Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsatani azt ha megcsalnak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 23:21
31/35 anonim válasza:
A megcsalás igenis tünet. És nem feltétlenül lesz boldogtalan a megcsalt fél. Mi mindketten magunkba néztünk, átbeszéltük, hogy ki miben hibázott és meg tudtuk oldani. Most boldogok vagyunk és meg is tudok benne bízni.
Bár kétségtelen, hogy amikor megtörtént, azonnal hazajött és megmondta, tehát nem arról volt szó, hogy titokban csalt folyamatosan. Szóval szerintem megcsalás és megcsalás között is van különbség.
32/35 anonim válasza:
18:41 Hazament és egyből elmondta? És előtte nem tudott volna szólni?
33/35 kíváncsicska válasza:
Én azt tudom hogy meg lehet próbálni megbocsájtani.Sok mindenen változtathat ez a helyzet.Persze a bizalom elveszik,de ki tudja nálunk sok beszélgetést hozott és olyanokat beszéltünk meg amit eddig soha,és kiderült hogy eljutottunk arra a szintre hogy egymás mellett élünk és ez nem jó.Most megpróbáljuk helyrehozni(mindketten)majd kiderül mi lesz.
34/35 anonim válasza:
19:36 Ahogy akkoriban viselkedtem, nem lehetett velem beszélni. Most lehet, hogy sokan idiótának tartanak, de kellett a sokkterápia, és nem muszáj senkinek elhinni, de nekünk tényleg sikerült helyrehozni.
35/35 anonim válasza:
Hát nem tudom, nálunk én megcsaltam a páromat a kapcsolatunk elején évekkel ezelőtt és iszonyúan megbántam, aztán ő rá pár évre visszacsalt és ő is nagyon megbánta és azóta mindketten tudjuk, hogy mit veszíthetünk és sokkal szorosabb lett a kapcsolatunk. És mindkettőnkbe szorult annyi értelem, hogy túltegyük magunkat rajta és csak azzal foglalkozzunk ami fontos! Kettőnkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!