Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni, kivüállók tanácsára lenne szükségem! Mit tennétek a helyemben?
Szerintem a "fiú" személyében kihalásztál egy óriás bébit, akinek nagyon is jó anyunál, ha a kufircnál többet kénne egy nőért tenni azt már "inkább mégse". Érdekes az előző nője is ilyen családos volt? Az a legjobb, az aztán tényleg semmit nem akar csak titkos kis szex-viszony, ha meg mégis több kell neki, akkor gyorsan lelépni.
Neked valami harmadik kéne.Meg egy válás. Aztán majd a bíróság rendezi a vagyoni viszonyokat is.
"van egy férfi a háttérben,aki inkább lemondana arról hogy velem éljen, mintsem kudarcot valljon egy olyan helyzetben, amit más nővel tapasztalt, idegenként érezné magát örökre-mondja"
Ezt be ne vedd már, ki sem próbálta de már kész van a kifogások egész hada. Persze, hogyne. Neki kényelmes voltál és mostmár túl sokat akarsz. Egyszerűen nem akarja az egészet, de gyáva megmondani, na meg akkor le is lépsz, így meg még lehet sajnáltathatja is magát a patetikus szövegével és folytathatja dugást kötöttségek nélkül.
A bíróság a vagyoni helyzet rendezésénél a gyámüggyel is felveszi a kapcsolatot és eladható a lakás. Tudom, mert ingatlanokkal foglalkoztam évekig és nem egy, a tiedhez hasonló eset volt, amikor a gyerek(ek) nevén volt az ingatlan, a szülők meg váltak. Minden esetben megoldható volt.
Pl. ugyanolyan mértékben, szintén a gyerekek nevére kerülne 1-1 ingatlan az eladott vételárból.
Ne haragudj, de vagy nagyon félrevezettek ezzel kapcsolatban, vagy mégiscsak kifogás.
De mivel a 3. opció nálad nem játszik, akkor megválaszoltad a saját kérdésedet: légy te és a férjed is boldogtalan egymással.
Rövid távon sajnos nincs megoldás. Tűrsz. Ez a rövidtávú megoldás.
Szerintem legyen az a rövidtávú megoldás, hogy gondolkozol a hosszútávún.
Tényleg nem értem, hogy milyen rövidtávú megoldásra gondoltál?
Mert amiket felsoroltál lehetőségként, azok konzerválják a jelenlegi - neked legkevésbé se megfelelő - viszonyokat.
Végig olvastam az egészet és én komolyan nem értelek. Az, hogy ide kerültetek legalább annyira a férjed hibája, mint a tied. EGYENLŐ ARÁNYBAN. A férjed (már bocsi, de) egy tapló és az sem igaz, hogy ő neki nincs senkije vagy nem volt. Már évek óta nincs szex közöttettek de még veled van. Tudod, hogy miért? Elárulom: nem a gyerekek miatt, hanem azért, mert TE (mártír) mindent a lába alá teszel. Te veszed meg a kaját, te fizeted a számlákat, te veszed a gyerekeknek a cuccokat... mégis ezek után mit vársz? Hogy majd könnyen megválik tőled? És ráadásul még a lakás (ami a tied) haszonélvezeti jogát is ő gyakorolja. MIRE FEL?????
Én a helyedben úgy rugnám tökön mind a két ürgét, ahogy az elő van írva. Az egyik élősködik rajtad, a másik meg kihasznál. Hogy ez neked miért jó azt nem tudom...
A másik problémám, hogy a szerelmedet fiúnak hívod, holott már közelebb van a 40-hez. Ez már nem fiú, akár hogy is akarjuk. Nem fiatalabb nálad véletlenül?
Tényleg nem látsz tisztán ez nyilvánvaló. De sajnos nem csak most, hanem már jó pár éve.
Teljes szívemből kívánom neked, hogy kinyíljon a szemed és tényleg tisztán lásd a helyzeted. Amúgy nem csak a gyerekeid boldogsága kéne, hogy fontos legyen, hanem a sajátod is... ha te nem vagy boldog, akkor a gyerekid sem azok.
Ezen nekem is megakadt a szemem, hogy a férjedet, aki semmit nem csinál és anyagilag semmit nem ad a közösbe (ha jól értem) otthon mindennek ellenére kiszolgálod - persze, a plusz kilóiddal takarítani még jó vagy, ha már nem is tetszel neki. A házicseléd mindegy, hogy néz ki, ugyebár. Nem megalázó ez neked, de komolyan???????? Én biztos azzal kezdeném, hogy mostantól nem rakok semmit a seg.ge alá. Bár ezt már rögtön azután kellett volna, hogy az első becsmérlő megjegyzést tette a KÖZÖS gyerekeitek miatti testi változásaidra, amikről nem tehettél, de ő ezt nem fogta fel.
Az a baj, hogy ahelyett,hogy a házasságodat oldottad volna meg ilyen vagy olyan irányba (válás, vagy ha a férjed együttműködött volna, konfliktuskezelés), elmenekültél egy zsákutcába, ami a külső kapcsolat.
Ebben a "fiúban" ne gondolkozz tovább, nehogymár könyörögj neki, nem látod, hogy besz.art és elmenekült, nekem ezek után már akkor se kéne, ha magától jönne vissza,nem hogy még én menjek utána!!!!!!!!
Te már most önálló vagy, egyértelmű, hogy ebbe az irányba kellene menned, egy új életet felépíteni egyedül. Majd jön később egy méltó társ.
Ne adj' Isten, de ha téged véletlenül elüt egy busz, mi lenne a gyerekeiddel? A férjed fel tudná nevelni őket? Vagy hagyná, hogy kikapcsoljanak mindent és állami gondozásba vegyék őket?
Senki se akar egyébként támadni, vagy "okos tanácsokat adni kívülről", te kértél itt, nyilvánosan segítséget. Ha bólogatást szeretnél, akkor úgy fogalmazz és mind megsimogatjuk a buksidat, hogy csak így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!