Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanál a gyerekedről, ha betegen születne?
Lemondanál a gyerekedről, ha betegen születne?
Ez nem egyértelmű. Tehát már megszületett a gyerek és beteg?
* Az unokatestvérem 25 évesen szült Down-szindrómás gyermeket. Középsúlyos értelmi fogyatékos. A házasságuk tönkrement. Egyedül neveli. Elgondolkodtató...
Hány házasság megy tönkre egészséges gyerekek születése mellett. Hány nő neveli egyedül a gyerekét. Elgondolkodtató...
Én úgy gondolom, ha a terhesség során derülne ki, hogy beteg és van lehetőségem megszakíttatni a terhességet, akkor valószínűleg megtenném. Szerintem inkább szenvedek azért, mert nem születhetett meg, minthogy egész kis életén keresztül azon aggódjak, hogy miből fogom nevelni, hiszen egy beteg gyerek mellett nem dolgozhatok, meg hogy egyáltalán megéli-e a holnapot! Lehet, hogy önző dolognak tűnik elsőre, de utána még mindig ott a lehetőség, hogy újra teherbe essek és egészséges babát hozzak a világra. Míg egy beteg gyerek mellett erre nemigen van lehetőség.
Szóval én most azt mondom, hogy igen. De dönteni úgy is csak abban a helyzetben tudnék. Meg lehet kövezni, de ne legyetek álszentek, hanem gondoljatok előbb a helyzetbe.
Egyszer megkérdeztem anyut, hogy mi lett volna ha betegen születek. Hogyan döntöttek volna. Meglepő választ kaptam.
Azt mondta, hogy így huszonév távlatából már nem tudja, hogy akkor hogyan döntött volna. De valószínű, hogy nem születtem volna meg ha már a terhesség idején kiderül.
Születésem pillanata és az utána következő néhány nap a kérdéses, de utána már semmiképpen nem dobott volna el.
Nagyon szeretjük egymást. Talán ezért fájt annyira ez az egész. De belegondolva lehet én is így döntenék.
09.07.
hogy te mekkora egy kretén vagy! kívánom neked hogy rólad is mondjon majd le vki egy húsdaráló javára..:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!