Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy mindkettőjüknek jó legyen?
igen,lány vagyok(:
én mindig megölelgetem anyát,meg mindig puszilgatom
Kívülállóként úgy látom elég nagy a valószínűsége annak, hogy édesanyád összeomolna, ha te is elköltöznél tőle.
Mivel nemcsak hogy elment apuka, de már van is egy új kapcsolata. Ha erre még az is rájön, hogy tőled is meg kell válnia, hát az kész katasztrófa lenne.
Szüksége van most rád anyukádnak, mert nagyon sebzett lehet. Apukádat is azért üldözte, mert nem volt biztos magában, mert állandóan kételkedett. Anyunak talán jót tenne egy pszichiáter, aki segítene kibogozni a lelkében összekuszálódott szálakat.
Kettetük közül lelkileg édesapád tűnik stabilabbnak, ő az, aki jobban bírja a pszichés terhelést. Ezért az lenne a legjobb, ha most anyukádat támogatnád egy kicsit.
Szeresd ugyanúgy mindkettőt, mint eddig is tetted. Ha apukádat szeretnéd látni, akkor menj csak. De anyukádat se hagyd most magára.
A tanulásra most jobban oda kell figyelned, ne legyen még ezzel is gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!