Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni, kivüállók tanácsára lenne szükségem! Mit tennétek a helyemben?
Ez már kényszerkapcsolat, akkor is, ha nem repkednek tányérok. A gyerekek miatt nem vállalnék fel egy boldogtalan kapcsolatot.
Lehet, hogy később, ha már rendezted az életedet, akkor egy harmadik férfi lesz a megoldás.
Szerintem egy darabig csak magaddal és a gyerekekkel foglalkozz.
Az meg pozitív, ohgy a férjed a körülményekhez képest normálisan áll a helyzethez.
Első vagyok.
Miért csak ez a két opció van?
"előítéletei ellenére" - ez kb. olyan, mintha egy őzet próbálnál famászásra rábeszélni. Az előítélet annyira erős nézet, hogy arról nem lehet valakit csak úgy lebeszélni.
Én érzem csak úgy, hogy nem igazán a helyzet megoldása az elsődleges, hanem te félsz egyedül maradni?
Első nagy hiba: "Ekkortájt ismertem meg azt a fiút is akivel szeretői viszonyba bonyolódtam."
Ez megvetni való dolog. Nem kufircolni kellett volna, hanem megbeszélni a férjeddel és ha sehogy sem megy, akkor pedig elválni.
...
Ez, ami hosszú évek óta zajlik hármótok között ez is elég szánalmas. El kéne végre dönteni, hogy ki mit akar. Leginkább te. Ha szereted az igazi férjed és rendeződtetek, akkor ezt a "kufircmatyit" kell kizárnod teljesen az életedből. Ha a Kufircmatyit szereted, akkor pedig a férjedet.
Bár lehet, hogy most a legjobb az lenne, ha mindkettővel szakítanál, válnál.
Ha a tied a lakás, akkor a férjed is kereshetne albérletet. Nem kell azonnal kidobni, lehet segíteni is neki (tehát nem pártolom, hogy a válással romoljon meg a viszony).
Később meg ráérsz olyan embert odaköltöztetni, aki tényleg megfelel minden szempontból.
De akkor is azt érzem, hogy nem az ingatlan a fő ok, hogy miért nem lehetsz egy kicsit egyedül.
Mert itt most csak két rossz közül tudsz választani.
Sőt, gondolj bele a két férfi helyzetébe: ők se igazán akarják ilyen-olyan okokból veled a kapcsolatot. Valamelyiket megfosztanád attól, hgoy olyan partnere legyen, aki az ő felfogása szerint minden szempontból megfelel neki.
És magadat is, hogy legyen egy sallangmentes kapcsolatod.
(off: 11:33: így kerül sok rendes férfi az utcára..)
"A férjemre is szeretettel gondolok" -írja a kedves Kérdező - szeretettel legyen a megoldás is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!