Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » HELP! Párom békülni akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Párom békülni akart volna, fél éves közös baba, de kiderült tegnap hogy csajozik tovább. Hogy bonyolítsam le a lebuktatását? Az családjának én vagyok bűnösnek beállítva.

Figyelt kérdés

Röviden: fél éve otthagytam, mert nem bánt jól velem és a pár hetes babával. Elköltöztem, ő jött a gyerekéhez, közelebb kerültünk (lelkileg) egymáshoz, 2 hónapja minden nap nálam van és a gyerekével játszik, nekem kedveskedik, ebédet, csokit hoz, érdeklődik, kedves. Elmentünk párterápiára is 2 hónapja, eljutottunk odáig hogy átbeszéljük, kinek mi okozott gondot és hogyan tudnánk egymás kedvében járni, hogy újra jó legyen együtt.

Mikor megbeszéltünk egy napot, hogy átbeszéljük, ő eltűnt. Ennek 2 napja. Bementem a mailboxába és levelezést találtam egy igen ronda nővel. A csaj írt először hogy mizu, ezer éve nem beszéltek, a férje épp németo.-ban dolgozik és talizhatnának. Az exem egyből belement, megbeszélték hogy taliznak egy messzebb helyen, de semmi konkrét nem volt írva. Megírta a lánynak is hogy már más a száma, pedig 1 hete azért cserélt számot hogy megváltozik. A csaj írta hogy szingliként él jelenleg az ex meg írta, hogy lehet hogy neki nem is kell kötött kapcsolat, ezért is van egyedül.

Szétbőgtem magam. Ma már hívott hogy jönne hozzánk de nem vettem fel.

Az egész család meghívott közös karácsonyra engem és a picit, de én nem vagyok színész.

Mit tegyek? Kitálaljak ott? Vagy nyomtassam ki a csaj képét és adjam oda neki karira hogy tessék, erre cserélted le a családodat?

Vagy szó nélkül korlátozzam a láthatást heti 1re és felejtsem el?

Miért ragaszkodom én ehhez a szeméthez?

Félek egyedül a picivel, pedig van lakásom és jó családom, de félek hogy kevés leszek neki, kérlek adjatok tanácsot és erőt!

2010. dec. 20. 09:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Szexiboj!

Ebben az esetben teljesen természetes, ha nem bízik a párjában. Ahogy látod, nem ok nélkül. Talán nem kellett volna belenézni a levelezésébe, ez eddig OK. De talán a gyerek apjának nem kéne mással arról leveleznie, hogy egyedül van, és találkozzanak.

Mint "hímet", téged csak az háborít fel, hogy a sorstárs lebukott? Ha valaki az eszét a nadrágjában hordja...

2010. dec. 20. 10:07
 12/33 A kérdező kommentje:

Felhívtam a tesóját hogy jöjjön át és elmondok neki mindent, hogy ő mit tenne és mit tud amit én nem.

Az exnek lehetősége lett volna hogy a második családját ne veszítse el és boldog családban éljen, de ő ezek szerint nem akar családot.

Sosem hittem volna, hogy létezik ilyen ember, aki inkább kalandor marad, sem mint családember, családapa. Sosem gondoltam, hogy valaki sorban úgy gyárt gyerekeket, hogy nem kell mellé anya és megelégszik, hogy hétvégi apuka legyen egész életében és mellette a hétköznapjaiban hódíthasson. 36 éves férfinek ez az élete. Ezt nagyon benéztem.

2010. dec. 20. 10:31
 13/33 A kérdező kommentje:
Még ha a csajozást be is nyelem, akkor is ott marad az arroganciája és a kötözködése meg a szapulások. Jövőtlen.
2010. dec. 20. 10:34
 14/33 anonim ***** válasza:
83%

Eddig nekem ilyesmi pasasok jutottak :-(

Így nem mertem babát vállalni, ill. szakítottam.

Megértem a dühödet és elkeseredettséged. Ha a helyedben lennék, könnyen lehet, hogy Karácsonykor kitálalnék, bár kérdéses még így is, hogy milyen lenne a konkrét reakció a család részéről.... Nem lennék tekintettel arra, hogy Karácsony van, hiszen a párod sem volt és nincs tekintettel Rád és a babára, a saját családjára. A családi összejövetelkor pedig csak azt kapná, amit érdemel... Ráadásul végre észrevennék, hogy nem Te vagy a hibás mindenben: "a családjának én vagyok bűnösnek beállítva".

Az ilyen semmirekellő emberekkel csak így lehet bánni és nem kell megkönyörülni rajta! Hiszen Te és a babátok szenvedtek!!!! Nektek "lehete" lenyelni mindezt a sok megaláztatást?!!!!!!!!!

Kívánom, hogy hűséges és tisztességes párod legyen legközelebb! Légy óvatosabb és figyelj jobban!

2010. dec. 20. 11:18
 15/33 anonim ***** válasza:
7%
te rontottad el, hagytad hogy így bánjod veled. ne csodálkozz, mindenhez két ember kell az egyik a csinálja a másik aki ezt hagyja.
2010. dec. 20. 11:54
 16/33 A kérdező kommentje:

Ha hagytam volna, akkor még együtt élnénk. Esélyt akart és én megadtam. Rájöttem hogy nem érdemli meg és ezzel vége.

A kérdés, hogy adjam a tudtára, és a családja tudtára úgy, hogy ne én legyek a gonosz. Karácsony jön és nem tudom hogy előtte vagy utána tálaljak ki. És hogy neki mikor és hogy adjam elő, hogy beléptem a leveleibe.

2010. dec. 20. 12:04
 17/33 anonim ***** válasza:
69%
11:18 vagyok: ez már rajtad múlik szerintem, ha úgy döntesz, ahogy én tennék, hogy szépen mindent kitálalnék. Szerintem mivel adtál neki már esélyt, amit elfecsérelt, mert nem változott meg, a Karácsony, ha én lennék a Te helyedben, tuti lenne, hogy akkor cselekednék. Nagyon szomorú és kínos lesz a helyzet, de nem Te tehetsz erről, nem Te vagy az, aki félrelépeget egy pici baba és a párja mellett. Legalább a családja szeméről lehullana a hályog, és nem Téged okolnának a helyzetért.
2010. dec. 20. 12:37
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
12:37 vagyok még: az pedig, hogy belenéztél a leveleibe, szerintem nem gáz. Én is hasonló módon buktattam le az exemet. Mivel senkinek nincs joga a másikat hülyének nézni és másként nem lehetett volna leleplezni a megcsalót, akkor naná, hogy bármi áron meg kell szüntetni a megalázó helyzetet.
2010. dec. 20. 12:38
 19/33 A kérdező kommentje:

köszönöm.

ugye lesznek még jobb napjaim is?

2010. dec. 20. 13:26
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

12:38-as vagyok: FEL A FEJJEL! Most irtó rossz Neked, de hidd el, ilyen ember nem hozzád való, mint az exed. Bárki ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben - rosszul érezné magát. Én magam okultam a saját - a Tiédhez nagyon hasonló esetemből -, hogy legközelebb olyan férfi közeledését is elfogadom, akinél tényleg látszik, hogy őszintén ragaszkodik, hidd el, észre lehet ezt venni! Nekem is volt ilyen, csak nem foglalkoztam az illetővel mondván, nem az esetem külsőre. De hidd el, nem ez számít kizárólag, hanem az, hogy szeret, megbecsül és nem aláz meg!!!!

Sok sikert és fel a fejjel!

Ha gondolod, írjál a privát címemre is, szívesen válaszolok :-)

2010. dec. 20. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!