Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem váltunk el, köteles vagyok odaadni láthatásra a lányunkat?
Ha úgy is volt/ volna hogy anyuka miatt nem tudta a kapcsolatot ápolna az apuka, azt is megértem ( én) , én sem adnám neki oda, ha minden úgy van ahogy a kérdező leírta.
De ha az apuka annyira gondolt volna a kislányra, megtalálta volna azt a lehetőséget hogy láthassa, nem kell arra várnia hogy majd az anyuka felhívja és megkéri hogy foglalkozzon a gyerekkel. az hogy még nicsenek elválva az az apának is jó lett volna, érvényesíthette volna a jogait, de ezt nem igen olvastuk. egyik barátnőm is most válik, a férje nagyon italozni kezdett, elköltözött az édesanyjához a kicsivel, a férj terápiára kezdett járni, hogy megjavul, csak ne hagyják el. A barátnőm megadta az esélyt, a férj egy hétvégére szerette volna látni a gyereket, könyörgött a lánynak hogy elvihesse magával a fiút, a lány odaadta, mert bízott benne és mert a gyermeke apja, de sajnos ezt az egyetlen lehetőséget elcseszte, berúgott a szomszédok hallották hogy a kicsi sír, átmentek és látták hogy mi a helyzet. Felhívták a barátnőm ő pedig sírógörcsöt kapott és 2 nap alatt megőszült. Minden leforgott a fejében még elment a másik faluba a fiáért.
Gondolom a kérdező is ettől fél, és tiszta szívből megértem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!