Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kislányom 15 hónapos, ideiglenes intézkedéssel végre dec 01-től elhozhatnám hetente egyszer. Dec 26-án, karácsonykor az ötödik alkalommal nem engedte sorban, beteg vagy nem alkalmas. Mit tegyek?
Szörnyű, hogy idáig fajulhat egy házasság! Emberek vagyunk, meg kellene értenünk egymást! Nem? Én a következőt tenném: Írnék az exnek, (a másodiknak) hogy mivel már x ideje akadályozza a láthatást, nem fogom SOHA feladni, hogy kapcsolatot tartsak a gyermekemmel, (igenis szüksége van apára is, és amelyik nő ezt nem így gondolja azt nem tudom megérteni!) ezért nem fogom elfogadni a bíróság döntését és vagy közösen neveljétek, (pl. egy hónap nála, egy hónap nálad?) vagy próbál meg megszerezni a jogot a neveléshez, de könyörgöm ne tiltsd el az anyjától!! Én egyáltalán nem értek a pereskedéshez, de ha TE mint apa mindent betartasz, küldöd a pénzt havonta, odamész stb. NEKI is kötelessége lenne betartani a bíróság döntését! Nem?
Egy dolog van amit nem tudok egy férfinak megbocsájtani, ha fizikailag bántotta a feleségét, ebben az esetben mivel fél tőled, (valszeg erősebb vagy nála!) már nem úgy gondolkozik, mint ha soha nem bántottad volna, félti a gyereket is......na, akkor megértem. Bocsi, nem feltételezem rólad, csak a miérteket keresem.
Sok szerencsét!
És BÚÉK! :)
Ne haragudj, de ha magadhoz vennéd a kislányod, akkor te mennél gyesre?
Ahogy olvasom az irasaidat,kétszer is sikerült budai milliárdos p...-t elvenned...ennek azért tán előnyei is voltak, nem? Már ne is haragudj. Úgy tűnik, kétszer ugyanabba a szarba léptél egyébként. Legalább azért jó nők voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!