Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után új élet, új barátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után új élet, új barátok, más is volt már így?

Figyelt kérdés
Szóval hosszú huza-vona után úgy döntöttem már nincs értelme a házasságunknak, számos probléma merült fel, többek közt a megcsalás a legjobb barátnőmmel. Régóta sejtettem h van köztük valami, de mindig kitalált valamit a férjem, ami hihetőnek tűnt, barátok voltak előttem is és csak közvetett bizonyítékok voltak. Aztán megtaláltam az iwiw-en egy levelezést, ill. egy félreérthetetlen sms-t. Hülye voltam, de nagyon, szóval csak szép csendben konstatáltam, h nem szeretnék a hölggyel továbbá kapcsolatot folytatni, semmi dráma, nem zavar ha ottvan, mert ugye egy baráti társaságunk volt, de továbbá barátként nekem meghalt, a másik barátnőm "megérezte" és rákérdezett, én elmondtam h mire jöttem rá.....nem hitt nekem......szerinte is csak barátok és túlreagálom. Ezek után történtek még dolgok és végül most tényleg válunk, de már a baráti körből is úgy néz ki kilóg a lábam. Az említett csalfa hölgyet választották úgy tűnik, kicsit becsapva érzem magam.
2010. jún. 18. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben, csak annyi volt a különbség, hogy nem voltunk házasok ! ugyanezt tette a párom velem , a baráti társaságból csalt meg egy csajjal és mindenki tudott róla ...csak én nem ! Nem néztek hülyének sokáig, mert hála ég hamar rájöttem ! Nem balhéztam sem a pasival, sem a lotyóval én egész egyszerűen keresztülnéztem rajtuk ha találkoztam velük !

a barátságokkal mi lett ? szépen lassan bevallották rövid idő után, hogy sajnálják, hogy nem szóltak stb., értékeltem, hogy bocsánatot kértek, de a barátság már nem lett ugyanaz én nem akartam már , mindig ők keresnek én soha őket !

Új életet kezdtem én is , új párom lett és az ő barátai lettek az új barátok, de a régi barátok akik az én részemről voltak, vagyis a két legjobb barátnőm ők nem tartoztak azok közé akik tudtak a megcsalásról!

Ha már túl vagy a válási megpróbáltatásokon , akkor menj el szórakozni , barátnők ...

Sok sikert ! és ne bánkódj, ne érezd magad becsapva , ne is foglakozz velük !

2010. jún. 18. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Olcsó népszerűség, mindenki intim barátnője......természetes, hogy őt válasszák.

Ne érezd veszteségnek, eddig sem tartoztál a belső körükhöz.

Kezdj új életet vagy dobd be magad a gruppenbe.

2010. jún. 18. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Tudod ha az egész társaság elpártol tőled és ahhoz a nőhöz húz, aki ilyen esetben megvetni kéne talán benned van a hiba. Nem lehet, hogy tényleg barátok? Bocs de ha a szeretője lenne mellédálltak volna. Vagy te voltál bunkó velük és most erre fogod. Biztos van ennek valami oka, csak még nem látod.
2010. jún. 18. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

jó nagy kavarások lehettek akkor, én a helyedben mindenesetre nem tudtam volna csendben ezt eltűrni és csak úgy nem beszélni vele, hiába egy a baráti társaság. Gondolom mostanra már a maga javára fordította a dolgokat, úgyhogy én azért tisztáznék mindent a társaságban is, legyen már neki is néhány rossz napja amiért így hazudott.

Nagyon fontos, hogy ne legyél közönséges, tarsd meg a büszkeséged, enni fogja őket a fene, aztán otthon már lehet sírni. Mindig a bajban tudod meg, kik is az igaz barátok, akik pont most elfordulnak tőled, nehogy kilógjanak a társaságból, jobb is, ha hagyod.

Kitartást! Biztos nem lesz egyszerű, de legalább új életet kezdhetsz és remélhetőleg nem nyúlsz ennyire mellé legközelebb.

2010. jún. 18. 21:03
 5/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a történetet, bár tudom, nem egyedi az ilyesmi

az említett hölgyről időközben az is kiderült, h az előző párommal is......és a barátnőm nem hisz nekem még ebben sem, gondolom a párja sem, ill. a másik barátnőmre sem számíthatok úgy tűnik.....én úgy érzem mindig igaz barát voltam és ápoltam a barátságunkat, de ez így nem megy

hova megy az ember ha megbántja a párja? a legjobb barátnőihez.....és én hova menjek????

