Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire számíthatok?
A férjem gazdag üzletember, akinek Mo-n semmi nyoma (nincs adószáma, nem fizet TB-t, külföldi rendszámú autóval jár. (pénzek sztén külföldi bankszámlán) Válni szeretnék két picivel (2éves,1 hónapos). Azzal fenyeget, hogy el tudja intézni, hogy elvegye a gyerekeket.
A házasságunk alatt én nem dolgozhattam, hogy itthon minden rendben legyen, nevelem a gyerekeket, ő meg lelkileg teroorizál, lenéz, a gyerekekkel pedig alig foglalkozik.
Én és a gyerekek is a szüleimhez vagyunk bejelentkezve, mert a mostani házunkra még nem kért lakhatási engedélyt.
Mire számíthatok válás esetén? Mit tudnak tőle így behajtani?
Utóljára írom le okostojás,hogy ha okos vagy és milliomos,de nincs a neveden semmi külföldön,akkor nem tud semmit csinálni az Apeh! A semmibe beleértem a bankszámlát is! Tapasztalatból írom,hogy egy forintot sem tudtak leszedni rólunk! Mit tudsz te a kiskapukról???
Hidd el,hogy az a férfi sem olyan buta mint te és a szegény kérdezőt ki fogja semmizni ha akarja, sajnos!!!
Mitől semmizné ki a férje,a bíróság egyből a gyerekeket fogja nézni,olyan nincs,hogy menjenek az utcára te "okos"üzletemberke...
Mellesleg az apja sem fogja hagyni,hogy sínlődjenek,így ha a gyerekek jól járnak,vele együtt az anya is,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!