Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az a problémám, hogy a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

W.János kérdése:

Az a problémám, hogy a feleségemmel két hetente veszekedünk és ha nem teszik neki a válaszom, a nézésem akkor meg is üt. Vajon mit csináljak?

Figyelt kérdés
34 éves apuka vagyok tanácstalan lettem és nem tudom, hogy merre induljak?Házasságban élek és van egy csodás kisfiam akit nagyon szeretek.Hét évvel ezelőtt elköltöztem tőle mert a veszekedést és az ütést már nem tűrtem tovább.A gyermekem akkor hat hónapos és nagyon hiányzott.Akkor egy hónapig nem láthattam a gyereket. Visszamentem hozzá de csak a gyerek miatt.A családtagjai előtt kibeszéli a dolgainkat.Nem járok szórakozni, kocsmázni igaz ha elmentünk együtt valahová ott is kiprovokálta a veszekedést és külön mentünk haza.Mindig azt mondja, hogy önző vagyok, csak magamra gondolok és szálljak magamban.A veszekedés kezdeményezését direkt a gyerek előtt csinálja mert ha visszaválaszolok neki hangosabban akkor a gyerek is azt hallja, hogy én ordítok az anyjával.Válással fenyegetőzik minden veszekedéskor és azzal, hogy a gyereket csak két hetente láthatom majd. Ő szerinte békülés az ha engem hibáztat.Pedig az itthoni munkákban is segítek neki.Igaz én sem vagyok egy szent de már őt semmibe sem nézzem de gyermekemet nagyon szeretem.Tovább nem tudom már tűrni ezt az életet.
2011. márc. 15. 12:24
1 2 3
 11/25 Ildegonda ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem vagy egyedül, habár tudom ez nem vigasztal.

Később jön a ruhaszétvágás,harapás, eltűnik a telefonod,számítógéped, jogsid, forgalmid. Apropó házassági akiv.meg van még? :((

2011. márc. 15. 13:51
 12/25 anonim ***** válasza:

Férjem élt hasonló házasságban korábban. Bár ott annyi könnyítés volt, hogy ennyire durván nem lett a gyerekkel fenyegetve. Csak a válás után használta az exnej pajzsnak a gyereket. Bármikor elvihette (mondjuk ott 13-14 éves volt a lány), de ha valami nem tetszett az exnejnek, akkor a gyereket hivogatta és üvöltött vele. Férjem meg nemt udott mit tenni, úgy táncolt, ahogy az ex fütyült, mert a gyerek lelkivilágát féltette.

De ott is volt olyan, hogy a nő rendszeresen ütötte, harapta, karmolta. Egyszer eldurrant az agya és a keze ügyébe eső almával megdobta egy ilyen szituban a nőt.

A nő feljelentette bántalmazásért. El is vesztette a pert, mert egy tízforintos nagyságú kék folton kívül a lábán (ott találta el az almával) nem tudott mást felmutatni. A bíróság a körülmények mérlegelése után nem adott neki igazat.

A férjem annyi "elmarasztalást" kapott, hogy szóban közölte vele a bírónő, hogy "kérem máskor nem dobálózzon gyümölcsökkel", félig-meddig mosolyogva.

2011. márc. 15. 14:09
 13/25 anonim ***** válasza:

Simán elperelheted az asszonytól a gyereket, neki és neked is jobb lenne, ha egy ideggyenge nőtől távol élne, hisz ezek szerint te érzelmileg stabilabb és erkölcsösebb nevelésben tudnád részesíteni.

A gyerek már nagy, így van nagy esély rá, hogy megkapd, ne szenvedj tovább, ez egyáltalán nem szolgálja a gyerek javát, ha látja a sok vitát és azt, hogy az apját verik.

Gondolj bele, ha ilyen apamodellt lát, hogy a nő üti, milyen férfi válik belőle??

Cselekedj, de a gyerekkel együtt menj!

2011. márc. 15. 14:17
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

viccesek ezek a kérdések, mert sosem halljuk a másik felet. Lehet, h a nő egy hárpia, de az is lehet, h a pasi kiérdemli a veszekedést (az ütlegelést nyilván nem!). Csak persze itt mindenki a másik rossz lényét domborítja ki!

A válaszok is ezt figyelembe véve nevetségesek. rögtön megmondják a frankót, és mindennek elmondják a nőt. én azért szívesen meghallgatnám a másik felet is, mielőtt pálcát török.

tényleg ne haragudj, kérdező... lehet, h te pont a kivétel vagy, és amúgy egy jó férj... és minden igaz, amit ide leírtál, de annyi rossz példát látni, ahol a ffi (mégha maga nem is veszi észre, vagy nem akarja észrevenni) provokálja ki a vitákat, hogy én nem hiszek ebben a szomorú mesében.

Azon vitázik, hogy hány órát voltál az apáddal? nem lehet, h korábban megcsaltad, és ő azt hiszi, hogy akkor is ezt tetted? és még sorolhatnám.

2011. márc. 15. 14:19
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem ertek egyet az utolsoval. Es ne eldd bele magad, hogy el tudod perelni a gyereket. Az esetek 85-90%-ban a nonel marad a gyerek. Drogosnak vagy alkoholistanak kellene ahhoz lennie, hogy a gyereket ne az asszony kapja. Errol pedig itt nem irt az uriember.
2011. márc. 15. 14:20
 16/25 anonim ***** válasza:
marmint a 14:17-tel nem ertek egyet...
2011. márc. 15. 14:22
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg ha arra kíváncsi valaki.Mikor közeledtem is hozzá akkor vagy chatel a barátaival vagy tévét nézz vagy fáradt hozzá vagy veszekedik.Az intim dolgainkról így ennyi.De nem is érzek semmit iránta.
2011. márc. 15. 14:40
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Ugy kerultetek ebbe a helyzetbe hogy te megcsaltad.Akkor meg mit vársz tőle?Ha te nem tisztelted őt már akkor sem mikor még elvileg nagy volt a szerelem,akkor most hogy kihult miért várod el tőle ugyanezt??Felejtsétek el egymást,te meg jobb a belenyugszol hogy nem melletted fog felnőlni a gyereked.Ennyi.
2011. márc. 15. 21:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy az utolsó válaszoló melyik fórum melyik kérdésére reagált, miután a tényekkel teljesen ellentétes dolgokra alapozta válaszát..
2011. márc. 15. 21:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem félreolvasta....
2011. márc. 15. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!