Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy a gyerekünk születése óta a párom nem kíván és csak nagyon ritkán szeretkezik velem? Akkor is az én kezdeményezésemre. Állítja hogy szeret. Szerintem meg csak a gyereket.
Mi végigszexeltük a terhességemet, és azóta is 15(!)éve szinte mindennapos a szex.Már ha csak kacéran nézek rá, akkor is beindul rám.
Én nagyon odafigyeltem arra, hogy szülés után ne csak a gyerek legyen az első, hanem a férjem trónja is megmaradjon a családban.Nem aludt velünk a gyerek egy percig sem egy szobában, nem volt rajtam tejfoltos póló, tornáztam, hogy az alakom megmaradjon, csinos voltam, adtam magamra, és az ágyban is mindig odaadó feleség voltam csecsemő mellett is.És ez nem változott a mai napig sem.
Próbálj egy kicsit megújulni a számára.Ne említsd a szexet egy darabig, majd azt fogja hinni, hogy megkapod mástól.Légy csinos, kacér, de egy kicsit megközelíthetetlen.
Én mondjuk arra is gondolnék a helyedben, hogy megcsal.Egy egészséges férfi, ha nem beteg, akkor nem utasítja el a feleségét.
Azt mondja azért, mert nem akar több gyereket és fél hogy terhes leszek.
Kifogás.
Gondolom apás szülés volt.
A sok ortobenkó nő apucit bevonszolja a szülőszoba, aztán utána sír a szájuk ha a férfi megundorodik a ...dájuktól.
Nem én tartozom ebbe a táborba,de láttam ilyet testközelből sajnos egyik unokanővérem járt igy.Szerencsétlen azóta egyedül neveli a gyereket apuci meg lelépett egy pipivel,mondjuk előtte is pipizett,csak uncsitesóm nem látott a a rózsaszínködtől és szült is neki beis vitte a szülésre,na utána mr rá se nézett nőként szépen tovább állt.A pasiknak csak megcsinálni kell a gyereket,utána nyugodtan leléphetnek,csak néha oda kell lökni a nőnek alamizsnát(gyerektartás),de a nőnek meg ottmarad egy életre szólő felelősség.
Sajnos néha a kivül álllók jobban látják a szitut,mint akik épp a hamis cukormázban úsznak.
Aki azt írta, hogy teljesen normális, hogy házastársként nincs nemi életük, mert már "öregek", azt üzenném, hogy nem gondolnám, hogy azért, mert valaki már túl van a 30-on le kéne mondania mindenről. 30-40 évesen is még a nő nő marad, a férfi pedig férfi.
Nem csak 20 évesen lehet élvezni az élet örömeit. Pláne, hogy a kérdező már írta, hogy a férje amúgy elég "szexmániás" volt azelőtt.
Szerény véleményem szerint a férjnek szeretője van, hiszen a libidója nem csökken, max. a felesége iránt nem érez már vágyat, de más iránt igen.
Mégegyszer is mondom, hogy nem normális, ha egy házaspárnak nincs nemi élete... Üzenem az ilyen gondolkodású feleségeknek, hogy kicsit nézzenek rá a férjük körmére, mert valószínűleg máson élik ki magukat.
Nem olvastam végig, mert sok :)
Mi esetünk.
Tervezett baba, 5 éve együtt voltunk mikor szültem. NEM apás szülés volt, lekéste :)
Csinosabb lettem, mint terhesség előtt, nagyon odafigyeltem magamra. A babára és a férjemre egyaránt beosztottam az időmet. Egyik sem lett elhanyagolva és a háztartás sem. Magyarul 3-4 órát aludtam a 24-ből :)
Hiába!
Először jöttek a kifogások..fáradt, sok a dolga stb stb stb.
Aztán szerető!
Végén kiderült lassan 2 éve, hogy abszolút nem tekint rám nőként. Most már anya vagyok és ott a pont. Hiába maradtam csinos, hiába akarna más udvarolgatni még ha gyerekkel is lát a férjem számára már nem létezem mint nő. Így nem is szexel velem.
Megmondtam neki, hogy bár első sorban anya vagyok, de ha alszik a baba vagy nincs velem (elviszik nagyszülők stb) akkor nő. Ha ezt nem hajlandó belátni, nem fogadja el, nem veszi le a szemellenzőt akkor elveszíti a családját, a gyerekét. Vajon az mennyivel lesz jobb számára? Ezt azért a te férjednek is felteheted...
Nagyon nagyon sajnálom, hogy emiatt hullanak szét családok, de egy NŐ-nek ugyanannyira szüksége van szerelemre, szexre akár van gyereke, akár nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!