Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Hagyjam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hagyjam el?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt, an egy 18 hónapos lányunk (tudom, hogy korán jött, de halálosan szerelmes voltam).

A kapcsolatunk egyre rosszabb. Már nem is igazán beszélünk, csak ami nagyon fontos, a kislánnyal kapcsolatos meg hasonlók.

Nem szeretem....egyátalán. Állítólag ő szeret, de sokszor úgy elhord mindennek, hogy nem is nagyon hiszem el neki. Még a legkisebb dolgokot is összeveszünk. Engem pl nagyon zavar, hogy a kislányt még soha nem vitte sehová, nem tolta babakocsiban, nem tette tisztába, éjszaka egyszer sem kelt fel még hozzá. Megeteti néha azóta, hogy már nagyobb, ehet a "felnőtt" ételekből is. De még ez is nehezére esik, akkor inkább azt mondja, hogy menjünk be míg eszik, mert neki nincs kedve utána a gyereknek pl kezet mosni....

Szülés után 2x műtöttek nyőgyógy. daganattal, és persze nem lehetett szexelni....kb a fele várakozó időt várta ki, utána csak nyaggatott vele. Mostanra eljutottunk oda, hogy már egyátalán nem kívánom a szexet.....se vele, se mással.... És persze ez csak ront a helyzeten. De miért is kívánjam a szexet, ha minden nap csak bánt, szavakkal. Nem jó így és persze a kislány is sejthet valamit, nem akarom, hogy tönkre menjünk benne. Már el akartam menni egyszer, de akkor meg lelkiismeretfurdalást okozott azzal a mondatával, amit a gyereknek nyögött be, hogy nincs apád...nem vehetem el az apját, úgyhogy inkább maradtunk, de most minden rosszabb. Főleg hogy mindenért engem okol, ő természetesen nem hibás semmiben. Mit tegyek?

Légyszi segítsetek!!!

2010. nov. 25. 08:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy felsz, hogy ongyilkos akar lenni...

De ez csak egy erzelmi zsarolas. Ha megteszi, es sikerul neki, nem a te lelkeden kell szaradjon. Nem te tartottad a kest, amibe o beledolt, hanem o allitotta azt fel, es belefekudt...

Esetleg elintezhetned ugy, hogy valami havert atkuldesz hozza...

De nehogy mar te szenvedd vegig meg ezt a 25 evet mig vegre elpatkol termeszetes halalban...

De annak, hogy hulyeseget tesz igen kicsi a valoszinusege...

2010. nov. 25. 09:22
 22/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is hasonloó a helyzet, de itt két pici van és 10 év korkülönbség, és most fogok lépni, mert sem a nőt sem az anyát nem tiszteli bennem, csak a megaláztatás és az hogy csicskának jó vagyok. Eljár ide-oda, és rohanok a gyerekekért minden délután munkából, haza főzés fürdetés stb és aztán a "grófúr" este 11 körül hazaért ha akkorra egyáltalán hazaér és kész ennyi a napunk. Én vagyok állandóan a lányokkal, én viszem őket sétálni, ő egyszer sem vitte el még babakocsival sem, mert szerinte az égő ha ő tolja! Tele van pénzzel, haza nem ad, abból élünk a lányokkal amit én keresek, ő meg gyűjtöget a számláján. Karácsonyra is azt kapta a gyerek amit én vettem neki és közölte vele, hgoy ezt tőlünk kapja. Tudom egy IDIÓTA voltam, hgoy maradtam, de most vége, ezt nem csinálom tovább, én a gyerekeknek normális életet akarok, nem ilyet. Ja, nálunk is fenyegetett azzal hogy akkor ő nem is fog jönni a lányokért, mert hogy úgysem láthajta őket sűrűn, akkor mi értelme van. Hát kérem, ha nem akkor nem, én nem eröltetem, ha nem akarja látni az az ő baja, attól még anyukájuk van a lányoknak, akitől a világ összes szeretetét megkapják, egy ilyen hülye apuka meg nem fog hiányozni az életükből. Azt tanácsolom neked hogy ne hagyd hogy zsaroljon, állj fel és hagyd ott a fenébe. egyébként a nőgyógyászati bajok, mindig lelki okokból fakadnak, akkor van ilyen gond, ha a nő nem tudja a nőiességét megélni! márpedig egy ilyen mellett nem is lehet!!!! Állj fel és hagyd a fenébe, te még fiatal vagy előtted az élet, nem úgy mint ő!!!:-) Fel a fejjel, hidd el hogy sok segítséget fogsz kapni minden irányból ha felállsz belőle!!!

