Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Minden esetben igazolnom kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esetben igazolnom kell a láthatásra eső gyermekem betegségét?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé beteges gyermekem, az egy dolog, hogy azért szorgalmasan igyekszünk tanulni itthon, hogy az iskolában legalább ne legyen gond. Minden esetben előre jelzem apukának is, hogy pótolja majd az erre eső hétvégét, ha beteg, lázas stb. a kicsim, akkor ne menjen.

Legutóbb is így történt, sajnos kórházba is kellett vinni őt, jelenlegi férjemmel rohantunk, vittük, mert nem kapott levegőt, annyira köhögött.

Míg utolsó hónapos terhesen (várva a kis testvérkét) ültünk a kórház ügyeletén sokkolva, szájmaszkban stb., egyszer csak kaptam egy sms-t, miszerint apuka nagy kegyesen beleegyezett, hogy nem viszi a gyereket, de akkor kéri az igazolást.

Azt hittem idegességemben elájulok. Nem az áldozatokról van szó, ami egy gyerek betegségével jár, hiszen megszakad a szívem, akárhányszor baja van.

Apukának más dolga sincs mint meghazudtolni, mindent igazoltatni stb.

Nincs alapja nem bízni bennünk. A kapcsolattartása maximálisan zavartalan.

Ugranom kell egyből az igazolással?

A gyerekorvos kinevetett, hogy az elvált apukáknak nem állítanak ki igazolást, az iskolait pedig nem mindig tudjuk másolni.

2011. jan. 25. 13:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Teljesen igaz, csak a nyugalmunk érdekében. Most már nemcsak engem próbálgat ezzel, hogy nem hiszi el, hogy beteg a saját gyereke, de mi kerek családban élünk. Férjem van, megbízható, rendes nevelőapuka, s várjuk a gyermekem testvérét. Tehát azért nem mindegy, hogy mennyire élünk nyugodtan. Nem szeretnék kitérni egyéb dolgokra.

Be van borítékolva minden, amit az orvosok adtak. Viszont semmire nem lehet panasza, ahogy említettem zavartalan a kapcsolattartása!

Mi viszont kézzel-lábbal igazoljuk, hogy a gyerek majdnem kórházba került, papírhegyek, mert rohanni kellett állapota miatt, újabb ügyelet, stb.

Apuka pedig megkapja, amit kért!

Végülis látszik, hogy mi a fontosabb neki.

Egy telefont sem ér neki, hogy megkérdezze, hogy vagy kicsim?!

2011. jan. 25. 17:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Hol másoltassak igazolást szombat-vasárnap?
2011. jan. 25. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Pláza, ha van a közelben, ott biztosan van papírbolt, ahol mindig szoktak fénymásolni. Max az eladó fog rád morcosan nézni. Esetleg megkéred az orvost, hogy két példányban nyomtassa ki, mert hülye a gyerek apja és ez ellen nem tudsz mit tenni.
2011. jan. 25. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Szireintem is mindent dokumentálj. A megmaradt gyógyszert is, amit az orvos utasítása ellenére sem adott be a gyermeknek. AZ ágynyugalom elleni szánkózást stb. A gyámhivatal lemásolja neked az erről készült jegyzőkönyveket. Ez ugyanis kiskorú veszélyeztetésének minősül, ami akár távoltartási végzéssel, illetve láthatás megvonással is járhat. Az apuka a te esetedben visszaél a láthatási jogával ugyanis...
2011. jan. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!