Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Gyermekláthatás.
A volt párom elhagyott, mikor egy hónapos volt a közös gyermekünk.
Két és fél éve le se ... a fejünket.
Azóta megházasodtam, a lányom a férjemet tekinti az apának.
Erre most felbukkant a semmiből, vissza akart szerezni. A Férjemet is zargatta.
Volt nálunk, kifejezetten a gyerek miatt, aki mikor meglátta sírógörcsöt kapott (fél az idegenektől).
Most azzal jön, hogy elviszi a gyereket magához, de címet nem hajlandó mondani, hogy hová, de azzal fenyegetőzik, hogy elveszi tőlem a lányomat.
Mi lehet most?
07:07 mondja jól, amíg nincs ítélet gyermekelhelyezésben addig közös felügyelet alatt áll a gyermek és az apának ugyan annyi joga van, mint neked.
Ellenben ha simán elküldöd a francba (a gyereket meg nem adod oda neki) akkor kb. semmit sem tud tenni. Én ezt javaslom + azonnal beadni a bíróságra a gyermekelhelyezési pert. Természetesen a bíróságon majd letagadni, hogy elküldted az apukát, mondd azt, hogy te engedted volna a láthatást de az apa nem akarta nálatok látni a gyereket, mindenképp el akarta vinni magával, de azt érthető indokkal nem hagyhattad. (vadidegen + pici a gyerek).
A kislányom éjjel bepisilt, pedig lassan fél éve szobatiszta.
Most járunk az oviba, ismerkedni, nagyon érzékeny szegényem. De halálra rémült tegnap, az apjától.
Felajánlottam neki, hogy elviszem hozzá a lányunkat, de azt mondta, hogy neki joga (!) van egydül elvinni, de nem hajlandó elárulni, hová.
Volt már per a gyerektartás miatt, hiszen van apasági nyilatkozat, de nincs bejelentett munkája, nem fizetett soha.
Hétfőn bemegyek a bíróságra, kérek tanácsadást.
Szerintem csak úgy ukkmukkfukk nem viheti el akárhova, pláne úgy hogy a gyerek retteg tőle.
Nem szeretném, ha ide járna, mert a férjemnek van egy hét éves kislánya, akit mi nevelünk.
Mi fog történni a bíróságon?
Ha megítélik a láthatást, hogyan kell kérni, hogy gyerekvédelmissel együtt találkozzon, egy erre kialakított helyen?
Nem kell oda adnod,főleg azért mert nem hajlandó megmondani, hogy hova viszi. Semmiféle közös felügyelet nincs, ha eddig nem kereste. A te jelenlétedben találkozhat vele,de csak úgy nem sétálhat el a gyerekkel.
Kinek a nevét viseli a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!