Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni, kivüállók tanácsára lenne szükségem! Mit tennétek a helyemben?
nagyon nehéz a helyzeted, és tolsztoji mélységekig látod is. Valószínű nincs "megoldás" (mint a regény is azt érzékelteti)
De ami szép, érződik, hogy mindig szeretet volt cselekedeteid mélyén (férjed,szerelmed,kicsi gyermekeid) - és ez jó. Ez biztos jó. A szenvedésektől nem fog megszabadítani, sőt így több a szenvedésed. De valamiért a jézusi döntésekben is mindig ez volt - a nagy kínszenvedések ellenére. Miért? Mit üzennek ezzel az evangéliumok?
"Én, akit föltaszít a ló,
s a porból éppen hogy kilátszom,
nem ember szívébe való
nagy kínok késeivel játszom."
Szeretettel gondolok Rád:
AnonimAnna
Hasonló helyzetben vagyok én is a szeretőt leszámítva. Nekem kb 2 éve nincs testi kapcsolatom a férjemmel és mi is szinte testvéri kapcsolatban élünk egymás mellett. 2 kicsi gyerekem van és már beletörődtem, hogy ezentúl sex nélkül éljek, mert a gyerekeket nem választanám el tőle.
Lehet, hogy sokan nem értenek egyet velem, de én úgy gondolom, hogy nem a gyerekeket kell büntetni a saját hibáink és önzőségünk miatt.Nekem az ő boldogságuk fontosabb mint a sajátom.
Nem tudom, hogy a szerető felbukkanása előtt mit tettél a kapcsolatotok helyreállításáért, de talán még most sem késő, csak nehezebb mert most már a vonzalom hiánya mellé belépett a bizalom hiánya is az életetekbe.
Sajnos a válások magas aránya is azt mutatja, hogy ma sokkal könnyebben lépünk ki a házasságból a felmerülő problémák miatt mint régen és sokan hamarabb választanak egy 3.-at mint, hogy leüljenek és őszintén beszéljenek az érzéseikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!