Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak, hogy mindkettőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy mindkettőjüknek jó legyen?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, nem olyan rég. Anyával élek, apát hetente egyszer látom, pedig itt lakik a közelben. Azért nem járok hozzá töbször mert anya nem engedi hisz féltékeny apa mostani barátnőjére akit én nagyon kedvelek. Amikor mondtam anyának hogy "ma ott alszom apánál" akkor azt mondta hogy oké, de közben megjegyzéseket tett és sajnáltatta magát. Én teljesen megértem őt is, de imádom apát, mindig is apás voltam és ez nekem nagyon rossz ha úgymond eltilt tőle. Most már hetente 3-szor találkozunk apával de ez anyának végképp nem tetszik. Ha rajta múlna akkor apát két hónapig se látnám. Mostanában nem tanulok annyira jól, és ezért anya felhívta ma reggel apát és összeveszett vele, meg hozzávágta hogy én azért tanulok rosszul mert sokat vagyok nála. Ami persze nem igaz, csak így akar "eltiltani" apától. Anyának az a baja hogy sokat járok apához (heti 3 szerintem nem az) Apának meg az a baja hogy alig találkozok vele. Szerintetek sok az a heti három nap találkozás apával? Mit tegyek hogy mindkettőjüknek jó legyen?
2011. febr. 1. 15:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Ej, kislány (ugye lány vagy?), gyorsan ölelgesd meg az anyukádat, aztán kérdezd meg őt is, hogy miért válnak. Azután meg ne hagyd egyedül, nagy szüksége van a szeretetedre. Nem magyarázom el, miért, 10 év múlva magadtól rájössz. És légyszives tanulj!
2011. febr. 1. 16:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Meg hagyd, hogy a szüleid döntsék el, hogy kinél laksz tovább, nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy Te tudod.
2011. febr. 1. 16:30
 13/24 A kérdező kommentje:

igen,lány vagyok(:

én mindig megölelgetem anyát,meg mindig puszilgatom

2011. febr. 1. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Na, akkor aranyos vagy, csak legyél okos is, maradj szépen mellette, meg beszélgess vele sokat. :) És persze, szeresd az aput is, de biztos lehetsz benne, hogy lehet anyuval együtt élni, csak nagyon fáj neki, ami történt.
2011. febr. 1. 16:39
 15/24 tetris ***** válasza:
77%

Kívülállóként úgy látom elég nagy a valószínűsége annak, hogy édesanyád összeomolna, ha te is elköltöznél tőle.

Mivel nemcsak hogy elment apuka, de már van is egy új kapcsolata. Ha erre még az is rájön, hogy tőled is meg kell válnia, hát az kész katasztrófa lenne.

Szüksége van most rád anyukádnak, mert nagyon sebzett lehet. Apukádat is azért üldözte, mert nem volt biztos magában, mert állandóan kételkedett. Anyunak talán jót tenne egy pszichiáter, aki segítene kibogozni a lelkében összekuszálódott szálakat.

Kettetük közül lelkileg édesapád tűnik stabilabbnak, ő az, aki jobban bírja a pszichés terhelést. Ezért az lenne a legjobb, ha most anyukádat támogatnád egy kicsit.

Szeresd ugyanúgy mindkettőt, mint eddig is tetted. Ha apukádat szeretnéd látni, akkor menj csak. De anyukádat se hagyd most magára.

A tanulásra most jobban oda kell figyelned, ne legyen még ezzel is gond.

2011. febr. 1. 16:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon nagyon aranyosak vagytok(:
2011. febr. 1. 16:54
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
Gyerek vagy, nem pszichiáter. Nem küldetésed egy instabil szülőre bízni magad.
2011. febr. 1. 16:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor mégiscsak leírom, amibe eddig nem akartam belemenni. Anyuka nagy valószínűséggel nem a semmiért veszekedett, ő jóval előbb érezte a jeleket, hogy apuka nem túlóra miatt van sokat távol. És igen, mivel fájt neki, egyre ingerültebb, veszekedősebb lett, de nem azért, mert alapban instabil, hanem, mert érezte, hogy becsapják. Innentől egyszerűen össze kell keverni a sorrendet, elhitetni, hogy apuka azért csalta meg, mert veszekedős, lehet anyukát szidni, szegény apa persze, hogy becsajozott. Az anyuka meg fog nyugodni, amint sikerül feldolgoznia a csalódást, ezért fontos, hogy érezze a kislánya támogatását, szeretetét. Mivel 14 éves vagy, valószínű nem akar Téged azzal terhelni, hogy a nyakadba dönti az egész történetet, és igen, ideges, feszült, de hidd el, nem marad mindig ilyen.
2011. febr. 1. 17:07
 19/24 tetris ***** válasza:
Nálad a pont utolsó!
2011. febr. 1. 17:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Kedves Tetris! Akartam idézni a hozzászólásodból, ahol írtad, hogy apuka stabilabb, jobban bírja a pszichés terhelést, hogy jah, könnyen, főleg, ha ő okozta, csak meggondoltam, mert véletlenül sem akartam vitába bonyolódni Veled. De ez így már jó is. :)
2011. febr. 1. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!