Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » HELP! Párom békülni akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Párom békülni akart volna, fél éves közös baba, de kiderült tegnap hogy csajozik tovább. Hogy bonyolítsam le a lebuktatását? Az családjának én vagyok bűnösnek beállítva.

Figyelt kérdés

Röviden: fél éve otthagytam, mert nem bánt jól velem és a pár hetes babával. Elköltöztem, ő jött a gyerekéhez, közelebb kerültünk (lelkileg) egymáshoz, 2 hónapja minden nap nálam van és a gyerekével játszik, nekem kedveskedik, ebédet, csokit hoz, érdeklődik, kedves. Elmentünk párterápiára is 2 hónapja, eljutottunk odáig hogy átbeszéljük, kinek mi okozott gondot és hogyan tudnánk egymás kedvében járni, hogy újra jó legyen együtt.

Mikor megbeszéltünk egy napot, hogy átbeszéljük, ő eltűnt. Ennek 2 napja. Bementem a mailboxába és levelezést találtam egy igen ronda nővel. A csaj írt először hogy mizu, ezer éve nem beszéltek, a férje épp németo.-ban dolgozik és talizhatnának. Az exem egyből belement, megbeszélték hogy taliznak egy messzebb helyen, de semmi konkrét nem volt írva. Megírta a lánynak is hogy már más a száma, pedig 1 hete azért cserélt számot hogy megváltozik. A csaj írta hogy szingliként él jelenleg az ex meg írta, hogy lehet hogy neki nem is kell kötött kapcsolat, ezért is van egyedül.

Szétbőgtem magam. Ma már hívott hogy jönne hozzánk de nem vettem fel.

Az egész család meghívott közös karácsonyra engem és a picit, de én nem vagyok színész.

Mit tegyek? Kitálaljak ott? Vagy nyomtassam ki a csaj képét és adjam oda neki karira hogy tessék, erre cserélted le a családodat?

Vagy szó nélkül korlátozzam a láthatást heti 1re és felejtsem el?

Miért ragaszkodom én ehhez a szeméthez?

Félek egyedül a picivel, pedig van lakásom és jó családom, de félek hogy kevés leszek neki, kérlek adjatok tanácsot és erőt!

2010. dec. 20. 09:07
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Szia, a különbség köztünk hogy Te meg akarsz szabadulni tőle én pedig Vele akarok boldog lenni és amíg az vagyok addig csinálom. Az igényeim teljesülnek általa és nem azt nézem hogy mi a rossz, hanem hogy mi a jó. Amíg megkapom amire szükségem van, miért is keresnék mást vagy görcsölnék hogy mit csinál mögöttem? Semmi értelme.

Persze mindenki másképp él és másképp gondolkodik.

Valóban hosszútávon MIND egyforma!!! Kereshetsz mást, a következő lehet hűséges lesz (vagy csak elhiszed hogy az), de piás vagy nem tartja fenn a családot, vagy utál a családja, vagy szar vele az ágyban.

Tökéletes kapcsolat nincs. Szerelem pedig max fél évig van, az is úgy 20 éves korod körül. Utána az a lényeg hogy együtt tudj élni vele. Aki nem ezt mondja, azon rózsaszín napszemüveg van és nem látja a reális valóságot 2011-ben.

Gondold át mire van szükséged, megadja-e vagy sem. Ha nem, akkor tényleg lépni kell.

De én megkapom, így vele vagyok :)

2011. júl. 26. 13:29
 32/33 anonim ***** válasza:
Erre én is rájöttem, hogy örök szerelem nincs, de kölcsönös szerelem kell, hogy minőségi szeretet legyen. És ha van szeretet, megszokás, család, ugyanolyan nehéz a szakítás, mintha az ember elnézőbb. Jól tetted, hogy elnéző vagy, mert nyilván minden egyébb működik. Illetve már nem görcsölsz miatta, mert vagy megteszi, vagy nem. Mondani szokták, hogy attól még nem kopik el.. :) Csak ne kapjon el semmit és ne legyen máshova is gyerek. Igyzából szerintem ez nálam ürügy, hogy más hibáit is kinagyítsam. Szerintem valójában én másmiatt dobom, mégis szeretem, ugyanakkor nélküle fényesebb jövőt látok, mint vele. Ott van nyilván a kockázat, hogy a következő esetleg mégrosszabb lesz.
2011. júl. 27. 21:23
 33/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem egyszerű... szorítok!
2011. júl. 27. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!