Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy a gyerekünk születése óta a párom nem kíván és csak nagyon ritkán szeretkezik velem? Akkor is az én kezdeményezésemre. Állítja hogy szeret. Szerintem meg csak a gyereket.
Figyelj, egy olyan beállítottságú férfi, aki meglehetősen intenzív szexuális életet élt, ráadásul váltott partnerekkel, ahogy írtad, most kitalálja hogy nem vágyik a szexre? nekem ez eléggé hihetetlennek hangzik.
A leírásod alapján egyértelmű hogy már nem kellesz neki mint nő. Ettől szeret, mint embert, de ez azt hiszem nem az a szeretet amire te vágysz. Ezzel azt hiszem beérjük 70 éves korunkban. :) És neked elsősorban nem azzal van a bajod, hogy nem akar szexelni, hanem egyáltalán elhidegült tőled (se ölelés, se csók se semmi... ugye?) ez pedig a vonzalom teljes hiányát mutatja. Van ilyen. ezt tudomásul kell venni. Ha meg próbálkozol itt szexi rucikkal meg mit tudom én, szerintem inkább szánalmasnak hatsz mint valóban vonzónak... de ez az én véleményem. Én a helyedben nem próbálkoznék többet. elfogadnám hogy nincs testiség, nincs szeretgetés, csak haverság. És elkezdenék pasit keresni. Hidd el rengeteg olyan pasi van, akinek kellesz. És ha eleinte nem is, de kialakulhat mélyebb dolog, és végre boldog lehetnél. Nem szabad hagyni, hogy tönkre tegyen a férjed! ezért te vagy a felelős. És mellesleg nem is tehet szemrehányást hiszen elhajtott téged. Az a szöveg hogy legyél türelmes meg elég szánalmas. Nincs bátorsága bevallani neked a tényt, hogy már nem érzi azt amit kéne, ezért rád hárítja a felelősséget hogy türelmetlen vagy meg többi baromsága, hogy te érezd magad rosszul miatta. El ne hidd!!! tipikus gyáva alak. ezt kell mondjam. És egy szavát se hidd el :) amint talál valami másik nőt, egyből lefalcol, ezt most borítékolom, te meg ott fogsz állni, hogy hány évet "vártál" rá hogy méltóztasson szeretni téged. ugyan már!
Méghogy nem akar több gyereket, ezért nem szexel :) ilyen nevetséges sztorit is régen hallottam :) de tudod miért mondja ezt, mert arra nem foghatja hogy kövér vagy, mert nem vagy az :) ha 5 kilóval nehezebb lennél mint szülés előtt, hidd el arra fogná.
Ilyen esetben nem tartom bűnnek ha szeretőt keresel. Remélem találsz egy férfit akivel boldog leszel!
32/N
Én is ebben a helyzetben vagyok lassan 2 éve:(
Az én férjem sem kívánja a szexet,azt mondja hogy a stressz miatt a munkában.Nálunk is ez megy...havonta vagy 2 havonta egyszer,szintén amikor már látja,hogy nagyon kivagyok,akkor bedobja nappal,hogy no majd este csinálunk valamit...
Hát nemtudom mi a megoldás,én már feladtam,már nem kezdeményezek,mert nagyon sok elutasításban volt részem.Sokan azt válaszolták nekem,hogy biztos van valakije,de tudom hogy nincs.
Kívánok neked sok szerencsét,és kitartást!
Szia, azzal a válaszolóval értek egyet, aki az orális kielégítésről, sponteneitásról írt.
-Ne hozd fel a szexet, ez nagyon fontos! Frusztrálod! Ez tuti!
-légy kacér, vegyél fehérneműt, és kérd meg vigyázzon a babátokra,mert te elszaladsz pl: szoliba, boltba...és öltözz át , és csak suhanj el mellette fehérneműbe, intézd úgy, hogy az útjába kerülj, majd menj el otthonról...és csinálj úgy, mintha mi sem történt volna...
-reggel sminkeld ki magad, lakkozd ki a körmöd, csináltass új frizurát. csináltass piercinget, szeméremdombodra tetováltass valamit de csak egy picit, ne mutasd meg neki, csak csináld a burkolt csábítást és majd ha kezdeményez észreveszi, na akkor fog nagyot lesni
-de ezeket ne direktbe, és várd, hogy észrevegye, lehet először észre sem veszi, majd egyszer csak rajtad hagyja a szemét.
- este vegyél föl egy csini bugyit, meg egy trikót. majd feküdj be az ágyba, és ne szól semmit, ne kezdeményezz. Egy pár ilyen alkalom után tuti rádmászik. Várd hogy kezdeményezzen, ne eröltesd akármilyen nehéz...legyél rafkós csaj, és ne nyugodj bele a dolgokba, ha nincs senki neki, és most csak egy "csapdába"került, akkor kimásztok belőle.
Ő sincs fábol! CSak ne erőltesd, és ne hozd szóba, ne célozgass, csak csábíts, óvatosan furfangosan, csajosan!
Sok sikert!!!!!!! Én szurkolok, és ne ess pánikba, ha nincs egyből visszajelzés!!!!
