Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak, hogy mindkettőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy mindkettőjüknek jó legyen?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, nem olyan rég. Anyával élek, apát hetente egyszer látom, pedig itt lakik a közelben. Azért nem járok hozzá töbször mert anya nem engedi hisz féltékeny apa mostani barátnőjére akit én nagyon kedvelek. Amikor mondtam anyának hogy "ma ott alszom apánál" akkor azt mondta hogy oké, de közben megjegyzéseket tett és sajnáltatta magát. Én teljesen megértem őt is, de imádom apát, mindig is apás voltam és ez nekem nagyon rossz ha úgymond eltilt tőle. Most már hetente 3-szor találkozunk apával de ez anyának végképp nem tetszik. Ha rajta múlna akkor apát két hónapig se látnám. Mostanában nem tanulok annyira jól, és ezért anya felhívta ma reggel apát és összeveszett vele, meg hozzávágta hogy én azért tanulok rosszul mert sokat vagyok nála. Ami persze nem igaz, csak így akar "eltiltani" apától. Anyának az a baja hogy sokat járok apához (heti 3 szerintem nem az) Apának meg az a baja hogy alig találkozok vele. Szerintetek sok az a heti három nap találkozás apával? Mit tegyek hogy mindkettőjüknek jó legyen?
2011. febr. 1. 15:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kapcsolatot csak akkor lehetne megítélni, ha velük élnétek a mindennapokat.

A szülői sértettséget pedig a lehető legocsmányabb dolog leverni a gyereken, ennél nincs rosszabb. Olyan megcsalásnak voltam szemtanúja, ahol a feleség és a szerető egyszerre volt terhes és a feleség csak akkor tudta meg a dolgot, amikor már a 2. gyerek is megvolt a szeretőnél, na neki lett volna oka bőven haragra, de a közös gyereket soha egyetlen percre sem tiltotta az apától, mindig azt tanította a gyerekének, hogy csak egymást nem szeretik, de őt ugyanúgy mindketten.

Ha ilyen megaláztatáson így felül lehet emelkedni, akkor nekem ne mondja senki, hogy bármely sértettség esetén jogos az,ha a láthatást korlátozzák.

Persze itt most csak a sértettségre gondolok, nem arra, amikor az egyik szülő megbízhatatlan, vagy egyéb áll fenn.

2011. febr. 1. 18:56
 22/24 A kérdező kommentje:

17:07: anya már évek óta ilyen volt...neki ilyen a természete.Apa meg tavaly nyáron csalta meg.

Én nem védem apát...csak hát láttam amiket láttam..:/

2011. febr. 1. 20:27
 23/24 anonim ***** válasza:
25%

Anyukád féltékeny apukád barátnőjére, illetőleg arra, hogy neki van valakije, így a vélt sérelmeit most így akarja megtorolni.

Igazad van abban, hogy több időt akarsz tölteni apukáddal, és ha anyukád nem engedi, akkor mondd neki azt, hogy be fogsz menni a gyámhivatalba és kérni fogod, hogy az apukádnál helyezzenek el.

2011. febr. 2. 09:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Én belerokkannék ha még a kislányom is elhagyna.Alig tudnám feldolgozni a csalódást,de ha a lányom is elmenne...Mit szólna apa barátnője ha odaköltöznél?Maradj anyukád mellett,te vagy neki a mindene,tanulj jól,és látogasd apukád amennyit jólesik.Ebben anyukádnak is partnered kell hogy legyen.Mondd el neki.Inkább támogatnám a lányomat hogy legyen minnél többet az apjával amennyit akar,minthogy elveszitsem,odaköltözzön.Ne mesélj anyának a barátnőről,ne legyen téma.Nagyon fájhat neki ha dicséred!
2011. febr. 3. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!