Jó ötlet, tetszik, de mit oldana meg? Ha hülyén csinálod, akkor max. a láthatásokon találkozhatsz a gyerekeiddel, amikor bejönnek (ha bejönnek) látogatóba a börtönbe.

Utánuk költözni szé dolog, de biztos, hogy ez kivitelezhető? Magyarország nem az állandó költözködésre van berendezve! Arról ne is beszéljünk, hogy a válás felemészti a pénz nagyrészét.

És hogy a nejnek miért sikerült? Mert gondolom, mint az én esetemben, ő is rokonokhoz költözött!

Mi volt még?

Ja igen, a nők nem tesznek ilyet ok nélkül... :)

Jó reggelt, lassan ideje lenne felnőni!

A nők sokkal hamarabb megtesznek bármit, hogy elérjék a céljaikat, mint mondjuk a férfiak!

További szép napot!

2011. jún. 18. 05:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Jézus mária,még egy megkeseredett,nőgyülölő férfi,aki alvásproblémákkal küzd...azért ne mondd nekem hogy ha egy kapcsolatba minden rendben van,és te megteszel mindent a nőért(nem kell itt egetrengető dolgokra gondolni,egy kis figyelmesség,törődés,szeretet) akkor az egyszer csak gondol egyet és elutazik az ország másik felébe inkább a rokonaihoz.Milyen céljait elérje????????Te gondolod hogy egy nőnek az a célja hogy hozzámenjen élete szerelméhez,szüljön neki 2 gyereket,aztán lelépjen egy sokkal nehezebb életbe,csak úgy??Nem mondom,10 ből 1x előfordulhat hogy a pasi a férjek mintaszobra,és mégis kicseszik vele az asszony,de már csak azért sem gondolnám hogy te lennél az az egy,mert akkor nem igy irnál,az a bizonyos egy ilyenkor magába száll,és mérlegel,hogy mit rontott/rontottak el,és nem azt tartja jó ötletnek hogy helybenhagyni az asszonyt.
2011. jún. 18. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!