Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » HELP! Párom békülni akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Párom békülni akart volna, fél éves közös baba, de kiderült tegnap hogy csajozik tovább. Hogy bonyolítsam le a lebuktatását? Az családjának én vagyok bűnösnek beállítva.

Figyelt kérdés

Röviden: fél éve otthagytam, mert nem bánt jól velem és a pár hetes babával. Elköltöztem, ő jött a gyerekéhez, közelebb kerültünk (lelkileg) egymáshoz, 2 hónapja minden nap nálam van és a gyerekével játszik, nekem kedveskedik, ebédet, csokit hoz, érdeklődik, kedves. Elmentünk párterápiára is 2 hónapja, eljutottunk odáig hogy átbeszéljük, kinek mi okozott gondot és hogyan tudnánk egymás kedvében járni, hogy újra jó legyen együtt.

Mikor megbeszéltünk egy napot, hogy átbeszéljük, ő eltűnt. Ennek 2 napja. Bementem a mailboxába és levelezést találtam egy igen ronda nővel. A csaj írt először hogy mizu, ezer éve nem beszéltek, a férje épp németo.-ban dolgozik és talizhatnának. Az exem egyből belement, megbeszélték hogy taliznak egy messzebb helyen, de semmi konkrét nem volt írva. Megírta a lánynak is hogy már más a száma, pedig 1 hete azért cserélt számot hogy megváltozik. A csaj írta hogy szingliként él jelenleg az ex meg írta, hogy lehet hogy neki nem is kell kötött kapcsolat, ezért is van egyedül.

Szétbőgtem magam. Ma már hívott hogy jönne hozzánk de nem vettem fel.

Az egész család meghívott közös karácsonyra engem és a picit, de én nem vagyok színész.

Mit tegyek? Kitálaljak ott? Vagy nyomtassam ki a csaj képét és adjam oda neki karira hogy tessék, erre cserélted le a családodat?

Vagy szó nélkül korlátozzam a láthatást heti 1re és felejtsem el?

Miért ragaszkodom én ehhez a szeméthez?

Félek egyedül a picivel, pedig van lakásom és jó családom, de félek hogy kevés leszek neki, kérlek adjatok tanácsot és erőt!

2010. dec. 20. 09:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Kicsim, hagyd a fenébe ezt a fickót, nem érdemel meg téged...

Nem fogsz egyedül maradni, hidd el,és a gyereknek se leszel kevés :)

2010. dec. 21. 00:04
 22/33 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy erőt adtok!
2010. dec. 21. 10:01
 23/33 A kérdező kommentje:

Azóta annyi, hogy a csajjal levelezni kezdtem és elmondta hogy egy stratégiai játék kapcsán ismerik egymást és ő írt először. Az ex u.ezt mondta 20 perccel később, és fixen nem beszélhettek.

Nem is lenne itt gond az egésszel, ha a pasi nem mondta volna azt, hogy nem biztos hogy kell kötött kapcsolat. Én ezen vagyok fenn akadva.

2010. dec. 21. 22:27
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha ez a csaj nem ugrik, lehet hogy lesz más!

Óvatosan a megbocsájtással, mert csúnyán pofára eshetsz!

2010. dec. 22. 06:34
 25/33 A kérdező kommentje:
Jól tudom. CSak a gyerekkel foglalkozom, a többit most hagyom. Nem hagyom kicsinálni magam.
2010. dec. 22. 16:00
 26/33 Igor26 ***** válasza:
100%

"Miért ragaszkodom én ehhez a szeméthez?

Félek egyedül a picivel, pedig van lakásom és jó családom, de félek hogy kevés leszek neki, kérlek adjatok tanácsot és erőt!"

Szeretethiány. Önbizalomhiány. Ebben a sorrendben. Az erő pedig benned van, nem másokban. A kezdete ott van, hogy amit TUDSZ, az érzelmi okból nem írod felül. Tiszteld magadat és akkor mások is fognak. Az ilyen ember erős és hidd el nem leszel kevés a kicsinek.

A tanácsom az, hogy ne maszatolj, legyél következetes. Nem bosszút kell állni, meg jelenetet rendezni, hanem magadban rendezni a dolgokat, következetesen. Mindenki igazodni fog! Aki nem, arra nem is volt szükséged. Hulljon a férgese!

(Persze úgy is lehet, ahogy eddig. Annak az lesz a következménye, hogy éveken keresztül döglődés lesz és elvesztegeted a legszebb éveidet. A félmegoldások fognak kikészíteni. Az igazság csak egyszer fáj, akkor nagyon, de utána jobb lesz.)

2011. jan. 1. 14:00
 27/33 A kérdező kommentje:

köszönöm!

segítettél hidd el!

bivalyerős vagyok és ha kisüt a nap és elköltözöm minden ok lesz. hiszem és így lesz!

2011. jan. 4. 18:27
 28/33 anonim ***** válasza:

Szia! Ne haragudj rám, szeretnék érdeklődni, hogy sikerült ellenálnod még mindig neki?

Hasonló cipőben járok. A te eseted még rosszabb, mert a párod nem fix valakivel lép félre, hanem úgy általánosan.

(Bár oly mind1)

Így még nehezebb ellenállni, hiszen te is és ő is egyedül van, közös gyerek, hát akkor miért ne?

Szóval sikerült megszabadulni tőle? És hogy érzed magad?

2011. júl. 20. 21:37
 29/33 A kérdező kommentje:
Szia, fél éve együtt élünk újra és minden ami eddig nem működött, most működik. Nem bántam meg. Ha levelezni akar hát levelezzen, úgysem tudom meg most már. Nem jár el sehova, minden estét velünk tölt. Én így döntöttem és egyenlőre úgy gondolom, ez volt a helyes. Nálad mi a helyzet?
2011. júl. 25. 09:24
 30/33 anonim ***** válasza:
Reménykedtem benne, hogy nem ezt válaszolod! (De nyilván az a lényeg, hogy úgy érzed jól döntöttél) Én szeretnék megszabadulni tőle, és nem könnyű jó döntést hozni. Mindig ott van az is, hogy más is legalább ilyen felelőtlen lehet, így minek keresni mást, az ő hülyeségégeit ismerem, minek újat, avagy lemondani sem praktikus róla, hiszen sok minden közös. Fásult és szomorú lennék, ha így kéne élnem tovább. Kutyából lehet szalonna? (Most természetesen nem megingatni akarom a bizalmadat a párod felé) Nincs meg bennem a szemellenző képesség. Most nem rosszból írtam, írok.
2011. júl. 25. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!