Tudod, türelem rózsát terem :-))))
Van itt férfi is aki meg tudja mondani, hogy mégis mit tehet az a nő aki már nem vonzó a számukra?
Mert itt a hölgyek egyre másra írogatják a szexi bugyit meg a hirtelen orális kielégítést a fürdőben, de az a véleményem, hogy ez szánalom a köbön. Van ilyen, hogy elmúlik a vágy, veletek még nem fordult elő? Én tudom magamról hogy kifejezetten undorít ha egy olyan férfi közelít akit közel kéne engednem, de nem megy. Miért kell ezt a másikra kényszeríteni? El kell fogadni, hogy már nem vagy nő a szemében, hanem barát vagy. Ilyenkor szoktak az emberek elválni, legalábbis még mielőtt egymás agyára mennek, vagy valaki megsértődik mert a másiknak szeretője lesz... Bár én lehet hogy egy pasit keresnék a helyedben. És nem a szex hiánya miatt, hanem mert egyértelmű hogy a férjed nem szerelmes beléd...
Mondjátok már el, milyen férfi az olyan akinek 30-as kora ellenére könyörögni kell hogy szexeljen? és hozza itt a rossz dumákat meg kifogásokat. ugyan már! hagyd a fenébe, teljesen meddő próbálkozás. Nem tehet róla hogy nem vágyik rád, arról viszont igen, hogy hiteget. Lehet hogy úgy gondolod nincs senkije, én nem vagyok meggyőződve róla hogy 2 év alatt nem szedett fel senkit. és hogy lesz nője az tuti.. én nem várnám meg a helyedben hogy elhagyjon. mert előbb utóbb el fog. És tudod akkor már te sem tehetsz szemrehányást, hiszen belementél abba hogy hitegessen, és hogy a nyilvánvaló elhidegülés ellenére együtt maradtál vele és vártad hogy hátha meggondolja magát.
Én szerintem megmondanám neki, hogy rendben, elfogadom hogy elhidegült, nem haragszom, van ilyen. de akkor vegyük ezt tudomásul, és keressünk más partnert. aztán ha lesz, akkor el lehet válni. legalább tiszta lenne a helyzet, nem pedig reménykedés és majd vádaskodás hogy megcsaltál te szemét... Hiszen megmondta hogy nem vágyik rád, nem akar több gyereket (ami egy rossz duma egyébként) Te meg bevetted hogy majd változni fog. nem fog. mitől változna. ha leszopod a fürdőben, már bocs, de csak szánalmas leszel. Meg szerintem meg se fogja engedni. Mert nem kíván!!!! Szerintem ez egyedül akkor változhat meg, hogy külön mentek, és elkezded a tőle független életedet. akkor visszaszerethet beléd, esetleg.
Most kedveskedik, puszilgat meg szeretget, de semmi férfias próbálkozás a részéről. Mivel kisgyerek is van, max 1-2 hónapig csendben leszek és figyelek. Nagyon figyelek.. Nem hagyok támadási felületet, amivel elvitetheti a balhét velem. Alap esetben lépnék, ez természetes, de itt a kisbabám, miatta nem tehetem, biztos akarok lenni. Nem fogok bugyiban flangálni, tudom magamtól is hogy szülés után 52kg-os csinos, ápolt NŐ vagyok. A kádban sem fogok nekiesni. Próbálok nem a saját fájdalmammal lenni elfoglalva hanem a gyerekkel lekötöm magam és mérlegelek....
Szerintem ez a férfi részéről oltári felelőtlenség és önzőség, mert a maga érdeke érdekli, nem a vele élő másik 2 emberé. Én nem hidegülnék el attól akinek gyereket csinálok, azért mert egy nő szül attól még él a szeretet és a vonzalom meg a biológia.
Szomorú hogy ma az emberek csak úgy beleunnak abba, ami még 1-2 éve az életük volt.
Szerintem a 83%-os válaszoló fontos dologra tapintott rá. Igen, ezért filózok én is a váláson hiába nagyon nehéz lépés, és hiába szeretem még mindig. Meg kell találni azt a pontot, ahonnan már mazochizmus együtt élni vele. Egy éve nem nyúlt hozzám, meg is mondta, hogy valószínűleg nem is fog. Nem fogom térdre vetni magam előtte, hogy orálisan meglepjem. Ha nem kellettem neki, bárhogy illegtem előtte ebben-abban, akkor további megaláztatásra nincs szükségem.
De fel kell készülni egy ilyen lépésre lelkileg. És a kérdezővel is egyet értek: milyen sz@r lett a világ, hogy egymásra unnak a párok egy-két év után. Azt megértem, ha már nem lángol a szerelem, de az örömteli, baráti ölelés is megmenthetne egy ilyen házasságot. Na mindegy.
"Most kedveskedik, puszilgat meg szeretget "
írod -.... ez nagyon-nagyon-nagyon fog hiányozni, Kérdező.
Jobban mint a sex.
"Ezt nem hiszem el, hogy akihez egy éve nem nyúlt a férje, annak nincsen senkije.Egyik oldalról sem."
Mi az, hogy egyik oldalról sem? Ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!