Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen nyomós okok kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nyomós okok kellenek ahoz, hogy egy anyától el vegyék a gyereket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 10:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

hát amerikában több 100ezreket kap a gyermeket nevelő szülő. hát borzalmas látni h a nevelőszülő 10edét se költi a gyerekre amit érte kap.

magyarországon is sokan fizetik a 20%ot amit a kedves anyuka magára költ még apuka fizet még 100at a gyerekre. lovaglás ruhák különórák.

ha tudnád hány ilyen kérdést olvastam el. az apuka nemakarja h a gyermek rossz körülmények között nőljön fel míg az anyuka csak magára gondol.

2011. ápr. 19. 12:18
 12/23 anonim ***** válasza:

12:00 vagyok !

Nem a nevelőszülőkről beszéltem hanem a gyermekotthonokról ! És igen,mondhatni hogy gyermekvédelmis vagyok(legalábbi sok közöm va hozzá ) Bizony kapnak ruhapénz,zsebpénzt és nyaraltatják őket nem is rossz helyeken.A külön szoba nemenként értendő( 2-3 ÁGYAS,testvérek esetén figyelnek,hogy egy szobát kapjanak ) Törvényileg minimum 6 m2-t kell biztosítani egy gyermeknek ( EZ A NEVELŐSZÜLŐKNÉL IS ELŐÍRÁS NEMCSAK AZ INTÉZMÉNYEKBEN ).

2011. ápr. 19. 12:24
 13/23 anonim ***** válasza:
36%

Gyermekotthon..köszönjük!Gyermekotthon az is, ahol rádőlt a gyerekre a szekrény.Aztán kiderült, hogy volt ott még valami molesztálás is.És hány egyéb elrettentő történetet lehetett már hallani, gyermekotthonról, árvaházról, nevelőszülőkről, akik verekedte, molesztálták a gyermeket, aki rájuk bíztak.

Persze, a gyermek védelmisnek nyilván az a feladata, hogy jó fényben tüntesse fel az ilyen intézményeket, de látod, tájékozottabb ember hamar átlát a szitán, én is egyből sejtettem, hogy ilyesfajta munkaköröd lehet...

2011. ápr. 19. 12:38
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem fényezni akarom a dolgokat...Tudom vannak olyan helyek ahol egyáltalán nem megfelelő a gyermekek ellátása :( Sajnos minden rendszerbeN akad hiba,akár az élet bármely részén,nincs hibátlan...de javarészt mégiscsak jobb mint ahonnan kiemelik a gyermeket( és TÉNYLEG AZ UTOLSÓ FÁZIS A KIEMELÉS,HA MÁS MEGOLDÁS MÁR NINCS,MERT A GYERMEK ÉLETE VESZÉLYBEN VAN VAGY A SZÜLŐK EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDNEK EGYÜTT )
2011. ápr. 19. 12:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Gondatlanság,veszélyeztetés,bántalmazás,drog,rendszeres ivás stb
2011. ápr. 19. 13:16
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszi, De ennyire nem akartam belefolyni a dolgokba, munkahelyem van, albérlet amit rendesen tudok fizetni, élettársnak munkahely, külön szoba a gyereknek, oviba szépen jár, nem beteges, nincs vele viselkedési probléma, jó körülmények-gondolok itt fürdőszoba, közpintí fűtés ( igaz gázkazán, de tudom fizetni) , elmaradás rezsivel nincs. Tehát én mindent megteszek, hogy neki minden olyan legyen ( vagyis hasonló), mint akkor amikor még a férjemmel éltünk. Csak annyi, hogy most a férjem el akarja venni tőlem, mert alkalmatlan vagyok!! Ja és nem iszok nem drogozom, és nem vagyi dilis:):)
2011. ápr. 19. 13:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem fogják elvenni tőled, a magyar bíróságok anya-pártiak, csak nagyon durva esetekben kerül apához a gyerek.
2011. ápr. 19. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Pár hete volt már egy tök ugyanilyen kérdés és akkor sem derült ki, hogy válás esetén aggódik az anya, hogy az apához kerül, vagy a családból való gyámhivatali kiemelésre gondol. Márpedig ettől függ, hogy mit lehet válaszolni.
2011. ápr. 19. 15:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Mire fog hivatkozni a férjed,miért vagy szerinte alkalmatlan?
2011. ápr. 19. 16:36
 20/23 A kérdező kommentje:
felelőtlennek tart, mert pl a kozmetikába magammal vittem, vagy ha dolgom volt és nem akartam a gyereket magammal vonszolni, elvittem a dédmamához, szerinte ezt azért csináltam mert nem akarok már vele foglalkozni, pedig nem erről szól, de egy gyerekkel pl hivatalos ügyet intézni nem egyszerű. Vagy az hogy eljártam szoláriumba és vittem magammal a kicsit is, már ez is felelőtlenség, pedig ahova járok ott lakik az egyik csoporttársa a gyereknek és olyankor játszanak egy kicsit, tehát nem dobom el magamtól ilyenek miatt. De igazából nyomos oka nincs, csak szerintem ez bosszú!!!
2011. ápr. 19. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!