Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyuka el akar költözni (Új kapcsolat miatt) két gyermekével a fővárostól kb.100km-re. Megteheti ezt a gyermekek apjának beleegyezése nélkül?
Figyelt kérdés
Az apuka havi 10 napra elviszi magához a gyermekeit,és mesze menően gondoskodik róluk,foglalkozik velük.Félő,hogy nevelésük (iskola,ovi) színvonala nem lesz megfelelő.
Tudom,hogy jogászhoz kell fordulni tanácsért,de szeretném,ha előtte tájékoztatnátok!
2011. jún. 1. 08:47
41/47 anonim válasza:
Köszönöm a kioktatást, de nem tudom, hol olvastad a kommentemben kedves utolsó hozzászóló, hogy azt mondtam, hogy ez a törvény punktum.
Figyelmedbe ajánlanám az egyik sort a hozzászólásomból: "Vagyis, ha apuka nem egyezik bele a költözésbe, iskolaváltásba és a felek nem tudnak megállapodni, a bíróság dönt."
Kb. ugyanazt jelenti, csak rövidebben, mint amit Te is írtál.
42/47 anonim válasza:
Senki nem akart kioktatni. Kevertem a kommentelő kiíró és hozzászóló státusokat. Ha már személyeskedés: nem szerencsés jogban járatlannak akármilyen jogszabályt idézni. Fogalma sincs pl. a jogszabályi hierarchiról, hatáskörről, illetékességről. Mondj példát, vagy utasítsd szakemberhez.
43/47 anonim válasza:
Elírás-Hieararchia.És javasold.
44/47 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki, semmi gond.
Tanultam jogot, van némi fogalmam róla.
45/47 anonim válasza:
Igen, az élettapasztalatomból indultam ki. Mivel én be is fejeztem a jogi (egyetemet).20 éve.
47/47 anonim válasza:
Csúnya vita, semmi értelme. Itt mindenki segíteni akar valahogy. Legfeljebb az egyik jobban ért hozzá, a másik kevésbé...a szándék a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!