Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek van olyan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy a gyerekünk születése óta a párom nem kíván és csak nagyon ritkán szeretkezik velem? Akkor is az én kezdeményezésemre. Állítja hogy szeret. Szerintem meg csak a gyereket.

Figyelt kérdés
A szeretet egyik kifejezésmódja és közlése a szerelmeskedés, nem? Odabújik, puszilgat, de nem közelít. Azt mondja azért, mert nem akar több gyereket és fél hogy terhes leszek. Védekezés is van, de nem él vele, inkább elfordul és elalszik. Félek ez kihűlt és szakítás lesz. Állítja hogy szeret és majd jobb lesz és majd többet szexelünk. Kérdeztem, mitől és miért? Mi fog változni ami eddig nem történt meg? 2 ember kell ehhez és nem rajtam múlik, de szerintem valójában nem szeret csak nem akarja felvállalni, én így érzem. Hónapok óta várom hogy kezdeményezzen ő is, mert az enyémet elutasítja, csak akkor szexel mikor látja hogy már kivagyok, kb havonta 1x. Meddig mehet ez még, meddig várjak és egyáltalán mire várjak? Szomorú vagyok. Írjátok meg kérlek őszinte véleményeteket.
2011. jún. 3. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
0%
Egyik oldalról sem=Sem a nőnek, sem a férfinak
2011. jún. 7. 08:48
 72/81 anonim ***** válasza:
De van olyan. Hozzám a volt férjem évekig nem nyúlt, még nem váltunk el egyéb okok miatt, de szex nem volt már köztünk. Az tény, hogy nekem nem volt senkim. A volt férjem is azt mondta és úgy is gondolom, nem volt senkije. Önmagán segített. Nyilván ezt nem tudom 100%-ra kijelenteni, de hogy nekem nem volt senkim az 100%. :)
2011. jún. 7. 10:52
 73/81 anonim ***** válasza:
54%
Igen, egyet értek az előttem szólóval. Nekem sem volt senkim (ezért is gondolkodom a váláson, mert a nyitott házasság nem az én műfajom) és neki sem. (Mindig tudom, hol van, depressziós, nem jár társaságba, nem is lenne most képes kapcsolatra. Nincs pénzünk, tehát nem is k@rvázik.) Egyébként én is hiszek neki, tudom mikor hazudik, leéltünk együtt pár évet.
2011. jún. 7. 12:04
 74/81 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha kitartasz mellette, rendeződik minden. Csak ez idő, sok sok idő. Azt meg te tudod, van-e.
2011. jún. 7. 12:56
 75/81 anonim ***** válasza:
Véletlenül idetévedtem,és kíváncsi lennék mi lett veled kérdező.Javult a dolog?
2013. jan. 10. 14:43
 76/81 A kérdező kommentje:
Szétköltöztünk. Velünk van sokat, de mint nőhöz nem közelít. Azt mondja magának csinálja és nincs kedve szexelni. Sztem ez betegség...
2013. jan. 15. 20:22
 77/81 anonim ***** válasza:
Valahol, biztosan valóban betegség. Amíg olvastam a történetedet, és a többiek hozzászólásait, eszembe jutott egy cikk, amit talán egy éve olvastam. Arról szólt, hogy 50 év múlva, drámaian magasra szökik majd a laboratóriumban fogant gyerekek száma... a férfiak miatt. Nem azért, mert nincs kedvük, vagy nem tudnának szexelni, nem akarnának gyereket. Hanem azért, mert a NŐK számára készült hormontartalmú gyógyszerek maradéka, szinte kiszűrhetetlenül kerül a szennyvíztisztítókba, majd újra az ivóvízbe, onnan pedig a férfiak ( és persze a nők ) szervezetébe is. És a férfiak nemzőképességében, libidójában, szexuális aktivitásában jól mérhető, és egyre nagyobb mértékű elváltozásokat okoz. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy neked bele kellett volna törődnöd abba, hogy a férjeddel baráti szeretetben éld le az életedet testi kapcsolat nélkül.De úgy látszik, az egyéb "civilizációs betegségek" közé idővel bekerül majd az aszexualitás is, amit a civilizált, okos emberiség magának köszönhet... Sajnos.
2013. jan. 15. 21:59
 78/81 A kérdező kommentje:

Hát... Ez több, mint elkeserítő.

Picit még reménykedem. Majdcsak lesz valahogy. Jó érzés ha itt van. De jelenleg sodrodom. Itt nem más nő jött képbe, átalakultam a szemében nőből anyukává, pedig semmi sem látszik rajtam. Még az eltelt évek sem. Ez valami pszichés dolog lehet.

2013. jan. 16. 23:14
 79/81 anonim ***** válasza:
A "sodródás" mit jelent? Próbálsz új életet, és új kapcsolatot találni, vagy reménykedsz, hogy esetleg vele is rendbe jöhetnek még a dolgok?
2013. febr. 7. 10:01
 80/81 anonim válasza:

sajnálom a beírót, valamilyen szinten bele tudok érezni a dologba..

nálunk úgy érzem fordított a helyzet.. Én(f) kívánom a szexet, de a feleségem nem(legalábbis szerintem nem). Ami nem tudok, hogy csak velem nem ,vagy egyáltalán nem.

Ha kérdezem nem kapok semmi normális választ, egyáltalán mintha a szexuális életünkről való beszélgetés idegesítené (de ez a gyerekvállalás előtt is így volt már, a babánk most 1 éves).

Egyenlőre én is csak keresem a kiutat, a kisbabánkat mindketten nagyon szeretjük..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..

2013. febr. 7. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!