Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy mindkettőjüknek jó legyen?
Szerintem a kapcsolatot csak akkor lehetne megítélni, ha velük élnétek a mindennapokat.
A szülői sértettséget pedig a lehető legocsmányabb dolog leverni a gyereken, ennél nincs rosszabb. Olyan megcsalásnak voltam szemtanúja, ahol a feleség és a szerető egyszerre volt terhes és a feleség csak akkor tudta meg a dolgot, amikor már a 2. gyerek is megvolt a szeretőnél, na neki lett volna oka bőven haragra, de a közös gyereket soha egyetlen percre sem tiltotta az apától, mindig azt tanította a gyerekének, hogy csak egymást nem szeretik, de őt ugyanúgy mindketten.
Ha ilyen megaláztatáson így felül lehet emelkedni, akkor nekem ne mondja senki, hogy bármely sértettség esetén jogos az,ha a láthatást korlátozzák.
Persze itt most csak a sértettségre gondolok, nem arra, amikor az egyik szülő megbízhatatlan, vagy egyéb áll fenn.
17:07: anya már évek óta ilyen volt...neki ilyen a természete.Apa meg tavaly nyáron csalta meg.
Én nem védem apát...csak hát láttam amiket láttam..:/
Anyukád féltékeny apukád barátnőjére, illetőleg arra, hogy neki van valakije, így a vélt sérelmeit most így akarja megtorolni.
Igazad van abban, hogy több időt akarsz tölteni apukáddal, és ha anyukád nem engedi, akkor mondd neki azt, hogy be fogsz menni a gyámhivatalba és kérni fogod, hogy az apukádnál helyezzenek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!