Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már valaha úgy, hogy nem vagytok képesek kimutatni a szerelmeteknek, hogy mennyire szeretitek őt?
Szívemből szóltál (: Én nem tudtam volna ilyen pontosan megfogalmazni, de neked nagyon jól sikerült.
Amíg ő nem panaszkodik, hogy nem mutatod ki eléggé, hogy szereted, addig szerintem nincs probléma.
Mi a barátommal ritkán találkozunk, de mikor sikerül egy tali és mondjuk ülünk a parkban a fák alatt teljesen csönd van, átölel nekem meg akarva akaratlanul az tolakszik be a fejembe, hogy bárcsak ennek a pillanatnak ne lenne vége soha.
Nagyon jó érzés, ugye? (:
Amúgy csak annyit mondanék, hogy oké, hogy ő is így szeret és gondolom megbízol benne, de azért vigyázz meg ne unjátok egymást és arra meg főleg, hogy minél boldogabb vagy, annál nagyobbat tudsz pofára esni, ha esetleg csalódnál..
Tarts mindent észben.
aaaaj, ez annyira szép vooolt.:(
mi azért szakítottunk a volt barátommal, mert úgy érezte nem szeretem eléggé.:'( pedig mindennél jobban szerettem, csak nem tudtam kimutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!