Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szeretlek szó mennyit érhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretlek szó mennyit érhet egy 31 éves két gyerekes elvált férfinak, ha azt egy 20 éves lánynak mondja?

Figyelt kérdés

Fél évig vártam erre, hogy kimondja. Sőt ez így nem teljesen igaz. Először 2 hónap után mondta, hogy szeret (mindezt sírva) de akkor nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget, mivel akkor berúgott mint az marha... ezután folytattuk a kis viszonyunkat tovább érzelmek nélkül. Igen ám, de ez nálam nem megy sokáig. Így mikor kiment egy hétre dolgozni az osztrákokhoz kezdett hiányozni a jelenléte. Mikor hazajött és átölelt akkor tudatosult bennem, hogy szeretem, de egyenlőre nem mertem neki ezt elmondani.Teltek a napok hetek és egy ismételten átbulizott este után megint azt mondta, hogy szeret. Kezdett egyre kellemetlenebbé válni az, hogy mondja de csak akkor ha iszik. Rendszeresen találkoztunk napi szinten beszéltünk telefonon, kezdett az egész egy normális kapcsolattá fejlődni, a bökkenő az volt, hogy mind ez titokban zajlott mivel még a válás nem zajlott le teljesen.(ja és amikor buli volt gyerekek nem voltak nála, mivel csak (jóesetben) szombaton kapja meg a gyerekeit és még egy tárgyalás van hátra a végleges válásig) Eljött egy hullámpont a kapcsolatban szilveszterkor. Nem együtt voltunk mégis összekeveredtünk és az első nagy veszekedést is megejtettük. Ezután kezdett ismét jóra fordulni dolog. Aztán mikor egyik nap munkából jöttem haza megvárt és felmentünk hozzá (ő persze akkor is bevolt csípve) szeretkeztünk és mondtam neki hogy szeretlek erre mondta hogy de miért miért szeretem, mert ez így nem jó és stb. Rosszul esett, hogy így látja, ezért el is akartam menni haza. Aztán megfogta a kezemet adott egy csókot. Egy olyan igazit amitől érzi az ember hogy kell valaki neki.. Mondtam neki hogy ne csinálja ezt nem akarok csalódni benne. Erre csak annyit mondott, hogy nem fogok és azt hogy szeretlek (mélyen belenézett a szembe percekig eltűnődött és úgy mondta) 2 hétre rá szakított velem.. Miért tehette ezt? Megijedt volna a saját érzéseitől? Vagy csak akkor abban a pillanatban lehetett ez a szeretlek igaz?

Fiúk/Férfiak Csak részegen igaz a szeretlek szó számotokra?? :(

2011. febr. 27. 23:32
1 2 3
 21/24 öregvarázsló válasza:

Én úgy látom Te szereted ezt a hapit és elfogadod a hibáival.

Próbáld ki a kapcsolatotokat és úgyis Te döntesz a továbbiakról.

Távolból a tanácsadások csak kibicelések.

2011. márc. 2. 09:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Kísértetiesen hasonlít egy régi esetemre, azzal a kivétellel, hogy ő nem volt nős, csak egy hosszú kapcsolata volt, olyan se veled, se nélküled.Mostani eszemmel már azt mondom,hogy hagyd a fenébe a fickót.Ingyen szexnek használ, az biztos.Az ilyet messziről kerülni kell, mert sose kezdődik el igazán,és sose ér véget ez a kapcsolat.És ha beleszeretsz csak szenvedsz.A "régimódi" kapcsolatok híve vagyok :)
2011. márc. 2. 16:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Ahol tisztázva van, hogy ki kivel, hogyan, mikor, stb..

ez lemaradt :)

2011. márc. 2. 16:14
 24/24 anonim ***** válasza:
Könnyen dobálóznak manapság a férfiak és a nők a "szeretlek" szóval. Megértem, hogy megválaszolatlan kérdésekkel. A volt pasim pont március 8-án mondta el, hogy megcalt, és, hogy már pár hónapja megcsal. Meg hozzátette, hogy már 1 éve nem szeret. Én is csak álltam ott, mint akit épp akkor öntöttek nyakon egy bili .. szóval érted. A válás mindkét felet megviseli. Képzeld csak el, hogy mit jelent egy szakítás, hát a válás meg még komolyabb. Szerintem még ő sem tudta, hogy valójában mit akar. Szeretetre, törődésre vágyott, még ha nem is mondta ki. Szerethetett, de nem hinném, hogy úgy, ahogy azt te gondolod. Rossz időben voltál, rossz helyen. Lehet, ha azután találkoztok, miután feldolgozta a történteket, akkor ki is békültök.
2011. márc. 3. 05:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!