Ha egy idösebb férfi szereti a kislanyokat, szoval ha egy 40eves egy 15evessel jar, vagy szeretkezik akkor arra azt mondjak h pedofil. De mit mondanak arra a gyerekre aki az idösebb pasikra bukik?
Figyelt kérdés
az is akkor pedofil?2008. okt. 6. 14:46
1/16 anonim válasza:
Arra nem mondjuk, hogy pedofil, hanem hogy apakomplexusa van.
2/16 anonim válasza:
Mind a két esetre azt mondjuk, hogy "természetellenes"!
Próbáltam finoman fogalmazni, én nagyon nem szeretem az ilyeneket4
3/16 anonim válasza:
Én az ilyeneket lolitának hívom. :P
4/16 anonim válasza:
Mindegy hogy minek mondjuk,a lényeg hogy egyik sem normális dolog!
6/16 anonim válasza:
Nem, nem!!
Oedipusz király az apját ölte meg, és utána anyjával élt együtt, ilyen is volt, de ez más!
7/16 anonim válasza:
Ez egy Freud által bevezetett pszichológiai fogalom: Ödipusz-komplexus. Esetleg nézz utána a neten, ha még nem hallottál róla.
8/16 anonim válasza:
Nagyon leegyszerűsítve:
pedofília = gyermekek, gyermekkorúak szeretete
gerontofília = időskorúak, öregek szeretete
9/16 anonim válasza:
Az Oedipusz-komplexus, anyakomplexus, a kérdező nem erre volt kíváncsi legalábbis nem ezt kérdezte.
10/16 anonim válasza:
Sigmund Freud egyébiránt pszichiáter volt, nem pszichológus, ha nem hallottál volna róla. Nézz utána a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!