Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kislányom 15 hónapos, ideiglenes intézkedéssel végre dec 01-től elhozhatnám hetente egyszer. Dec 26-án, karácsonykor az ötödik alkalommal nem engedte sorban, beteg vagy nem alkalmas. Mit tegyek?
Akkor elmondom, hogy egy kétgyermekes anyával együtt élek, tanulok tini gyermekeivel és lányom egy egészséges érzületü családban tudna nevelkedni.
Az a baj, hogy tele van a világ ilyen rosszindulatú, előítéletekkel teli és főleg lelkileg sérült emberekkel mint Te. Valószínüleg egyedül vagy és soha nem jön el a nagy Ő. Vagy Te is hagytad elmenni!
1.) Ha csak ideiglenes az intézkedés, akkor nem evidencia, hogy úgy is kell maradnia. Még kérheted, hogy nálad legyen elhelyezve a lányod. Tény, hogy a 15 hónapos lánygyereket csak akkor nem az anyjának ítélik, ha drogos, alkoholista, stb., viszont ha azzal az indokkal kéred, hogy nálad legyen elhelyezve, hogy az anyuka akadályozza a láthatást, ha nem is neked ítélik, de anyuka talán kicsit magához kap, hogy neked is vannak jogaid, lehetőségeid.
2.) Ha a gyerek betegsége miatt nem tudod elvinni, akkor a következő hétvégén jogod van a láthatást pótolni. Az nem indok, hogy anyukának nem alkalmas.
3.) Ha továbbra is akadályozza a láthatást, minden láthatási kísérletnél vigyél magaddal egy tanút. Nem kell balhézni, vagy ilyesmi, mert azt tényleg ellened fordíthatja, de legyen aki tanúsítja, hogy te ott voltál, ő meg nem engedte.
4.) Ha valaki úgy gondolja, hogy egy 15 hónapos kislányt nem tudna az apja felnevelni, azon meg én nevetem könnyesre magam. Egy nő mennyivel alkalmasabb??
Eszem ágában nem volt elvenni az anyjától.
Amikor azt mondtam 5 alkalom, az összesen 9. Mivel a pótlásokat is lemondta, betegségre, vagy egyéb okokra hivatkozva. Pl. már láttam, mert én hülye vettem az erőt és meglátogattam 10 percre "beteg" lányomat. Persze beteg sem volt. Elmentem a gyerekorvoshoz, azt mondta nem is látta a gyereket, csak telefonon jelezték, hogy hány és ő instrukciókat adott. Erre ő nem ad igazolást, mondta. Ezek után kiváncsi leszek, mert az ex magabiztos, hogy ad majd.
Vittem már tanut is, végrehajtásban kértem a benzinpénzt is (csak a rend kedvéért). Erre azt mondták tankolni kell aznap és menetlevelet, jogsit és forgalmi másolatot csatolni. Tele van a...hócipőm.
Vannak jó anyák és rossz apák, ahogy jó apák és rossz anyák is.
Tény, hogy a közvélemény szerint az anya alkalmasabb a gyereknevelésre. De nekem pl. van egy ismerősöm, akinél anyuka lelépett, amikor a kislány 2 hetes volt - túl sokat sírt a gyerek, nem bírta idegileg...- és az apja nevelte fel. Egyedül, társ nélkül. A kislány 14 éves és "tökéletes", jól nevelt, okos, kedves. Az apjával is meg tudta beszélni a kisebb nagyobb problémáit, a nővé válás dolgait, mert nem a szülő neme volt a döntő, hanem az a feltétlen bizalom, amivel hozzá fordulhatott...
Szia! Természetesen folyamatosan gondolkodom azon miért is ment tönkre a kapcsolatunk. Nyilván az én szerepem sem elhanyagolható. Valószínüleg, ha a válság kellős közepén jobb állást keresek mint amim van, "mert ezzel a szakmával többet lehet keresni", illetve "apa mindig kitesz pénzt a pultra újból, ha anya másra költötte mint amire kapta", vagy "milyen gáz, hogy még a fogadra sincs pénzed" amikor azt mondom, hogy a magánklinikára tartogatom a szülésre. Nyilván ha nem a "proli, Chinoin-bűzös" Angyalföldre költözöm vissza saját kis családi házamba apja budai házából amiben ott van 2 millió forintom felújításban, akkor még lehet, hogy utánam is jött volna.
Szóval két emberen múlik, igaz.
Se gyerek, se pénz. Viszont megvan az egyetlen, régvárt unoka az endometriózisos, 37 éves lányuktól. Sajnos meggyőződésem, hogy csak ezért kellettem.
Szia!
Ez volt a következő, azaz a mostani.:-)
Az előző milliárdos szülőkkel, 400 milliós magánvagyonnal rendelkezik. Ő kidobott, mert gipszelt, donga lábú kislányunkat egyedül mosdatva, altatva nehezen viseltem a heteket amíg ő közgázos barátaival bulizgat. Majd régebbi szerelmével össze is jött. Az anyja véleménye: " Csak ne morogjon, örülhet, hogy bekerülhetett a családunkba."
Aztán érdekes, azóta sincs komoly kapcsolata.....
Utazik, utazik, utazik.....
Ja, és persze beperelt még több pénzért és persze a kislány lába miatt megkapta fizetésem 20%-át, Plusz jutalomból...stb. Végig átutalással 7 éven keresztül rendszeresen fizettem. Szóval ő el tudja vinni háromszor a kislányomat síelni egy télen, én meg örülhetek, hogy luk van a ....hátul.
Na kifakadtam!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!