Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Annyira elegem van már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira elegem van már a férjem viselkedéséből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évek óta csak rosszabb a helyzet. Ha tehetném, össze pakolnék, és lelépnék. Vagy kitenném a szűrét.Csak....

Van 3 gyerekünk. 12,14,17 évesek. Anyagilag mindenképpen függök tőle... Bárhogy döntenék, nem tudom egyedül nevelni, eltartani őket....

A baj az vele, hogy nem szeret itthon lenni. Munka után jobb esetbe leül tv-t nézni, rosszabb esetbe elmegy hazúról. Ez a gyakoribb! Neki mindig van valami elintézni valója... Aztán estig nem is látjuk. Van, hogy csak elugrik cigit venni, ez kb. 2-3 óra. Nem csak bebeszélem magamnak, hanem már teljesen biztos vagyok benne, hogy nem szeret itthon lenni, nem szeret velünk lenni...

Amúgy teljesen átlagos család vagyunk. Nincsenek veszekedések, meg ilyenek. Néha szólok neki, próbálom megbeszélni vele ezeket a dolgokat, és akkor azt mondja, fontosak vagyunk neki, szeret minket, csak mindig van valami. (ezek a kifogások...)

Idegileg ki vagyok már tőle. Mindig mindent megmagyaráz, nem tudok olyat kérdezni tőle, hogy ne lenne egy frappáns válasza, miért nem volt itthon. Ja, nem csinál itthon semmit, mindent nekem kell csinálni. Mivel falun élünk, van elég tenni való.

Beteg vagyok, nem tudok munkába járni, lassan egy éve. Ki sem mozdulok itthonról, nem találkozok emberekkel sem, és ha csak társaságra vágyom, beszélgethetek a gyerekekkel, ami jó, de néha nekem is szükségem lenne arra, hogy felnőtt emberekkel is beszélhessek. A problémákat vele kellene megbeszélni....

Gyakran felhúzom magam ezeken a dolgokon, nem akarok már így élni. Ki szeretnék lépni, függetlenül élni tőle, nyugodtan. Mert így csak idegesítem magam.

Mit tehetnék?

2011. ápr. 18. 12:18
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Az világos, hogy a párod nem érzi jól magát otthon, ezért elmegy inkább. Te azt kérded, mit tegyél? Én arra vagyok kíváncsi, mit tettél eddig, ami nem működött? Ha többet tudunk rólad, a helyzetről, akkor az itteni tanácsok színvonala is lehet jobb.

Minden attól függ, mit szeretnél?

Szeretnél elválni?

Szeretnél meggyógyulni?

Szeretnél egy másik férjet?

Szeretnél emberek közé menni?

Szeretnél olyan munkát, ahol jól érzed magad?

Vagy csak szeretnéd jól kipanaszkodni magad ismeretleneknek?

2011. ápr. 18. 12:57
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm adta a következő ötletet, nálunk is sokat volt oda a párom: úgy kell bánni vele, mint egy gyerekkel. Reggel, mikor felkel, legyen neki előkészítve a reggelije vagy kávé frissen főzve, napközben hívd fel, hogy mi van vele, legyen érdemes hazajönnie. Először én is nagyon ágáltam az ötlet ellen, de másként nem megy, szerintem próbáld ki. A zsörtölődést próbáld elfelejteni, hogy megint hol volt, ha este nem jön, felhívhatod, de nem leszidva, hanem kedvesen, mégha közben fel is robbannál. Próbáld ki, ha nem jön be, veszteni valód nincs ugye. Ha otthon van, kicsit simogasd meg, vagy valami, érezze, hogy fontos neked.
2011. ápr. 18. 12:58
 23/45 anonim ***** válasza:
83%

Nyiff-nyaff!

Nyávogáson kívül tudsz mást is? Itt írjuk sorba a megoldásokat, te meg lereagálod, hogy ez ezért nem menne, az azért nem. Akkor minek kérdezel?

Ha te nem lépsz, mi nem fogjuk tudni helyetted megoldani a dolgot!

Előbb gondolkodj el azon, mi vezetett el eddig, aztán kérdezz!

2011. ápr. 18. 12:59
 24/45 anonim ***** válasza:
85%
Utolsónál a pont!
2011. ápr. 18. 13:00
 25/45 A kérdező kommentje:
Válni szeretnék, nem szeretnék másik férjet, szeretnék meggyógyulni(folyamatban), jó munkahelyet, jó fizetéssel, és nem panaszkodni, hanem tanácsokat kapni, amivel lehet valamit kezdeni. Semmi képen sem azt, hogy kioktassanak, csak jó tanácsokat.
2011. ápr. 18. 13:02
 26/45 anonim ***** válasza:
85%

Férjem is pánikbeteg. nála úgy jönnek a tünetek, hogy ha valami olyan történik vele amit nem szeret(ne), elkezd fulladni, nem kap levegőt és mivel szívbeteg, még jobban elkezd pánikolni, hogy meg fog halni.

eleinte mindig rohantunk a kórházba...

aztán ugye kivizsgálták és megállapították, hogy pánikbeteg.

2 hónapig nem ment dolgozni mert nem mert nehogy vezetés közben megálljon a szíve, stb.

abban a két hónapban elment pszichiáterhez heti 2x, kapott gyógyszereket.

nem mondom, hogy már nem pánik beteg de megtanították kezelni és már a gyógyszereket se kell szedni csak ha nagyon szorong.

ezt csak azért írtam le mert van kiút, csak tenned kell érte! azzal, hogy bezárkózol nem fogsz meggyógyulni, sőt, egyre rosszabb lesz.

szedd össze magad és menj el orvoshoz, akarj meggyógyulni.

ha a férjed közli, hogy megy el, kapd a cókmókod és menj vele, nagyok már a gyerekeitek, 2-3 órára délután igazán magukra hagyhatod.

2011. ápr. 18. 13:02
 27/45 anonim ***** válasza:
72%

"Anyagilag stabil? + gyerekem van, gondolom neked egy sem... Kül. tudnád, hogy ez mennyibe kerül, és rezsi, meg ilyenek?"

Te okoska..

Nekem 4 gyerekem van 2 nagyobb fiú és a iker lányok...

Tudom mennyibe kerülnek a srácok,és tudom mennyibe kerül a rezsi...De nem is nyafogok állandóan..Még mindig jobb a kevés fizetés mint a semmi...Én 4 gyerekkel váltam el,és dolgozom,albérletben élek a gyerekekkel.

Kapom a gyerektartást,kapom az emelt családit,és kapom a fizetésemet..Nem vagyunk rohadt gazdagok,de soha nem éheztünk,és mindig tiszta,szép ruhában járnak a gyerekek..

Mindent meg lehet oldani ,ha nem csak rínyálunk,hanem teszünk is érte valamit...

2011. ápr. 18. 13:04
 28/45 A kérdező kommentje:
Szóval és csak rinyálok és nyafogok???
2011. ápr. 18. 13:07
 29/45 A kérdező kommentje:
Akkor most lehet, hogy a férjem egy jó férj? Mindent úgy csinál, ahogy illik? Én vagyok a rossz feleség?
2011. ápr. 18. 13:09
 30/45 anonim ***** válasza:
21%
Igen rinyálsz, és a férjed helyében én is menekülnék előled!
2011. ápr. 18. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!