Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szeretlek szó mennyit érhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretlek szó mennyit érhet egy 31 éves két gyerekes elvált férfinak, ha azt egy 20 éves lánynak mondja?

Figyelt kérdés

Fél évig vártam erre, hogy kimondja. Sőt ez így nem teljesen igaz. Először 2 hónap után mondta, hogy szeret (mindezt sírva) de akkor nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget, mivel akkor berúgott mint az marha... ezután folytattuk a kis viszonyunkat tovább érzelmek nélkül. Igen ám, de ez nálam nem megy sokáig. Így mikor kiment egy hétre dolgozni az osztrákokhoz kezdett hiányozni a jelenléte. Mikor hazajött és átölelt akkor tudatosult bennem, hogy szeretem, de egyenlőre nem mertem neki ezt elmondani.Teltek a napok hetek és egy ismételten átbulizott este után megint azt mondta, hogy szeret. Kezdett egyre kellemetlenebbé válni az, hogy mondja de csak akkor ha iszik. Rendszeresen találkoztunk napi szinten beszéltünk telefonon, kezdett az egész egy normális kapcsolattá fejlődni, a bökkenő az volt, hogy mind ez titokban zajlott mivel még a válás nem zajlott le teljesen.(ja és amikor buli volt gyerekek nem voltak nála, mivel csak (jóesetben) szombaton kapja meg a gyerekeit és még egy tárgyalás van hátra a végleges válásig) Eljött egy hullámpont a kapcsolatban szilveszterkor. Nem együtt voltunk mégis összekeveredtünk és az első nagy veszekedést is megejtettük. Ezután kezdett ismét jóra fordulni dolog. Aztán mikor egyik nap munkából jöttem haza megvárt és felmentünk hozzá (ő persze akkor is bevolt csípve) szeretkeztünk és mondtam neki hogy szeretlek erre mondta hogy de miért miért szeretem, mert ez így nem jó és stb. Rosszul esett, hogy így látja, ezért el is akartam menni haza. Aztán megfogta a kezemet adott egy csókot. Egy olyan igazit amitől érzi az ember hogy kell valaki neki.. Mondtam neki hogy ne csinálja ezt nem akarok csalódni benne. Erre csak annyit mondott, hogy nem fogok és azt hogy szeretlek (mélyen belenézett a szembe percekig eltűnődött és úgy mondta) 2 hétre rá szakított velem.. Miért tehette ezt? Megijedt volna a saját érzéseitől? Vagy csak akkor abban a pillanatban lehetett ez a szeretlek igaz?

Fiúk/Férfiak Csak részegen igaz a szeretlek szó számotokra?? :(

2011. febr. 27. 23:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Bocs, 00:14-kor elírtam! Én 22 éves vagyok, ő pedig 44. 22 év a korkülönbség. De ez nem változtat azon, hogy mennyire kifordul valaki és lerombolja a kapcsolatát az alkohol miatt.
2011. febr. 28. 00:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Figyi, tényleg nem akarlak lebeszélni, lehet valamit javítani, de alkohol mindig... Meg hogy a gyerekei miatt nem iszik, elég gáz... A másik: én is, mikor kezdeményeztem a békülésben, csak úgy tudtam magamhoz áthívni, ha azt mondtam: "Gyere szívem, beszéljük meg a dolgokat! Hoztam neked 2 üveg XY bort is, megihatod, nekem nem kell. De ha akarod koccinthatunk egy pohárral." Baromi lusta, és a lakásom 10 percre van az övétől. Meg nem mozdult volna, ha nincs bor a béküléshez... :(
2011. febr. 28. 00:31
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne keverd össze a szerelmet a szeretettel. Két külön fogalom. Viszont lehet szerelemmel szeretni, lehet szeretni, és lehet szerelmesnek lenni.A szerelem csak egy ideig tart, a szeretet sokkal tovább, akár egy életre.Pl.: ha súlyos baleset ért ami miatt csúnya lettél,és ő melletted marad, akkor szeret, ha nem, akkor csak szerelmes volt.(abban, amit látott).

Nálad nem merném egyértelműen mondani, hogy szeret, de az is lehet, hogy csak gátlásos, és a pia feloldja. Még a jó kapcsolatokban is előfordul veszekedés.Ha szeretitek egymást, a kapcsolatotok kibírja.(Persze nem a mindennapi, esetleg piásan levőt), hanem egyszer-egyszer.

Azt meg neked kell látnod, hogy ő őszinte volt-e, amikor mondta, Attól még, hogy ritkán mondja, nem lehet tudni, igaz-e, és attól még, hogy valaki sűrűn mondja, igaz is lehet. (Saját tapasztalat. Nekem isteni érzés az, ahogy kimondhatom a barátnőmnek.) Akárhányszor is mondja ki, igaz-e. Az a kérdés, hogy azon kívűl, hogy együtt vagytok, tesz-e érted valamit.( Ha bajban vagy, segít-e kimászni belőle, ha mást nem tud csinálni, melletted áll-e akkor, számíthatsz-e rá.) Lehet, hogy csak nekem tűnt fel, de mintha sokszor említenéd azt, hogy ekkor, akkor piál. Ez nem jó.

