Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
W.János kérdése:
Az a problémám, hogy a feleségemmel két hetente veszekedünk és ha nem teszik neki a válaszom, a nézésem akkor meg is üt. Vajon mit csináljak?
Figyelt kérdés
34 éves apuka vagyok tanácstalan lettem és nem tudom, hogy merre induljak?Házasságban élek és van egy csodás kisfiam akit nagyon szeretek.Hét évvel ezelőtt elköltöztem tőle mert a veszekedést és az ütést már nem tűrtem tovább.A gyermekem akkor hat hónapos és nagyon hiányzott.Akkor egy hónapig nem láthattam a gyereket. Visszamentem hozzá de csak a gyerek miatt.A családtagjai előtt kibeszéli a dolgainkat.Nem járok szórakozni, kocsmázni igaz ha elmentünk együtt valahová ott is kiprovokálta a veszekedést és külön mentünk haza.Mindig azt mondja, hogy önző vagyok, csak magamra gondolok és szálljak magamban.A veszekedés kezdeményezését direkt a gyerek előtt csinálja mert ha visszaválaszolok neki hangosabban akkor a gyerek is azt hallja, hogy én ordítok az anyjával.Válással fenyegetőzik minden veszekedéskor és azzal, hogy a gyereket csak két hetente láthatom majd. Ő szerinte békülés az ha engem hibáztat.Pedig az itthoni munkákban is segítek neki.Igaz én sem vagyok egy szent de már őt semmibe sem nézzem de gyermekemet nagyon szeretem.Tovább nem tudom már tűrni ezt az életet.2011. márc. 15. 12:24
22/25 A kérdező kommentje:
Pedig félreolvastad mert nem csaltam meg a feleségemet.
2011. márc. 16. 19:55
23/25 anonim válasza:
Gyűjts a bizonyítékokat ellene. Látlelet, rendőrség, és minden, ami az elmeállapotát kétségbe vonja. Ha legközelebb megüt, hívj rendőrt, mentőt, és vitesd el pszichiátriára. Szó nélkül megteszik. Lódithatsz is egy kicsit és fújd fel jobban a dolgot. Ha kell, menj védett házba a gyerekkel. Szerezz bizonyítékokat, hogy nem százas a nejed. És közben készülj a külön életre. Ha szépen felépítve végigcsinálod, nálad helyezi el a bíróság a gyereket. És ne félj a válástól. Én is féltemm tőle, mert az én nejem is hasonló volt, de ma már azt bánom, hogy nem mertem bevállalni korábban.
24/25 anonim válasza:
Szállj magadba, és legyél szent. Valamitől csak így viselkedik.
Vagy mondj le a gyerekről, és fizess rá 25 éven át. Akkor viszont biztosra veheted, hogy a gyerek gyűlölni fog, mert úgy lesz felnevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!