Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek, ha őrülten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha őrülten szeretitek a párotokat, ő is szeret, de ezt nem tudja kimutatni, csak mindig belétek gázol - egy valós, vagy vélt sérelem miatt - makacs és önfejű és nem érdekli, hogy mit éreztek?

Figyelt kérdés
Érdemes egyáltalán valamivel próbálkozni? Vagy aki önző az is marad?
2009. márc. 16. 10:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A legelső válaszoló vagyok!

Ha boldogtalannak érzed magadat a kapcsolatban,az egyáltalán nem jó!Gondolom nem azért vagy ennyire elkeseredve emiatt,mert eltudod fogani,hogy a párod nem foglalkozik az érzéseiddel?Mindent eltürni nem kell,azért mert nő vagy.Sírsz miatta,sokat türtél.Nem lenne jobb egy olyan pár,aki nem bánt m,eg mindig,akivel mindent megbeszélhetsz?Aki mellet boldog vagy?

Megétem hogy te szereted!És ő téged,biztosan szeret?

Aranyos nőnek tünsz,és szerintem megérdemelnél egy kedves,normális pasit,aki odafigyel rád is nem csak magára!!:)

2009. márc. 16. 12:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
12:36-os vagyok!Bocs elnéztem a második hozzászoló vagyok!!Bocsika
2009. márc. 16. 12:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Kétféle szerelem van, az egyik felemel, a másik lehúz.

Olyan kell, amitől 20 cm-re a föld felett lebegsz. És ami mindkettőtökből a legjobbat hozza ki.

Nekem ugyan ilyen férjem volt, 17 év után váltunk el, teljesen elvesztettem magam mellette. Szinte újjászülettem azóta, s nagyon sajnálom az éveket. 17 év után a fejemhez vágta, hogy "hová lett belőlem a vadság" s elment egy akaratos nővel. Sok baj van vele a gyerekek miatt, mert nem egyeztet egyáltalán. Nem szól, hogy viszi nyaralni. S mikor megkérdeztem, nem érti: azt mondja semmi közünk egymáshoz, s hány embert kéne felhívnia, hogy megbeszélje, mikor megy nyaralni?! De én nevelem a gyereket.

Azóta megtaláltam a párom, s ő az első, aki mellett úgy érzem,mindketten a legjobbat adjuk magunkból.

Jobb lett volna előbb.Az hogy szerelmes vagy valakibe, nem jelenti azt, hogy mellette kelll leélned az életed. Ez csak egy érzés. Elmúlik.

2009. márc. 16. 12:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, most olvastam a kérdező utolsó kommentjét- Nem vagyok meggyőződve , hogy ez az igazi szerelem. Azzal egyetértek, hogy az igazi szerelem nem akar megváltoztatni, hanem elfogadja a másikat olyannak , amilyen, de Te, bár azt mondod, szereted a hibáival együtt, mégis meg akarod változtatni, hiszen ezért írtál!!!!! Nem szerete, hogy önző, nem szeretes hogy átgázol rajtad, stb!!!! Szerintem egyszerűen félsz kilépni, hiszen már 5 éved van ebben a kapcsolatban , és abban a korban vagy, amikor az ember családot alapít.

Így viszont csak valóban elvesztegeted az éveket, előbb utóbb szakításra kerül a sor, addig viszont boldogtalan leszel.

MOST még rengeteg esélyed van megtalálni az IGAZI boldogító, kölcsönös szerelemet, ami hidd el, nagyon jó dolog. És kárpótolni fog az összes élszenvedett sérelemért.

2009. márc. 16. 12:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tenném, hogy lelépnék, s vissza se néznék egyszer sem. Sírnék otthon egy hétig, aztán felhívnám a régi barátnőimet, s minden este bulizni mennénk. Kihívó ruhákat hordanék, új frizurát csináltatnék, és lehetőleg beíratkoznék vmi tanfolyamra vagy egyetemre, megtanulnék valami tiszteletre méltó dolgot. S ha már jól kibuliztam magam(1év) keresnék egy kedves, aranyos férfit, aki a tenyerén hordoz hozzámennék, és szülnék 3 gyereket.

S akkor le se pökném már a jelenlegi páromat.

Nem izgatnám magam, hány éves vagyok. És inkább sírnék egyedül, de mégegyszer nem adnék alkalmat, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon. Ha látnám az utcán, kitérnék előle.

2009. márc. 16. 12:50
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Otthagynám a p..-ba.
2009. márc. 16. 13:03
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy ugyan ilyen párom, bármit tettem, sosem volt jó neki, pedig még egy börtönbüntetést is majdnem bevállaltam helyette. Szerettük egymást, de az kevés volt. 5 év után ha fájó szívvel is otthagytam, azóta 2,5 éves kapcsolatom van és boldog vagyok. Hagyd ott...
2009. márc. 16. 13:14
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom megváltoztatni, elfogadtam ilyennek, csak annyit szeretnék, ha belátná, hogy egy kapcsolatban mindkét félnek kell alkalmazkodnia. Még azt is vállalnám, hogy én nagyobb részt alkalmazkodnék, de azért egy kicsit ő is.Egyszer fent egyszer lent a kapcsolat. Most lent vagyunk, de 1 héttel ezelőtt még a fellegekben voltunk. Olyan mintha 2 énje lenne és nem ismerek rá, mikor gondolkodás nélkül a lelkembe tipor. Ilyenkor próbálom megérteni. Nagyon köszönöm mindekinek a választ. Lehet azt mondjátok, hogy őrült vagyok, hogy még vele vagyok. Néhány évvel ezelőtt még én sem gondoltam volna, hogy belemegyek ilyen játékba és hasonló helyzetben lévő ismerősöknek már sokkal kisebb dolgokra is azt mondtam, hogy "én ezt biztosan nem türném el". Most mégis itt vagyok és azoknak akiknek értetlenül figyeltem a kapcsolatát korábban, hogy hogy türhetik el a dolgokat, most boldogan élnek.
2009. márc. 16. 13:15
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Légy vele, amíg szereted!Csak ne kösd hozzá az életed!
2009. márc. 16. 13:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Mazohista vagy? Ennyire szeretsz szenvedni? A lelki terror rosszabb a testinél is, mert lelkileg nyomorít meg.
2009. márc. 16. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!