42/F

2011. febr. 28. 00:36
 14/24 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy csak nekem tűnt fel, de mintha sokszor említenéd azt, hogy ekkor, akkor piál. Ez nem jó."

Igen határozottan igaza van a válaszolónak, én is ezt mondtam neked!

Remélem, sikerül jobb embert faragnod belőle, ha mégis lesz közös jövőtök. Sosem késő leszokni... :)

Kitartás!

22/N

2011. febr. 28. 00:40
 15/24 A kérdező kommentje:

Neki nem a pezsgő kellett. Nem azért vittem neki, mert ő így akarta volna. Tisztább legyen a kép: elkezdtük inni a pezsgőt, de nem ittuk meg. Egyikünk sem volt mégcsak becsípve se. Beszélgettünk, elég komolyan. Egyrészt igen a gyerekei miatt nem iszik. Más részt tisztában van azzal, hogy apukám iszik és nem akarja a példáját venni se velem kapcsolatban (ahogy bánt/bánik velem) se azt hogy a gyerekei egy alkoholista mellett nőjenek fel.

Az a baj, hogy ti itt mindannyian leragadtatok annál, hogy iszik. (amúgy köszönöm a válaszokat)

De nem iszik, csak amikor mondta, hogy "szeretlek" akkor volt ittas állapotban és akkor is inkább becsípve,mint részeg.

0:14es téged meg sajnállak, hogy egy ilyenbe keveredtél. mindenki megérdemelné hogy egy olyan emberrel hozza össze a sors vagy az élet hívjuk bárminek amilyet megérdemel.

2011. febr. 28. 00:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, nekem már elúszott a becsületem is miatta. De kitartottam mellette mindig és próbálom jó útra terelni... Egy hónapnál tovább nem bírta egyszer sem.

Akkor értem, ne haragudj, hogy a piáról dumáltam itt neked, csak így szűrtem ki a dolgokat.

Inkább azt mondom, keresd fel, beszéljétek meg a dolgokat. Ha komolyan gondolod, kérdezz meg tőle konkrét dolgokat amiből rájössz, hogy tényleg akar-e, szeret-e téged. Ne félj, hiszen biztosan többet érez irántad, mint a "józan viselkedéséből" látszik.

Sok sikert!

U.I.: A részegek meg a gyerekek mindig igazat mondanak --> HÜLYESÉG! :)

22/N

2011. febr. 28. 00:49
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha szakított veled, egyértelmű hogy nem szeret, de ha visszakönyörgi magát egy hét múlva, hogy mégis hiányzol neki, akkor valószínűleg nehéz neki az élet nélküled.

Viszont onnantól kezdve te szabhatod a feltételeket. pl csak akkor jöhet újra össze veled, ha nem szórakozik az érzelmeiddel legközelebb, és nyíltan megmondja hogy szeret e vagy sem, és nem hazudik, mert neked ez így nagyon szarul esett. A kapcsolat alapja az őszinteség.

Légy türelmes. Ha nem jön vissza, akkor pedig keress mást, de nehogy te könyörögj neki. Legyen önbecsülésed.

2011. febr. 28. 05:53
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem a pián akadt meg a szemem...

Egy 31 éves válófélben lévő férfi és egy 20 éves lány...

Egész egyszerűen segítettél átvészelni a válását. Az ilyen kapcsolatok ritkán tartanak tovább, mint a hivatalos eljárás.

2011. febr. 28. 08:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Egyrészt egyetértek az utolsóval, másrészt a "részegen mindenki őszinte" dolog nem mindenkinél áll meg.

Saját magamat vagy a férjemet is fel tudom hozni példának. Ilyen szempontból nagyon hasonlítunk, bármennyit iszunk, tisztában vagyunk az állapotunkkal és nem változik meg az ítélőképsségünk.

Hülye példa, de ha egy barátnőm megkérdezi, hogy "nem kövérít ez a nadrág?", akkor józanul és tajrészegen is ugyanolyan "diplomatikusan" azt fogom mondani, hogy "áááá, dehogy". Akkor is, ha igen.

A fizikai hatásokat leszámítva annyi változik alkohol hatására, hogy fogékonyabb leszek a viccekre, vagy bőbeszédűbbé válok.

Szerintem ez típus kérdése, van aki teljesen őszinte lesz, ha iszik, van akinek meg annyira erős a mentális kontrollja, hogy még az alkohol se tudja kiütni.

2011. febr. 28. 09:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Alkohol hatására szebb a világ, kevesebb a gátlás, a hatása alatt simán kimondunk olyasmit, amit nem gondolunk komolyan. Akkor úgy tűnik, persze, miért ne lehetne úgy? Minden szép, minden jó. Szerintem nem annyira őszinte akkor az ember, sokkal inkább meggondolatlan, felelőtlen. Csak arra alapozz, amit józanul mond vki!
2011. febr. 28. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!