Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagiak miatt vele maradni?
Tudom,hogy boldogabb lennék a férjem nélkül,mégis két kisgyerekkel nem tehetem meg,hogy elválok.Vagyis nagyon nehéz rászánni magam. Gyesen vagyok,nemtudom hogy jönnénk ki.
Volt más is ilyen helyzetben?
Itt az erzelmekrol szol a dolog! Ebbe soha nem szabad a gyermekeket belekeverni. Te a parod es a TE kapcsolatodrol akarsz donteni, de Edesanya is vagy. TEhat mas erzelmek kotnek a parodhoz, es mas a gyermekekhez, viszont ha belegondolsz abba, hogy a Te feladatod az, hogy a gyermekeid nyugodt es bekes korulmenyek kozott nevelkedjenek, akkor Neked ezt biztositani kell, barmi aron.
Ez nem fugghet az anyagiaktol, mivel az erzelmi eletukrol es eletedrol van szo.
Mar neharagudj, de 2 kicsi gyermekrol irsz, akkor miert szulted meg Oket, hiszen megvolt a dontesi lehetoseged, hogy milyen embernek szulsz!
Talan probald meg megtalalni a megfelelo megoldast, foleg akkor ha meg szereted a parodat, nem elmenekulni kell, hanem megoldani. Elvegre a Ferjed, tehat szereted!
Hozd rendbe a házasságod,akkor te is boldogabb leszel. A gyerekeidnek az apjukra is szüksége van. Nem tudom,hogy mostanában mikért lkett ekkora divat,hogy a nők mindenáron boldogok akarnak lennei? Egy házasságban vannak hullámvölgyek,azokon kell túljutni!
Elválsz,akkor boldogabb leszel? Vagy miért hiszed,hogy majd egy következő férfi boldogabbá tesz? ERlsősorban a gyerekeidre gondolj,ne saját magadra!
Most már a gyerekeket kell előtérbe helyezned nem magad. Ha rossz a kapcsolat a férjeddel és ez kihat a gyerekre is és úgy érzed NEKIK (és ezáltal neked is) jobb lenne ha különválnátok akkor érdemes elgondolkodni...
Nem jó kiszolgáltatottan élni senki mellett, de ha ez kell ahhoz, hogy a gyerekek boldogok legyenek akkor én bevállalnám. Hiszen mikor eldöntötted, hogy neked kellenek gyerekek olyan mintha aláírtál volna egy szerződést, hogy ezentúl mindig úgy cselekszel ahogy nekik a legjobb és ha kell feláldozod saját magad is értük.
Ha el tudnád látni a gyerekeket egymagad is és a javukra válna ha csak hétvégi apukájuk lenne akkor add be a válást. De én saját magam miatt nem lennék képes megfosztani a gyerekemet a jobb élettől.
Köszönöm a válaszokat.
A helyzet az ,hogy a nagyobbik gyerek miatt is jobb lenne,mert nagyon sokszor rámegy az apja ok nélkül.
Nagyon nehéz lépni...
10:08
Tudod nagyon keves ez az informacio ahhoz, hogy barki is a legjobb tanacsot tudna adni.
TEhat Te tudod azt, hogy a parodnak milyenek a tulajdonsagai, a szokasai, hogy idaig fajult a dolog. Meg elkepzelni is rossz azt, hogy egy meglett ffi Neki megy a vedtelen gyermeknek, ha jol ertelmeztem azt, amit irtal.
Viszont miert ilyen a parod, miota lett ilyen? Meg akkor is ha faradt, es stresszes, nem normalis dolog az, hogy igy viselkedik a gyermekevel. Megertelek abban, hogy most az elso evekben kerultek elo az igazi tulajdonsagai, tehat az elejen nem volt ilyen.
Beszeld meg a paroddal, hogy Te mit szeretnel, s hajlando valtoztatni vagy nem?
Aztan mar tudsz donteni.
Én is hasonló cipőben járok egy 2 hónapos babával. Regisztrált munkanélküli vagyok. Megbíztam a páromban, s az lett a vége, hogy semmi nem úgy alakult, ahogy akartuk. Apósomra fogta a helyzetet, s egész tegnapig úgy tudtam após kavar. Lehet Ő, de lehet a párom, mert mindketten mást állítanak, s párom nem mellém állt ki. Én is ha vele maradnék, mégse válna el tőlem, akkor elsősorban anyagiak miatt, mert szüleim nagyon kevés fizuból élnek. Anyukám keres 3 főre. S olyan helyen lakunk, hogy nem lenne élete a gyerekemnek. Én ezt tartom elsődlegesnek. Tudom, haza megyek, elnyomásban lesznek, tanárok által, s a falusiak is olyanok, hogy nem szívesen költöznék haza. Örültem hogy elkerültem otthonról. S tudom, hogy semmit nem tudnék neki megadni. Gyerektartást párom abban az esetben fizetne ha láthatja a fiát, de amiken keresztül mentem, s após mellett áll ki, nem hiszem hogy benne lennék. Elsőnek úgy volt, hogy lemond a fiáról, csak váljunk, most meg ezt hozta fel, hogy vagy nem fizet s nem jön látogatni vagy fizet. Gyes, s családiból, na meg a fizetése 20%-ból (96-100ezer között keres) nem lehet mindent megadni a gyereknek, még ha szüleim támogatnak is. De nem várhatom el tőlük. Persze mennék dolgozni, ha sikerülne elhelyezkednem. Hát én ilyen helyzetben vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!