Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után békülés? Lehet ebből jó? Fél éves közös baba, sok sok sérelem. Különböző életfelfogás, imádjuk a babát és egymás felé sem halt még ki teljesen az érzés.
1 szóval: Lehet.
Több szóval: Nehezen lehet, és akkor nagyon sok munka lesz vele. Nem árt, ha nagyon biztos vagy benne, hogy mindezt vállalod, és a másik fél sem csak egy rövidke fellángolásban van. Ez egy nagyon érdekes helyzet és biztosan nagyon sokat lehet belőle tanulni mindkettőtöknek. Én belevágnék, de nagyon nagy bátorság kell hozzá.
Első válaszoló vagyok újra.
Ami a legfontosabb: a tisztelet. Ha azt nem érzel iránta, a többi nem fog működni. A szeretet (mint cselekvés) elhatározás kérdése. Az érzelmek megjöhetnek út közben. Tisztelni viszont alapból kell a másikat. Hinni kell benne, elismerni, hogy joga van olyannak lenni, amilyen most.
Az én véleményem az, hogy nem érdemes.
Azért, mert rengeteg olyan férfi él a világon, de nézzük csak Magyarországot, akivel boldog kapcsolatban tudnál élni. Szerintem nincs nagy Ő. Nem kell egynél leragadni (bocs a csúnya kifejezésért), ha nem működik köztetek valami. Lehet, hogy haragszol a férjedre, sőt, súlyos sebeket ejtett rajtad, Te is biztos adsz okot az ő haragjára. Az emberek egy kapcsolatban olyanok, mint két vegyület, vagy feloldódnak, vagy marják egymást, vágyva arra, hogy egyszer valamelyik oldódik. Ha nem megy, nem is fog később sem. Más kapcsolatban lehet, hogy ő sem követ el olyan hibákat, mint nálad, és Te sem követsz el olyanokat, mint nála. A helyedben időt adnék magamnak a regenerációra testileg és lelkileg, majd ha rendbejöttem, adnék esélyt másnak.
A túl sok seb pedig- hát nem hiszem, hogy be tud gyógyulni. Mint egy régi csonttörés, beforr ugyan, mert úgy "célszerű", de ha változik az időjárás, sajogni aztán tud. Hát még ha mégegyszer eltörik, utána "nem tudsz majd lábraállni",szigorúan metaforaként értelmezve.
Ezért tanácsoltam, hogy keress (vagy ne is keress, megtalál), vagy adj esélyt másnak. Kezdj el randizgatni, akár interneten ismerkedni (ha kész vagy rá), akár elmenni szórakozni barátnőkkel, kicsire addig vigyáz a nagymama. Én újra felfedezném önmagam, Te miért maradnál meg egy régi sablonban, ami nem volt jó régen sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!