Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek gy. T. letíltása van, két gy. Után az előző házasságából. Ha a nyugdíjpénztártól kap vissza hozamot abból is kell fizetnünk?
21:01!
Megkérdezném, te tanultál biológiát? Tudod hogy lesz a gyerek? Képzeld, férfi is kell hozzá, nem csak nő...
Nem tudom milyen pénzt tud magára költeni ma egy nő a havi átlag 15-20e gyerektartásdíjból, amikor csak a havi ebéd az iskolában 10e forint....
Te hülye vagy
"Letiltás mellett akkor döntenek, ha a tartásra kötelezett magától nem teljesít..."
Ez nem így van!
Férjem miután különköltözött a volt feleségétől havonta adott neki kézbe jóval többet, mint amit megítéltek később gyerektartásként+vett neki pelenkát stb., nekem kellett ráébresztenem, hogy hagyja abba, mert túl sok amit ad, így maradt a pénz.
Azután a válóperen a bírónő mégis kapásból a letiltást ítélte meg.
"Nem tudom milyen pénzt tud magára költeni ma egy nő a havi átlag 15-20e gyerektartásdíjból, amikor csak a havi ebéd az iskolában 10e forint....
Te hülye vagy"
Nézd a legtöbb nő olyan, hogy minél több pénzt akar kisajtolni a pasiból. Szegény pasi meg utána már nem is tud boldogulni a saját életével mert nyögi a gyerektartást. Szar ez az egész rendszer.
18.40.
Szó sem volt nem fizetésről.Nekem is van két saját és egy közös gyerekünk.46ezret fizetünk OTPt amit még ők vettek fel és-e mellett,havi 50-60ezret két gy-re.Rendszeressen hozzuk-visszük őket,amit lehet megveszünk nekik.Kérdem én mit tudunk erre az egy közös kisfiunkra költeni?mert az én két gy-et ugye nem veszik figyelembe,csak a vér szerintit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!