Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek mire számíthatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire számíthatok?

Figyelt kérdés

A férjem gazdag üzletember, akinek Mo-n semmi nyoma (nincs adószáma, nem fizet TB-t, külföldi rendszámú autóval jár. (pénzek sztén külföldi bankszámlán) Válni szeretnék két picivel (2éves,1 hónapos). Azzal fenyeget, hogy el tudja intézni, hogy elvegye a gyerekeket.

A házasságunk alatt én nem dolgozhattam, hogy itthon minden rendben legyen, nevelem a gyerekeket, ő meg lelkileg teroorizál, lenéz, a gyerekekkel pedig alig foglalkozik.

Én és a gyerekek is a szüleimhez vagyunk bejelentkezve, mert a mostani házunkra még nem kért lakhatási engedélyt.

Mire számíthatok válás esetén? Mit tudnak tőle így behajtani?

2011. máj. 25. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el nekem utolsó okostojás,hogy az Apeh nem tud csinálni semmit és ezt tapasztalatból tudom! Az Apehnak nagy a szája itthon,de kinnt egy néma kacsa. Az,hogy bennt vagyunk az EU-ba az nem jelent semmit,szóba sem állnak velünk,utálnak bennünket. Tehát ennek a szegény hölgynek anyagilag nincs esélye. Ha a koruk miatt mindenképp neked ítélnék a gyerekeket,akkor viszont már holnap indítsd el a válást! A pénz nem boldogít,de a gyerekek igen! Sok sikert! Én drukkolok!
2011. máj. 25. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy utálnak, már honna a csudából szedsz ilyeneket. Nézdmár meg az elmúlt év vagyonosodási vizsgálatainak az eredményét. Nyilvános. pÁr milliárd adóbehajtás. És a java külföldi bankszámlák alapján. Már megint olyasmirőlbeszélsz amiről nincsenek információid, csak városi pletykáid.
2011. máj. 25. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Utóljára írom le okostojás,hogy ha okos vagy és milliomos,de nincs a neveden semmi külföldön,akkor nem tud semmit csinálni az Apeh! A semmibe beleértem a bankszámlát is! Tapasztalatból írom,hogy egy forintot sem tudtak leszedni rólunk! Mit tudsz te a kiskapukról???

Hidd el,hogy az a férfi sem olyan buta mint te és a szegény kérdezőt ki fogja semmizni ha akarja, sajnos!!!

2011. máj. 26. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja és a helyesírásodon javíthatnál! Lehetnek bakik,de ennyi???
2011. máj. 26. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Mitől semmizné ki a férje,a bíróság egyből a gyerekeket fogja nézni,olyan nincs,hogy menjenek az utcára te "okos"üzletemberke...

Mellesleg az apja sem fogja hagyni,hogy sínlődjenek,így ha a gyerekek jól járnak,vele együtt az anya is,ennyi.

2011. máj. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!