Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van élet a válás után? Főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van élet a válás után? Főleg két gyerekkel? (tapasztalatok)

Figyelt kérdés

24/L Tudom fiatal vagyok még.És még simán találhatok párt meg kialakíthatok egy saját életet.De egyszerűen nem tudom elképzelni mi lesz a válás után.Nehéz magát a döntést is meghozni,de úgy érzem a gyerekeimen kívűl már semmi nem köt a férjemhez.

Ugyan akkor nem tudom elképzelni milyen lesz nélküle.És főként nem tudom hogy elszakíthatom-e a gyerekeket az apjuktól, most mikor végre elkezdett velük foglalkozni.De feláldozhatom az életemet a gyerekek miatt?

Akik voltak vagy vannak hasonló helyzetben, hogyan éltétek meg, és a gyerekek a válást.Esetleg ha tartható volt egy normális kapcsolat az ex-el, és a gyerkek sürűn etalálkoznak az apjukkal.

Előre is köszi a válaszokat.

2011. ápr. 7. 15:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Itt a stresszteszt:

[link]

2011. ápr. 7. 16:19
 12/26 anonim ***** válasza:

Mégis mi a válási problémának a gyökere?

Ha meg akarod menteni a házasságod, a szerelmed, 24 éves korodra nem akarsz elválni, kipróbálhatod ezt... nem baj ha nem vagy vallásos.

[link]

keress rá googlén, én kipróbálnám.

2011. ápr. 7. 17:10
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Kérlek, nem szeretném, ha elválnátok! Lehet, hogy csak a 'lángolásod' aludt ki a párod iránt. Szeress újra belé!
2011. ápr. 7. 17:13
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom a körülményeidet, de óva intelek! MA a bíróságok előszeretettel ítélik az apának a gyerekeket! 2 tanú és annyi. Ha válsz, nagyon felkészült legyél. Tőlem elvette a bíróság a fiamat tönkretették őt is, engem is. Pár tanú, hogy nem vagy tisztességes. Ennyi és vége mindennek.

Ha érdkel részletesen mi történt, írj mailt.

2011. ápr. 7. 18:26
 15/26 A kérdező kommentje:

Szóval az összes válaszolónak köszönöm a válaszokat.

Sajnos nem új az érzés.Sokszor volt már hullámvölgyben a kapcsolatunk.És eddig kitudtunk lendülni.Most úgy érzem nem fog menni.

A férjem tud a gondokról, és arról is hogy felmerült a válás.Most ezért próbálkozik és igyekszik.Sajnos jelenleg azt érzem hogy szeretem, de mint egy testvért, vagy egy nagyon közeli barátot.És nehezemre is esik az intimitás is.Olyan mintha egy iegen érintene meg.

Viszont a gyerek elhelyezésben, és láthatásban hál istennek egyetértünk.Legalábbis ha arra kerülne a sor.

Egyenlőre időt adtunk/adtam magunknak,de úgy érzem nincs sok értelme.

2011. ápr. 8. 14:52
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Én nem válnék. Elváltan, két gyerekkel senkinek nem fogsz kelleni, viszont ha nem keresel _nagyon_ jól (ez ilyen nettó 300+), akkor nyomorogni fogtok.

Ha ez megéri neked, hogy ne kelljen elviselni az embert.... különben csak neki teszel vele jót, te leszel a lelketlen rohadtkrva, aki elszakítja tőle az ő drága gyerekeit (ha nem gondolja így, hangoztatni akkor is szépen lehet), és még a gyerektartást is van képe felvenni. Ez CSODÁLATOS csajozós szöveg, a nők imádják. Legalábbis a hülyébbje.

Szvsz ha megcsinálta őket, nevelje csak. Te meg legyél okos, keress mellette másik partnert, ha utálod, vagy valami. Egy házasság ha már gyerek meg közös egzisztencia van, akkor nem az érzelmekről szól. Az a mézeshetekre szól.

2011. ápr. 11. 18:17
 17/26 anonim ***** válasza:

A gyermekek érkezése egy kapcsolatban sokszor kemény próba elé állítja a feleket. Vannak emberek, akik nehezebben alkalmazkodnak a helyzethez. Amiket leírtál az alapján azt gondolom, hogy a párod kezd beérni a feladatra. Csak egyet kérdeznék tőled: Ha arra gondolsz, hogy a párod más nőtől jön haza, nem érzel semmit? Mert most te latolgatsz egy olyan helyzetet, amiben meglehet nem fogod jól érezni magad...

A gyermekeitek még nagyon kicsik, azt gondolom, várj még. abból baj nem lehet. Szerintem a gyerekeknek, hacsak nincs katasztrófaövezet otthon, jobb egy teljes családban.

2011. ápr. 11. 18:59
 18/26 anonim ***** válasza:
Ne feledd, az esküvőn elvállaltad: együtt vagytok jóban, rosszban. Most az utóbbinál vagyunk. Nem szabad feladni, csak mert valami rosszul sikerül. Ha elrontod a tortát, sütsz egy újat, nehogy már a szülinapodon éhezz!
2011. ápr. 14. 19:25
 19/26 anonim ***** válasza:

".Sokszor volt már hullámvölgyben a kapcsolatunk.És eddig kitudtunk lendülni." -és úgy érzed, most nem fog menni. De eddig a hullámvölgy alján, vajon úgy érezted, hogy menni fog? A nők ilyen hullámzóak. És a házasság is, olyan, mint az évszakok. Télre tavasz, nyárra ősz. Ez így fog menni az ásó, kapa, nagyharangig. A bizonyíték, hogy ki fogtok lendülni, az, hogy eddig is már többször átjutottatok együtt a hullámvölgyeken. Elválni nagyon rossz, és a gyerekeknek mindenképpen nagy veszteség(persze, más, ha tarthatatlan a házasság, de a tiétek jó, egy kis hűvösség miatt nem szabad feladni))

Ne felejtsd el: ez nem együtt járás, sokkal több annál. Életre kötött szövetség, szerződés.

Ha jársz valakivel, s már nem lángol a szerelem, szakíthatsz. Egy házasságot ilyenért felrúgni, több, mint esztelenség. a házasság nem erről szól, sokkal több ennél. Ha meg-megjön közben a szerelem érzése is, az csak plussz, jutalom. De nem az a lényeg. Hanem hogy működő szövetség legyetek. Ha nem esik jól a szex, lehet egy kis időre szüneteltetni is.Muszájból ne csináld, mert az ront a helyzeten. Az önmegtartóztatás pedig sokat javíthat :)

2011. ápr. 15. 08:40
 20/26 anonim ***** válasza:
Az életedet nem tudod feláldozni, de már évekkel ezelőtt eldöntötted, hogy kikre fogod fordítani. Nem kell egy kis hűvös széltől forogni, mint a szélkakas. Légy álhatatos, megéri!
2011. ápr. 15. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!