Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek ha a kislányom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha a kislányom anyjának cselekedeteit nem a gyermekünk érdeke, hanem a felém irányuló bosszú hajtja. és ez már nagyon-nagyon bosszant?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 15:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mindegy, hova vinnéd. Sehol nem lenne jó anyukának, mert zsigerből ilyen. És lesz@rja, hogy a gyereknek árt, mert az ilyen emberek csak magukra gondolnak. Önzőek.
2011. márc. 16. 16:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Ismerős ez a nőtípus. Az én nejem is ilyen, minden baromságot felhoztt a váóperben ellenem, és egyenként bizonyítottam mindent, hogy hazugság. Az egész élete, minden cselekedete csak arra irányul, hogy bosszút álljon az el sem követett cselekedeteimért. Nem érdekli a gyerek, csak az, hogy kitoljon velem. Nagyon tudlak sajnálni, mert saját bőrömön érzem, milyen egy ilyen nő.

Viszont hogy a kérdésedre is válaszoljak: semmit. Mutasd a gyerek felé, hogy te nem ilyen vagy, téged nem a bosszú hajt és hogy mennyire szereted. Idővel rájön, hogy ki a normális, és 16 éves kor felett már választhat. Akkor pedig már az ő szava fog számítani.

2011. márc. 17. 09:49
 23/26 anonim ***** válasza:
Hahó kérdező hova lettél?
2011. márc. 17. 17:41
 24/26 A kérdező kommentje:

Itt vagyok, csak nem minden nap jutok netre...

Szomorú, hogy nem is egyedi este az enyém...

valóban abban bízom, hogy 6-7-8 évesen már felfogja, hogy mi van és szívesen lesz velem és ennek hangot is ad az anjánál..szóval, hogy ő akar már velem lenni és ha az anyja nem partner akkor épp maga ellen fogja fordítani....

csak mi lesz addig ? hogyan maradhatok így közel a kislányomhoz ?

Hogyan érhetem el, hogy 3-4 év alatt ne felejtsen el, vagy ne válljak közömbössé, esetleg iodegenné számára ???

mert ezt semmiképp sem akarom.

Az érdekel, hogy hogyan hathatok az anyára a bírósági ítélet egy dolog, annyit ée amennyit betart belőle..ha nem tartja be újra és újra indítsak pereket ???

2011. márc. 17. 20:07
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnos sztem harcolnod kell. Bár valakinél úgy lett, hogy ha akadt párja az exnek, akkor normálisabb lett. Anyuéknál ez nem jött be. Nálunk meg nem is akar az ex új pasit. Minek? Ezért kérdeztem, hogy van-e valakije, mert akkor talán könnyebb lesz,mert ő akar majd kettesben lenni vele.
2011. márc. 17. 21:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Lett valami fejlemény? Javult a helyzet?
2011. nov. 15. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!