2010. nov. 25. 09:23
 23/37 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos nem lenne öngyilkos. Ha így viselkedik veletek, nem hiszem, hogy annyira szeretne, hogy megölné magát, ha elhagynád. Ha annyira szeretne, akkor szeretettel, törődéssel próbálna maga mellett tartani, nem zsarolással!!
2010. nov. 25. 09:25
 24/37 A kérdező kommentje:

09:20!

igazad/tok van, megbeszélem vele és döntök....

még soha nem voltam így, hogy kezdjem???

2010. nov. 25. 09:26
 25/37 anonim ***** válasza:

En ugy kezdenem, hogy osszepakolok, mikor meg nincs otthon, majd ha hazaer, kozlom vele, hogy elmegyek a gyermekkel. Kaja a hutoben, melegitse meg, azzal 3 napig elel, ha akar enni, tanuljon meg fozni!

S ahogy csak tudnek, mennek, minel messzebb!

Ha van autod, pakolj bele mindent, csak a gyermek legyen a kezedben mikor kozlod vele, hogy gyorsan le tudj lepni!

Lenne hova menj? Szuleid, valaki?

Kozold veluk, hogy mit akarsz. Ha felsz tole szolj batyadnak, apukadnak(vagy valami ferfi rokonnak - mindenkepp rokon legyen, ne ismeros, mert akkor megvadol, hogy megcsalod, es vele mesz el-), hogy legyen ott veled...

De tenyleg, keszitsd fel magad lelkileg erre a nagy valtozasra.

Ha ugy erzed, hogy megbizhato, es nem fog bantani, akar meg is beszelheted vele valahogy... De tenyleg vigyaz magatokra!!!

2010. nov. 25. 09:32
 26/37 A kérdező kommentje:

Anyukámhoz tudnánk menni...

Hogy magyarázzam el neki, hogy vége?!

2010. nov. 25. 09:33
 27/37 anonim ***** válasza:
*vigyazz
2010. nov. 25. 09:34
 28/37 anonim ***** válasza:
Ugyanígy, ahogy nekünk.
2010. nov. 25. 09:36
 29/37 A kérdező kommentje:

09:32

teljesen igazad van, megtervezem, azért megbeszélem, és lelépek.... a gyerekhez jöhet akármikor..

2010. nov. 25. 09:39
 30/37 anonim ***** válasza:

Mondd el amit ide leirtal nekunk, hogy mit erzel.

Hogy a sok bantas miatt mar nem szereted, tonkretett az allando sertegeteseivel, bantasaival, gunyolodasaival; A gyermekkel sem ugy foglalkozik, ahogy kene, igyis egyedul birkozol meg a gyermekkel kapcsolatos feladatokkal, de mikor o ott van nem, hogy segitene, inkabb hatral, s ezert jobbnak latod, ha vege...

Kozold vele, hogy lathatja a gyermeket amikor akarja, kozold vele, hogy nem akarsz haraggal elvalni, de ez igy nem elet mellette...

Ha elkezdi mondogatni, hogy megvaltozik, ne maradj. Mondd neki, hogy toleralod es elfogadod a szandekot, hogy valtozni akar, de te most igyis-ugyis elmesz...

Probalj meg minel bekesebb hangnemben beszelni vele. Es ugy hozd ki a dolgokat, hogy o miatta van ez a helyzet. Azt, hogy mar nem szereted, magyarazd el neki, hogy miert. MErt ha csak annyit mondasz, hogy nem szereted, akkor abbol meg sok mindent ki fog kombinalni...

Ha segit ird le egy lapra minden rossz tulajdonsagat, mindent, amivel bantott, es add oda neki...

2010. nov. 25. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!