Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy mindkettőjüknek jó legyen?
Na, apuka jól megoldotta. Anyuka meg "sajnáltatja magát".
Mondjuk tanulj jól, egy gonddal kevesebb.
Neked van igazad. Anyádnak mond meg,hogy nem te akartál elválni apádtól,hanem ő.Ha ők nem értették meg egymást,arról nem te tehetsz. Neked egyformán szükséged van mindkét szülődre. Ne a saját rossz érzését élje ki rajtad,mert később nagyon megromlik a kettőtök kapcsolata is. Akár dönthetsz úgy,hogy nem vele,hanem apáddal akarsz élni.
Sajnos,nagyon sok elvált nő neveli az apa ellen a gyerekét,azután,ha már 16-18 éves,csodálkozik,hogy a gyerek otthagyja.
Határozottan beszélj vele,hogy nem jó,amit csinál.
15:50,köszönöm a segítséged (:
16:00: azért maradtam anyával,mert nem engedte hogy apával lakjak....
16:00: egyébként ezt a mondatodat nem értettem... "remélem ha anyukád egy kicsit megnyugszik,önként hajít ki ".
Én nagyon szeretem anyát,és tudom hogy ez kölcsönös...ezért sem engedte meg hogy apával lakjak.
Apa meg mindig elmondja hogy engem szeret a világon a legjobban...egyikőjüket sem értem.
rosszul írtam....hivatalosan még nem váltak el.De már teljesen külön élnek egy ideje.
Most lesz majd nemsokára a válás.
Akkor ezek szerint ott a bíróságon mondhatnám azt hogy apával szeretnék élni?
Mondjuk...sajnálnám anyut nagyon,mert szeretem csak ugye az a baj vele amiket leírtam.
Azért váltak el mert anyával nem lehetett együtt élni,folyamatosan üldözte apát mindenért,és ezért apának ebből elege lett és megcsalta anyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!