2010. jún. 18. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Barátság nem erkölcscsőszség!
2010. jún. 18. 21:10
 7/10 A kérdező kommentje:

persze, lehet h csak fantazmagória volt h hívogatták egymást éjnek idején és a flörtölések az olvasott levelekben, ill. a hiányzol sms-ek, lehet én vagyok bunkó, h nem ajánlottam fel h csináljuk hármasban.....és te látod jól

persze le tudnám járatni, de mi értelme győzködni, h milyen, ha nem látják, én sem vettem észre és végülis két ember kell hozzá, a férjem partner volt, tehát más úgy gondolja, h vele ez nem történhet meg....nem is erőltetném, egyenlőre csak fáj

2010. jún. 18. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
ettől én is kikészülnék, sürgősen felejteni kell őket-ez nagyon nehéz, és sok idő, de el fog mulni ez a piszok rossz érzés, foglald le magad, a gondolataidat, keress új élményeket hogy FELEJTS
2010. jún. 18. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Én évekig segítettem a legjobbnak hitt barátnőmnek.Állandóan csak panaszkodott sírt rítt, hogy neki milyen rossz sora van.Aztán addig panaszkodott, hogy a férjem is már nagyon sokat foglalkozott vele, vagyis velük , mert az élettársa pedig a férjemnek volt jó barátja.Aztán a férjem a barátnőmet kérte meg, hogy segítsen neki megszervezni egy születésnapi meglepetéspartyt, persze az én szülinapomra és a "barátnőm"-minden lehetőséget megragadott ez alatt az 1 hét alatt.Megkérdezte a férjemtől, hogy megcsalna e engem,meg, hogy lehetett e volna valami köztük úgy 10 évvel korábban, szidta az élettársát, hogy milyen tisze tosza, bevallotta a férjemnek, hogy sosem volt szerelmes az élettársába, csak szült neki egy gyereket, hogy az előző házasságából született 2 másik gyereket legyen ki pénzelje... és még sorolhatnám, ja és pont a szülinapi bulim reggelén csupán baráti jóindulatból elugatta a kedves barátnőm, hogy mire is számítsak este(pedig egész addig tényleg meglepi lett volna mert semmit sem vettem észre a szervezkedésből)Este aztán baromi furcsa lett, hogy a kedves barátnőm úgy koslat az én férjem után, mint egy palotapincsi és főleg az fájt, hogy a férjem ezt még élvezte is.Másnap rákárdeztem a férjemnél, hogy mi folyik itt, és ő bevallotta, hogy habár semmi sem történt köztük, de ő szerelmet vallott az én kedves barátnőmnek.Mindent megbánt, mert rájött, hogy ő nem tud nélkülem élni és nagyon szeret minket, csak egyszerűen annyit hallotta panaszkodni a barátnőmet, hogy szinte már csak az ő problémájukkal foglalkozott és segíteni akart nekik nagyon.Köpni nyelni nem tudtam és azonnal válni akartam.Végül nem váltunk el, de nekem nagyon megrengett a bizalmam és azóta egész másik férfiként látom a férjem, számomra meghalt a régi nagy szerelem.És, hogy visszakanyrodjak a te történetedhez, azóta persze úton útfélen azt mondják, hogy az én házasságom van jó nagy kakiban, a barátnőmék párkapcsolata körül pedig minden a legnagyobb rendben van.Ja...Mert az én balfék uram egy szembesítés alkalmával minden baj okozójának saját magát ismerte el, azért hogy a qurvát a 2 alomból származó kölykeivel ne rakja ki a barátja az utcára.Ez van.
2010. jún. 19. 00:42
 10/10 A kérdező kommentje:

igen, ezek a nők tipikus "elesettek", semmit nem képes egyedül megtenni, mégis megvan "mindenük", mindig van valaki aki segít a szegénykéken.......ez a történet is nagyon "szép".....köszönöm.....nem jó h más is járt így, de valamelyest jobb beszélni erről....

ja igen minden párkapcsolata sz@r volt idáig a csajszinak....."nem boldog és nem szereti" és mindig akadt egy férfi aki "vigasztalta", általában a párom....egyébként fantasztikus, de pont a férjem legjobb barátjával volt együtt, mikor a férjem is képbe jött anno.....szóval jellem az van rendesen.....

És mivel ezeket a nőket mindig is védték, védeni fogják, úgy tűnik soha nem kell majd felelősséget vállalni a tetteikért! Egy erős két diplomás, jó állású nő vagyok és sosem szorultam más jóindulatára és nézzük csak, ki van most jobb helyzetben???? a k@rva.....

....de én nem vagyok az aki majd bemártja, nem stílusom, mindenki csupasz fenékkel fekszik majd a boncasztalon.....

köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok....mindenkinek szép napot!

2010. jún. 19. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!