Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukák, férjek mit tennétek ha feleséged 3 gyerekkel elköltözne tőled 200 km-re?
elvileg engedély nélkül nem költözhet olyan messze és igenis biztosítania kell a láthatást, ami törvényileg elő van írva.. nagyon meg kell indokolnia miért is olyan messzire költözik! sajna tudom mert most válok én is:S
kitartást a barátodnak, jobbulást:S
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:55
Hogy neked mennyire igazad van! nem nehéz a nőkkel, csak kicsit oda kell figyelni ránk:S nem állandóan a tv vagy gép előtt kell ülni.. amúgy én voltam az eddigi utolsó:S
22:56 köszi
Tulajdonképpen egy rémtörténet az övék.A feleség depressziós,a férj még mindig szereti és hát a 3 gyerek...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Egész egyszerűen utánuk költöznék. Nem akarnék ott élni, ahol nincsenek a gyermekeim. Függetlenül attól, hogy az illető anya, vagy apa, a gyerekeknek mindkét szülőjükhöz joguk van. A szülők feladata biztosítani, hogy ez a jog érvényesülhessen. Teljesen mindegy az, hogy ki depressziós, ki kit szeret, a lényeg az, hogy a gyermekeinknek jó legyen. Ha megesik egy ilyen helyzet, mert ugye valójában mindkét szülőnek azonos jogai vannak egy házasságban a gyermekeiket illetően, ezért az apuka vissza is hozhatná őket akár, de ezt nem tanácsolom, és nem azért mert nő vagyok.
Akárhogy is van, nem hagynám magam kirekeszteni a gyermekeim életéből. Mi fontosabb lehet náluk?
Nem állnék le vitatkozni sem. Minek?
Mennék utánuk és kész. Valahol ez a világ legtermészetesebb dolga.
Feltételezve persze azt, hogy az anyuka nem az apuka agresszivitása, alkoholizmusa stb. miatt menekült ilyen messzire.
Az apuka antialkoholista, nem agresszív.
Valószínű utánnuk fog költözni.
Megtörtént!
Nem három, hanem két gyerekkel és nem 200, hanem közel 300 Km-re mentek, idestova 10 éve...
Azóta csak hébe hóba látom a lányimat és borzalmasan rossz!
Azok akik azt írták, hogy "~lerendezném a lotyót", vagy "utánuk mennék", esetleg hogy "egy nő ok nélkül nem tesz ilyet", azt üzenem, hogy;
1. iriggyelem őket az optimizmusukért és a lehetségük tárházáért
2. Még véletlenül sem kívánom nekik, hogy a valóságban is megtörténjen velük és rájöjjenek, hogy ez nem ilyen egyszerű!
Lerendezni a lotyót... Jó ötlet, tetszik, de mit oldana meg? Ha hülyén csinálod, akkor max. a láthatásokon találkozhatsz a gyerekeiddel, amikor bejönnek (ha bejönnek) látogatóba a börtönbe.
Utánuk költözni szé dolog, de biztos, hogy ez kivitelezhető? Magyarország nem az állandó költözködésre van berendezve! Arról ne is beszéljünk, hogy a válás felemészti a pénz nagyrészét.
És hogy a nejnek miért sikerült? Mert gondolom, mint az én esetemben, ő is rokonokhoz költözött!
Mi volt még?
Ja igen, a nők nem tesznek ilyet ok nélkül... :)
Jó reggelt, lassan ideje lenne felnőni!
A nők sokkal hamarabb megtesznek bármit, hogy elérjék a céljaikat, mint mondjuk a férfiak!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!