Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kislányom 15 hónapos, ideiglen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bodzza kérdése:

Kislányom 15 hónapos, ideiglenes intézkedéssel végre dec 01-től elhozhatnám hetente egyszer. Dec 26-án, karácsonykor az ötödik alkalommal nem engedte sorban, beteg vagy nem alkalmas. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Négyszer mát kértem Gyámhatóságnál végrehajtást, de nem különösebben érdekli, letolja. Jó az ügyvédje? Elegem van, elvenném lányomat, jó dolga lenne. Eddig folyamatosan akadályozta, ő pedig láthatná rendesen. Nyáron pl. Balatonra kellett mennem. Fizetni persze fizetek rendesen.
2010. dec. 28. 08:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom és megértelek!!!Azt kívánom,hogy jobb legyen az életed és találd meg a társadat!Szorítani fogok,hogy láthasd a második gyermekedet is!És a szeretetet nem pénzben mérik,ezt a gyermeked is pontosan tudja,biztos vagyok benne,hogy ő viszont szeret téged!
2010. dec. 28. 15:02
 22/24 anonim válasza:

Szörnyű, hogy idáig fajulhat egy házasság! Emberek vagyunk, meg kellene értenünk egymást! Nem? Én a következőt tenném: Írnék az exnek, (a másodiknak) hogy mivel már x ideje akadályozza a láthatást, nem fogom SOHA feladni, hogy kapcsolatot tartsak a gyermekemmel, (igenis szüksége van apára is, és amelyik nő ezt nem így gondolja azt nem tudom megérteni!) ezért nem fogom elfogadni a bíróság döntését és vagy közösen neveljétek, (pl. egy hónap nála, egy hónap nálad?) vagy próbál meg megszerezni a jogot a neveléshez, de könyörgöm ne tiltsd el az anyjától!! Én egyáltalán nem értek a pereskedéshez, de ha TE mint apa mindent betartasz, küldöd a pénzt havonta, odamész stb. NEKI is kötelessége lenne betartani a bíróság döntését! Nem?

Egy dolog van amit nem tudok egy férfinak megbocsájtani, ha fizikailag bántotta a feleségét, ebben az esetben mivel fél tőled, (valszeg erősebb vagy nála!) már nem úgy gondolkozik, mint ha soha nem bántottad volna, félti a gyereket is......na, akkor megértem. Bocsi, nem feltételezem rólad, csak a miérteket keresem.

Sok szerencsét!

És BÚÉK! :)

2010. dec. 31. 00:24
 23/24 anonim válasza:

Ne haragudj, de ha magadhoz vennéd a kislányod, akkor te mennél gyesre?

Ahogy olvasom az irasaidat,kétszer is sikerült budai milliárdos p...-t elvenned...ennek azért tán előnyei is voltak, nem? Már ne is haragudj. Úgy tűnik, kétszer ugyanabba a szarba léptél egyébként. Legalább azért jó nők voltak?

2011. jan. 3. 14:18
 24/24 anonim ***** válasza:
2 gyereked van 2 anyától? És miért nem sikerült egyik kapcsolatod sem, miért nem tartottál ki egyikük mellett sem? Lehet 2x így mellényúlni, vagy nem benned van a hiba?
2011. jan. 11. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!