Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meglehet bocsatani azt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet bocsatani azt ha megcsalnak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 23:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a kapcsolat a bizalomról szól és arról, hogy szerettek együtt lenni, élni! A megcsalás ezt az "egyességet" vagy nevezhetném "állapotnak" is teljesen feldúlja !

Aki egyszer kiérdemli az én bizalmamat az sosem fogja elveszíteni, viszont nagyon nehéz kiérdemelni a bizalmamat!

Én valószínűleg ha előtte megbeszélné velem a párom, hogy ő most elmegy és megcsal akkor le tudnám nyelni! De azért előtte kell kapnom egy két nagyon brutális indokot, hogy megbarátkozzak eme gondolatával! Viszont, ha a hátam mögött csinálja ezt és még szarul is (tehát rájövök) akkor az megbocsájthatatlan! Viszont általában az ilyen emberek akik ekkora fájdalmat tudnának kelteni bennem sosem érdemlik ki a bizalmamat még akkor se ha egy éve már együtt "járok" vele...

2011. febr. 18. 00:59
 12/35 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon nehéz, de meg lehet bocsájtani. Nekem sikerült és nem is bántam meg. Persze nem mindegy, hogy milyen megcsalásról van szó, milyen körülmények között.

Nekünk gondjaink voltak és máshoz menekült a párom, nem részletezem, de így érthető volt - persze csak agyilag.

Lelkileg nehezebb feldolgozni, nekem minimum 1 év kellett hozzá, hogy nagyjából elfogadjam, hogy ez megtörtént, és ehhez neki is nagyon sokat kellett dolgoznia...

2011. febr. 18. 05:01
 13/35 anonim ***** válasza:
62%
Ha a hűtlen fél igazán bánja és igyekszik jóvá tenni.
2011. febr. 18. 05:06
 14/35 anonim válasza:
80%
nem, de együtt lehet élni vele. engem a férjem lassan 3 éve megcsalt. iszonyatosan kiborultam, kb. 2 évembe telt, hogy ne jusson eszembe minden nap, még ma is gyakran eszembe jut. az tény, hogy valami végleg eltört bennem vala kapcsolatban, de sokat dolgozott és tett a kapcsolatunkért utána, ezért hajlandó vagyok együttélni a dologgal, de megbocsátani nem tudom. a bizalmam sem a régi, már nem bízom benne feltétel nélkül, mint elötte, de tudom, hogy nem csal meg mégegyszer, mert tudja, hogy rájövök és akkor szedheti a sátorfáját! ezt csak egyszer lehetett eljátszani, kipróbálta, de nagyon hiányoztunk neki a gyerekekkel (3 is van)és túljutott a középkorúak válságán. tény, hogy jobban szemmel tartom , hogy mit csinál, de az is tény hogy bizonyos értelemben megerősítette a kapcsolatunkat ez az egész. miután visszafogadtam, olyan szerelmes volt belém, mint a kezdetekkor, pedig az már régen volt:) szóval azt kell eldöntened, hogy együtt akarod e tartani a családod, ha igen akkor mire vagy hajlandó. pár év nehéz lesz, de aztán idővel ez is elmúlik.
2011. febr. 18. 05:06
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam, de nem ment. 17,5 éve mikor a lányom 7 hónapos volt, akkor csalt meg az ex férjem. Próbáltam megérteni, feldolgozni, de nem igazán ment. Engem is elhalmozott sok-sok figyelemmel szeretettel, de már nem tudtam megbízni benne. Majd mikor a lányom 7 éves lett, megint lebukott. No akkor borult ki a bili. Elváltunk. Azt mondták a régi öregek, hogy: a káposzta már fel meligtve nem olyan jó. Ez így van szerintem is. Ha megtette 1*, megteszi máskor is!
2011. febr. 18. 05:30
 16/35 anonim ***** válasza:

Meg lehet bocsájtani, de bennem ott maradna a tüske, és féltékeny lennék nagyon, bizalmatlan.. Talán hónapokkal később múlva csak el.

Viszont én sajnos megcsaltam barátomat, 1 csók volt, de ő egyáltalán nem féltékeny, bízik bennem, pedig néha ex-barátimmal is találkozok (akaratomon kívül, de olyankor beszélgetünk kicsit).

17/L (barátom 19/F)

2011. febr. 18. 05:55
 17/35 anonim ***** válasza:
23%
Megbocsátani lehet, ez egy dolog. De elfelejteni? Azt nem fogod tudni...
2011. febr. 18. 06:56
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
"de tudom, hogy nem csal meg mégegyszer, mert tudja, hogy rájövök és akkor szedheti a sátorfáját!" Ha rájövök... Ez az! Egyszerűen úgy intézi, hogy ne derüljön ki! Nem azért NEM kell megcsaljon mert fél attól, hogy kiderül, hanem mert hűséges. Főleg ha kapott mégegy lehetőséget! Egyébként azokkal értek egyet akik azt írták, hogy szóban meg lehet bocsájtani, de a bizalom soha nem lesz a régi. Hogy lehet úgy élni, hogy ha késik pl. 2 órát akkor nem arra gondolsz, hogy épp megcsal? Vagy valahová elmegy (haverok, csajoknál barátnők) mi lesz a vége? Egy megcsalás nem egyenlő egy hirtelen felindulásból elkövetett gyilkossággal! Ott lehet magyarázkodni, hogy félelem, harag, minden egy ezred másodperc alatt zajlott le, stb, stb, stb, de ha valakit megcsókolok, esetleg még több van közöttünk, az már egy hosszabb folyamat.
2011. febr. 18. 06:58
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

Igen, en 100%-ekban megbocsatotam es sose jut eszembe es ha eszembe is jut, nem megelodom rajta.

Mert tudom miert tette, igaz a kapcsolatunk elejen volt nem szerettuk egymast es csak egy csok volt.

2011. febr. 18. 10:02
 20/35 anonim ***** válasza:
Hát azt is nézni kell, vannak-e gyerekek, mit jelent nekik az apjuk, milyen körülmények közé kerültök nélküle. Ha nincsenek, repüljön szerintem.(Én azt tapasztaltam, kutyából nem lesz szalonna, és jobb ilyenkor, mint 3 gyerek mellett.:) ) Ha több gyerek van, nem szabad sértődöttségből, hirtelen felindulásból elhajtani az apjukat, akkor már más nevében is döntesz... Szerintem megbocsátható, egy próbát megér, bár nem lesz uaz.
2011. febr. 18. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!