Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy a gyerekünk születése óta a párom nem kíván és csak nagyon ritkán szeretkezik velem? Akkor is az én kezdeményezésemre. Állítja hogy szeret. Szerintem meg csak a gyereket.
Attól hogy te nagy sürü rózsaszín ködben éltél ö nem biztos.
Amúgy nekem már volt egy férjem, és vele nem volt gyerekünk de kicsit ilyen volt a kapcsolat már, hamar találtam is valakit.
Szerintem a volt férjemnek szuper voltam és gyereket is akart volna tölem.
Miért csinos, szép nö vagyok, szuper munkával, szuper családi háttérrel, akik sokszor támogattak is. mellettem minden évben mentünk nyaralni, volt házunk. vagy is idilli családi életet kapott. mióta elváltunk egy senki lett amilyen volt. habár dolgozik, de kis panelben él, nem tud kapcsolatot kialakítani, és a munkahelyén is egy senki.
de engem nem becsült meg. hiába álltam elé mini kisruhában és az összes barátja fütyült utánnam, ö egy szót sem szolt. soha nem becsült meg igazán, jó volt hogy vagyok és késsz. szuper családi kép lebegett elötte, de hogy ö tegyen is érte azt már nem. hála isten nem lett gyerek, én meg leléptem egy olyan férfivel aki a gyerek után is imád, és ugyan úgy tud megcsókolin most mint 4 éve.
nagyon-nagyon sok házaspár él így, kedves Kérdező.
És ha szétmennek : rosszabb lesz. Kajtatnak 35-40-50 évesen a vágyaik után,mindig újratermelődve ez a szomj soha -soha nem elégül ki tartósan, csak ideig-óráig.
(van olyan, jó a sex- de az apa durva, tenyészbika -olvashattál itt is olyat: megüttötte a kisbabáját tartó anyát. Ilyenkor menekülni kell, ez egyértelmű)
De itt más van-
Gyöngéd és kedves Hozzád, szereti a kicsit-
nem bírja az erőltetést - tartsatok ki egymás mellett.
Egy család élete ezen a megértésen-szereteteten alapul.
Ha a férjed egyetlen kézzelfogható indoka az, hogy nem akar újabb gyereket, akkor mindenek előtt alkalmazz valami "bombabiztos" fogamzásgátlót. Ami lehetőleg nem gumi, vagy valami helyileg alkalmazandó készítmény, mert az még a legvadabb vágyat is lelohasztja időnként.
Akár a férjed orra előtt is beveheted naponta a tablettát, vagy hagyd elől a megkezdett dobozt, hogy lássa a bogyók fogyását.
Teljesen igazad van amúgy, hogy ki vagy akadva. De sajna az a baj, hogy ha ezt rendszeresen a férjed szemére veted, ez állandó konfliktus forrás köztetek, az biztosan nem növeli sem a kedvét, sem a "teljesítő képességét".
A szexhez pedig a férfiaknak nem elég "eljátszania" a dolgot, elég hamar kiderül, hogy igazi-e a vágya...
A gyerek születése, és a házasság kötés előtt minden rendben volt köztetek? Volt valami olyasmi a szexben, amiről tudod, hogy nagyon izgatta, és szerette?
Nem tudjátok megoldani, hogy néha legyen egy "gyerekmentes" hévégétek, amikor azt csinálhattok amit akartok? Lehet, hogy nem csak egy következő gyerektől tart, de zavarja őt a tudat, hogy a gyerek mit hall a szomszéd szobában?
Nem könnyű a helyzeted, mert nagyon sok türelemre lesz szükséged, hogy visszacsalogasd az ágyba. De nem reménytelen, mert az, hogy kedveskedik, próbál megnyugtatni, azt jelenti, hogy igenis szeret. Neki legalább olyan rossz lehet mint neked, mert a jó szexre mindenki vágyik.
Megpróbálom nem felhozni a témát és várok. A gyerekemért és a boldogság esélyéért. Nem szeretek dolgokat feladni, de fáj, mert nem ezt érdemelném. Ez nem önsajnálat, csupán kétségbeesés.
Tényleg eléggé eröltetem. Ő csapodár volt egész életében, nem volt mellette évekig nő. Mellettem kitart, biztos rám is unt, hisz nem szokta meg ezt az életvitelt, de próbálja, akarja.
Próbálok hinni még, hogy működhet... Csak sokszor kiborulok, mikor a barátnők mesélik, hogy évtized után is álló ........szal kergeti a férjük.
a "barátnők" nem biztos,hogy nem füllentenek
szerintem meg 90%ban ilyenek a családok, mint nálatok
ezért a sok válás: nem értik meg az emberek, hogy nem 20 évesek- rohannak a vágyaikat kiélni
egy nyugodt, szereteteljes, figyelmes család miért nem jó? [a lihegve vágyaik után rohangáló folyton csalódóak lelkük mélyén meg erre vágyakoznak)
meg kellene kisérelni azután vágyakozni, ami a miénk, ami van- mondta egy gondolkodó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!