Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan hagyjam el? Ő még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hagyjam el? Ő még mindig szeret, idejsző módon függ tőlem

Figyelt kérdés
az én részemről már elmúltak az érzelmek, 25évesen még mindig olyan mint 10 éve volt, se célok, se semmi, mindig olyanokat mond, hogy mi örökre összetartozunk, hogy a teste része vagyok, meghal hogyha vége lesz stb.. én is szeretem, de már csak mint barátot.
2009. okt. 25. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te no vagy ffi vagy?

Mondd meg neki, hogy mar nem erzed olyan jol magadat a kapcsolatotokban, es ezert legyen inkabb vege.

Ha tudsz, koltozzel ki kulfoldre. Neked is, es neki is nagyon jo lenne! Nem lathatna, meg veletlenul se futnatok ossze.

2009. okt. 25. 19:06
 2/9 anonim válasza:
100%

Nem kell azért külföldre menekülni...

Én ismerősömékkel is volt ilyen, az egyik fél úgy érezte, nem haladnak semerre a kapcsolatban, úgyhogy nehezen is, de szakított. Meg kell tenni, mert ez így nem vezet sehová.

2009. okt. 25. 19:14
 3/9 A kérdező kommentje:
legutóbb pár hete megpróbáltam egyszer, de lehazudta a csillagos eget is hogy minden máshogy lesz , meglátom, nem vagyok már kisgyerek, tudtam és mondtam is neki, hogy úgyis ugyanez lesz, de annyira rossz volt látni szenvedni, de így már én szenvedek. lány vagyok amúgy
2009. okt. 25. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam ilyen helyzetben, de hidd el, minél többet húzod, annál rosszab - addig is reménykedik, szenved

ha erős vagy és végérvényesen, határozottan lezárod, akkor könnyebb elfogadnia, gyorsabban túlteszi magát rajta, mintha látná rajtad, hogy talán visszakönyörögheti még magát

2009. okt. 25. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

idejsző ????

Ijesztő módon inkább...Egyébként ha úgy érzed,hogy kín már vele lenni,akkor hagyd el! Te is csak egyszer élsz,és fiatalabb nem leszel!!!Addig fogod sajnálni,amíg rá nem jössz,hogy megint elpazaroltál rá 10 évet??félő,hogy akkor már te maradsz egyedül...Inkább most lépj amíg fiatal vagy...

2009. okt. 25. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Szánalomból ne maradj vele. Legfeljebb szomorkodik egy ideig, és keres mást.
2009. okt. 25. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
szenved?majd elmúlik azt hiszem mindenki túl élt már pár csalódást.egy életed van és azt hiszem azt éld boldogan.vagy még élsz mellette egy pár évet boldogtalanul?más lesz! ha ha ha ! jó szöveg csak sajnos semmi nem lesz belőle tapasztalatból mondom.szerintem tegyél az ügy végére pontot.az első lépés csak a nehéz.
2009. okt. 26. 09:18
 8/9 anonim válasza:
A szakításra igazából sosincs megfelelő idő vagy mód. Mindenképp nyomot hagy az emberben,de meg kell tenned ezt a lépést. Ha tényleg ennyire szeret,idővel megérti. Ez nem egyik-napról a másikra alakult így,volt ideje változtatni gondolom. Szerintem nem lehet fájdalommentesen szakítani ilyen esetben,de próbáld meg a legkorrektebben intézni. Nem lehetsz mellette szánalomból,de segíthetsz neki azzal,hogy tudja miért is tetted,nem hagyod magyarázat nélkül. Szerintem jobb,ha egy darabig nem találkoztok szakítás után,mert nehéz elfelejteni azt,akivel nap mint nap összefutsz.Hogy mi lesz később az meg elválik.Légy erős
2009. okt. 26. 09:50
 9/9 anonim válasza:
Szia, sziasztok. Ebben a cipőben jártam én is, egy önbizalomhiányos, gyenge embertől válok épp, aki rengeteg mindent megtett, csak ne hagyjam el / érzelmi-lelki zsarolás, fenyegetés, testi bántalmazás, stb./. Egyértelmű számomra, hogy ezt nem szabad hagyni. Ha vagy olyan helyzetben, hogy külön tudsz tőle költözni, és anyagilag is függetleníteni tudod magad, akkor költözz el, és kész. Ez elég végleges lesz neki ahhoz, hogy felfogja, te tényleg komolyan gondolod. Ellenkező esetben könnyen a padlón találhatod magad lelkileg, fizikailag és anyagilag is. Én ezt tanácsolom, mert megjártam már ezt az utat. Sok sikert!
2009. okt. 27. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!