Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Annyira elegem van már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira elegem van már a férjem viselkedéséből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évek óta csak rosszabb a helyzet. Ha tehetném, össze pakolnék, és lelépnék. Vagy kitenném a szűrét.Csak....

Van 3 gyerekünk. 12,14,17 évesek. Anyagilag mindenképpen függök tőle... Bárhogy döntenék, nem tudom egyedül nevelni, eltartani őket....

A baj az vele, hogy nem szeret itthon lenni. Munka után jobb esetbe leül tv-t nézni, rosszabb esetbe elmegy hazúról. Ez a gyakoribb! Neki mindig van valami elintézni valója... Aztán estig nem is látjuk. Van, hogy csak elugrik cigit venni, ez kb. 2-3 óra. Nem csak bebeszélem magamnak, hanem már teljesen biztos vagyok benne, hogy nem szeret itthon lenni, nem szeret velünk lenni...

Amúgy teljesen átlagos család vagyunk. Nincsenek veszekedések, meg ilyenek. Néha szólok neki, próbálom megbeszélni vele ezeket a dolgokat, és akkor azt mondja, fontosak vagyunk neki, szeret minket, csak mindig van valami. (ezek a kifogások...)

Idegileg ki vagyok már tőle. Mindig mindent megmagyaráz, nem tudok olyat kérdezni tőle, hogy ne lenne egy frappáns válasza, miért nem volt itthon. Ja, nem csinál itthon semmit, mindent nekem kell csinálni. Mivel falun élünk, van elég tenni való.

Beteg vagyok, nem tudok munkába járni, lassan egy éve. Ki sem mozdulok itthonról, nem találkozok emberekkel sem, és ha csak társaságra vágyom, beszélgethetek a gyerekekkel, ami jó, de néha nekem is szükségem lenne arra, hogy felnőtt emberekkel is beszélhessek. A problémákat vele kellene megbeszélni....

Gyakran felhúzom magam ezeken a dolgokon, nem akarok már így élni. Ki szeretnék lépni, függetlenül élni tőle, nyugodtan. Mert így csak idegesítem magam.

Mit tehetnék?

2011. ápr. 18. 12:18
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell rögtön ara gondolni,hogy van valakije??

Az én férjem detto ugyanezt csinálta.Elment üdítőért,és 3 óra múlva jött vissza.Nagyon sokszor ebéd után azt hittem csak a kertbe ment ki,és megint órákig elvolt a haverokkal a kocsmában vagy valamelyik havernál ültek,dumáltak..

Nem volt senkije,csak velem már nem akart dumálni,és ahogy mondta "halálra unta magát" Én nem kártyáztam vele,én nem söröztem vele,és nem tudtam olyan vicceket mesélni ami tök jók..Ezért voltak jobbak a haverok..

Nőre rá se nézett,mert szeretni szeretett engem is meg a srácokat..Csak hát otthon nem érezte jól magát..

Mi végül is megbeszéltük,hogy ez egyikünknek sem jó..Ő kalitkának érezte a házasságot,és meg magányos voltam.Így közös megegyezéssel szépen,csendben elváltunk..

Ma is nagyon jó barátság van köztünk,és ma sem nősült újra...Neki így jó..De 100%-ban tudom,hogy sosem volt nő a képben..

2011. ápr. 18. 12:33
 12/45 anonim ***** válasza:
65%

A pánik betegségedet csak te agad tudod legyőzni..Ha nem veszed a fáradságot,hogy lépj magadtól,ha nem mész emberek közé,ha nem keresel munkát akkor soha nem fogsz a pánik betegségedből kigyógyulni..Addig amíg ezt nem fogod fel maradj a férjed mellett..Úgyse tehetsz mást..Tovább kell így élned..

Nézd a jó oldalát..Nem alkoholista,és nem ver titeket..

Keres magadnak valami hobbit,és annyira lefoglalod magad,hogy fel sem tűnik hogy az urad nincs otthon

2011. ápr. 18. 12:38
 13/45 anonim ***** válasza:
65%

"Beteg vagyok, nem tudok munkába járni, lassan egy éve. Ki sem mozdulok itthonról, nem találkozok emberekkel sem, és ha csak társaságra vágyom, beszélgethetek a gyerekekkel, ami jó, de néha nekem is szükségem lenne arra, hogy felnőtt emberekkel is beszélhessek. A problémákat vele kellene megbeszélni...."

A férfiak az ilyen helyzetekből menekülnek, hiszen azt várod, hogy ő elégítse ki kizárólag a társasági igényedet.

Nos, gondolj bele az ő helyzetébe, van egy felesége aki nem dolgozik, nem jár sehova (az most mellékes, miért).

Egész egyszerűen besokallt Tőled sajnos...

Próbálj meg megoldást keresni arra, hogy legyenek barátaid, ők is mehetnek hozzád, nem feltétlen kell neked eljárnod ha beteg vagy.

Miről tudnál vele beszélgetni? A háztartásról? A gyerekekről? Persze erről is kell, de ha csak ez a téme, már elnézést, de én is unnám...

Megmondom őszintén, úgy látom, elsősorban neked kéne változnod. A férjedben is van hiba, de ebben az esetben majdnemhogy minden férfi ezt tenné.

2011. ápr. 18. 12:38
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj el három konkrét esetet, amikor Ő el akart menni otthonról! Mit tettél, mit mondtál neki, mivel próbáltál meg rá hatni? hogy inkább maradjon otthon Veled?
2011. ápr. 18. 12:42
 15/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kioktatást, de a pánikbetegségem egy egészen más téma.

A férjem kb. 15 éve csinálja ezt velünk, hogy soha nincs itthon, ne beszélget velünk, csak aludni és enni jár haza...

Én kb. 1 éve vagyok beteg, előtte dolgoztam. A kettőnek nincs köze egymáshoz.

És ha el is megyek dolgozni, attól még a férjem nem fog meg változni, sem velem, sem a gyerekekkel.

2011. ápr. 18. 12:45
 16/45 anonim ***** válasza:
65%
Tapasztalatból írom. Engem mostmár a gyermekeim is itt hagytak. Érzem, hogy terhükre vagyok. Értük tűrtem, dolgoztam, megkaptak mindent. Így jártam.
2011. ápr. 18. 12:48
 17/45 anonim ***** válasza:
57%
12:48: Csilla, Te vagy az?
2011. ápr. 18. 12:50
 18/45 anonim ***** válasza:
85%

" És ha el is megyek dolgozni, attól még a férjem nem fog meg változni, sem velem, sem a gyerekekkel."

Nem tudhatod előre..Lehet,hogy megfog,de lehet hogy nem..

De ha nem is változik meg a másik gondod már nem lesz eget verően messze.

Lesz pénzed,hogy eltartsd magad és a gyerekeket..Anyagilag stabilabb leszel..

2011. ápr. 18. 12:54
 19/45 A kérdező kommentje:

Hármat????

Már mindennel próbálkoztam...szerintem...

Kértem, könyörögtem, hisztiztem, sírtam....

Szépen meg kértem, beszélgettem vele róla, felajánlottam, hogy én is mennék, kitaláltam más programot...

2011. ápr. 18. 12:54
 20/45 A kérdező kommentje:
Anyagilag stabil? + gyerekem van, gondolom neked egy sem... Kül. tudnád, hogy ez mennyibe kerül, és rezsi, meg ilyenek?
2011. ápr. 18. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!