Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? Kiderült, hogy a férjem 2 hónapig sms-ezett a kolleganőjével. Állitólag nem volt semmi, de akkor minek irogattak egymásnak?

Figyelt kérdés
Persze titokban,és a számát is egy már meglévő név alá irta be. Mút hónapban 120 sms-t küldött neki. Ti elhinnétek hogy nem volt semmi köztük?
2009. febr. 24. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért 120 SMS-t idegennek vagy barátnak nem küld az ember...meg végülis senkinek sem. Tuti, hogy mind ugyanannak az embernek ment? És ennek a rengeteg SMS-nek semmi nyoma nem maradt a telójában? Ha tudod, hogy ki az a nő, nem tudnál vele beszélni? Ezt így nem lehet tudni ennyi infóból. Beszélned kellene a hölgyikével.
2009. febr. 25. 11:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem a luvnyával is, ö is azt mondta hogy nem volt semmi. Deház hülye lenne elmondani! Csak a számlából vettem észre a 120 sms-t. Amugy az még nem biztos hogy mind neki ment, de ha 50 ment neki az is sok!!!
2009. febr. 25. 11:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
23,11 es vagyok tegnaprol kérj kilistázást a számlárol akkor megtudod hogy hány sms ment a csajnak.Amúgy meg egyszer igy is ugy is lebuknak.Nekem édesanyám mondja mindig hogy "fiam ,egyszer minden hazugság kiderül."És mindig ugy is van.
2009. febr. 25. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Szia!Szerintem rossz felé indultál.Van egy régi mondás.Nem az a baj hogy a férjed a kocsmában van,inkább az miért is ment oda??????Tehát javaslatom gondold végig,mi az amit ettől a hölgytől megkapott,és esetleg otthon nem.Lehet hogy csak az izgalma kellett a dolognak.Bár bevallottad hogy nagyon féltékeny tipus vagy,ennek hátránya hogy párod mindenképpen titkolni fogja a dolgokat,tartva az esetleges veszekedéstől.Ne alázd meg magad azzal hogy a hölgyel veszekszel,csak önmagad hozod kellemetlen helyzetbe,tudod a békát nem kell a tóba ugratni....Sokat segíttene egy őszinte,és nagyon higgadt beszélgetés,ahol mindketten nyugodtan meghallgathatjátok a másik érveit.Ha neadjisten párod hazudna,az is kiderülne,mert ha nyers őszinteséggel beszélsz vele,meglepődik és kiesik a szerepéből.A lényeg hogy maradj nyugodt és nyitott,mond el hogy neked ez fáj,és féltékennyé tesz,tehát ne tegye többé.Kérdezd meg ha nem történt semmi,miért ez a nagy titkolózás.Ha eléggé ismered látni fogod ha hazudni akar!
2009. márc. 24. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló: miért azt kell hibáztatni, akit megcsalnak (már ha ebben az esetben történt megcsalás)? Ha egy férfi izgalomra, kalandra vágyik, az talán a nő hibája? Max. azok állnak így a dolgokhoz, akik még sosem voltak hasonló helyzetben.
2009. márc. 24. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Hibáztatni???????Aki ezt szűrte le abból amit írtam,annak gond van a fejében.De igen csaltak már meg,rájuk nyitottam,és még most is úgy gondolom ha nem legyintek az intő jelekre,ha komolyan veszem a megérzéseimet,mindez nem történt volna meg.De itt azért írunk hogy segítsünk,kívülállóként érzelmek nélkül,logikusan,elfogulatlanul.Tehát a férje vagy egy szemétláda aki fűvel,fával vagy valaki olyasvalaki aki ettől a nőtöl megkapott valamit amit otthon nem.Ez nem azt jelenti hogy a feleség a hibás!!!!!Ezek a tények
2009. márc. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!