Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok ezért friss házaské...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ezért friss házasként? Ugy érzem mintha szivenszurtak volna

Figyelt kérdés

álmában a férjem a nevén szólitotta a volt barátnőjét mikor én hozzábujtam átöleltem es sugtam neki szeretlek..:-(

Erre mondja a nő nevét és azt: Milyen jó helyet választottunk.

hirtelen ledöbbentem hogy en vagyok a hülye vagy mi van

aztán mivel horkolt bökködtem mire félig kinyitotta a szemét mondom milyen helyet? mondja hát ezt mondom de mit? hát ahol vagyun azt mondja és még ezt: Veled beszéltem az előbb nem? hát ezzel még elárulta magát hogy emlékszik az álomra megtudnék halni a fájdalomtol előzmeny: hogy kapcsi elejen is sokat beszelt a csajrol,és soká tépte össze a képét, házasság előtt sokszor megkérdeztem tőle biztos hogy engem szeretsz? biztos hogy a másikat már nem? és ő azt mondta biztos. becsapott mit tegyek??

2010. nov. 24. 23:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
Válj el tőle akkor.Add be a válópert,költözz vissza szüleidhez vagy ahova épp tudsz. Őt meg jelentsd fel,de gyorsan. Nagyon sajnálom amúgy. Tényleg és hívd a NANE-t.
2010. nov. 26. 14:14
 52/65 anonim ***** válasza:

09:38

Kérdező, jól beválasztottál egy agresszív, érzéketlen droid állat férget, aki sosem szeretett, csak pótléknak meg vigaszpinának kellettél neki. Máskor kicsit fontold meg, gondold meg, kihez mész hozzá, különben még egyszer meg fog ismétlődni ugyanez.

2010. nov. 26. 17:13
 53/65 anonim ***** válasza:
meg érdemes megkérdezni a volt barátnőt, ő miért szakított
2010. nov. 26. 17:15
 54/65 anonim ***** válasza:

Sok válaszoló nem veszi észre a Kérdező soraiból, hogy nem pusztán egy álommal van baj, hanem azzal, hogy a Kérdező belül érezte, hogy nem őt szereti a pasi. Sokszor történik ezt, úgy hívják projekció: amikor egy ember érzi a párján, hogy nem szereti és problémák vannak a kapcsolatban, de mivel ezt NEM MERI bevallani magának, ezért inkább ráfogja egy megcsalás vagy félrelépés jelére, és elkezd féltékenykedni. Itt is ez történt. Ha csak álom történt volna, akkor a Kérdező sem akadt volna fenn, viszont ez a pasi folyton a másik nőjéről beszélt, hogy milyen szerelmes volt és valszeg a Kérdező belül érezte, hogy nem szereti a pasi. Ki is derült: megverte, szexre kényszerítette stb.

Kérdező: máskor nem előző nőkre gyanakodj stb., hanem vedd idejében észre, ha nem működik a kapcsolat, és ne menj hozzá a pasihoz, ennyi. Ha ezt nem teszed meg, és nem vagy őszinte magaddal és áltatod magad, ilyen férgek legközelebb is át fognak verni. Sok sikert.

Ja, a házasságnak meg nem ezért nincs értéke, hanem mert az emberek 95%-a érzelmileg éretlen és infantilis és képtelen egy mély kapcsolatot fenntartani, mert szar mintákat hozott otthonról. Ezért rossz a kapcsolatok 95%-a.

2010. nov. 26. 17:18
 55/65 anonim ***** válasza:

utolsónak igaza van. tipikus prjekció történt, magyarul a kérdező érezte pontosan, hogy a pasi nem őt szereti, a másik nő volt az eszében állandóan, és a kezdetektől fogva érezte és tudta, majd az első gyanús jelnél kiakadt és kiborult, és rávetítette a csajra és az álomra minden kétségét, bizonytalanságát a kapcsolattal kapcsolatban,

ilyenkor az a megoldás, hogy ha érzed belül, hogy a másik NEM SZERET, és nem igazán szeret, akkor véget kell vetni a dolognak, ennyi. önáltatással annyit érsz el, hogy hozzámész egy féreghez, aki nem is szeretett soha, majd küzdhetsz a válással, veréssel, zsarolással, mert nem hallgattál a jelekre. gondolom a kapcsolat kezdetén se kezes bárány volt. szóval ennyi. vagy tanulsz ebből, vagy továbbra is ugyanígy el fogod szúrni a kapcsolataidat, te döntesz.

2010. nov. 26. 17:22
 56/65 anonim ***** válasza:
Kérdező, el tudsz válni akkor is, ha csak te akarod, akkor is elválasztanak titetek egymástól! Jelentsd is fel, és költözz vissza az anyukádékhoz, vagy valaki közeli hozzátartozódhoz, minél előbb!!!
2010. nov. 26. 17:41
 57/65 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk én eleve nem mentem volna hozzá egy olyanhoz, aki folyton az exét emlegeti...

Álmunkban egyébként az jön elő, amit elnyomunk a tudatalattinkban.

2010. nov. 27. 16:32
 58/65 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ezt te sem mondhattad komolyan. Barátnőm egyszer sírva jött át, hogy rosszat álmodott. A saját édesapjával szeretkezett álmában. Biztos elnyomta magában és valóban erre vágyott ugye? :D
2010. nov. 27. 18:18
 59/65 anonim ***** válasza:
Freud bácsi erre egyértelműen azt mondaná, hogy igen, úgyhogy hátrább az agarakkal, kedves utolsó!
2010. nov. 27. 18:31
 60/65 anonim ***** válasza:
Én meg azt álmodtam, hogy egy balta lecsapta az ujjaim. Biztos erre vágyom titokban. :)
2010. nov. 27. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!