Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ezért friss házasként? Ugy érzem mintha szivenszurtak volna
álmában a férjem a nevén szólitotta a volt barátnőjét mikor én hozzábujtam átöleltem es sugtam neki szeretlek..:-(
Erre mondja a nő nevét és azt: Milyen jó helyet választottunk.
hirtelen ledöbbentem hogy en vagyok a hülye vagy mi van
aztán mivel horkolt bökködtem mire félig kinyitotta a szemét mondom milyen helyet? mondja hát ezt mondom de mit? hát ahol vagyun azt mondja és még ezt: Veled beszéltem az előbb nem? hát ezzel még elárulta magát hogy emlékszik az álomra megtudnék halni a fájdalomtol előzmeny: hogy kapcsi elejen is sokat beszelt a csajrol,és soká tépte össze a képét, házasság előtt sokszor megkérdeztem tőle biztos hogy engem szeretsz? biztos hogy a másikat már nem? és ő azt mondta biztos. becsapott mit tegyek??

Te fogod tönkretenni a házasságodat! Ha egy álom miatt is féltékeny vagy,akkor hol a bizalom? Anélkül egyetlen házasság sem működik! Ha te az állnadó féltékenységeddel az exére emlékezteted a férjedet,akkor hoigyan felejthetné el.?
Komoly agykutatók sem tudnak válaszolni arra a kérdésre,hogy mikor,mit és miért álmodunk? Erre csak a sarlatán csaló "álomjósok" vállalkoznak!
Döntsd el: normálisan viselkedsz,megbízol a párodban, TE felejted el,hogy volt egy exe,vagy inkább tönkre akarod tenni a házasságodat!

Meg ezt a kérdést is te írtad ki? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__13..
A fogalmazásból ítélve igen. Ne haragudj, de súlyos pszichés problémáid lehetnek, szerintem fordulj pszichiáterhez. Ezt nem rosszindulatból írom. A végén még kárt teszel magadban, vagy a férjedben.

Az én férjem egyszer arra kért álmában, hogy ne ugráljak a színes műanyag labdák közt, inkább csukjam be az ajtót, mert kigurulnak.
Hajnali kettőkor az ágyban. Ajtó csukva, labdák sehol.
Amúgy még a kapcsolatunk elején még az ex nevén is szólított, de csak azért mert összecsengő a nevünk (Lili, lilla)
Na ha ébren csinálja az kellemetlen.
Megértelek hogy aggódsz, mert mindenki fél, hogy elveszíti a párját, csak nem mindenki beszél róla.
Csak újraélte az emlékeit. Ez nem bűn, nem megcsalás, nem akar elhagyni.
Én a nászéjszakámon az expasimmal álmodtam, hogy hmmm...

Hát a pszichoanalítikusokat kellene erről megkérdezni
Én nem vagyok p.analítikus, de tudok pár dolgot erről. Freud szerint az álmaink a vágyaink beteljesülésére szolgálnak és szerinte a rossz álmok is vágyteljesítőek. Na most, hogy egy ilyen álmot, hogy lehet értelmezni sajnos ahhoz nincsen szakmai tudásom...Ha tényleg érdekel ez menj el egy pszichoanalítikus pszichológushoz kérdezd meg!
DE: Az ember valóban nem tehet arról amit álmodik, ezt a tudatalattia csinálja vele...Én is álmodtam már a volt szerelmemmel, ettől még szeretem a páromat...
Szerintem amúgy ahogy kiderül az írásodból Neked kicsit ilyen kisebbségi komplexusod van, plusz önértékelési zavar, nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem bízol a párodban. Kérdem én, ha ilyen kétségeid voltak(vannak) miért mentél hozzá feleségül?
Szerintem HA csak az álmot veszed alapul nehogy már elválj...

Nem hiszem, hogy bárki bántani akart volna.
Gondolkodj el kérlek a következőkön:
1. egészséges, nem szervi impotens férfinak minden éjjel feláll, ezt felesleges lesni.
2. a legnagyobb szerelem mellett is lehet még ennél sokkal cifrábbakat is álmodni. Tapasztaltam.
3. Próbáld kicsit kordában tartani a féltékenységet, mindig gondolj bele, hogy fordított esetben neked hogy esne az esetleges gyanúsítgatás, hisztizés, morcosság.
Kívánom, hogy túltegyétek magatokat ezen a problémán, hidd el, sokkal rosszabb dolgok is történhetnek az életben.
Az a helyzet, hogy mindenki máshogyan álmodik, nem tudom, a férjedre mi jellemző, mert nem én élek mellette x éve.
Nálam úgy működik, hogy az álom lefedi a valóságot is, szóval nem érzek vagy gondolkodok másképp álmomban, mint a valóságban.
Biológiai értelemben tény, hogy a férfiaknál valóban van éjszakai nem tudatos merevedés, ismerek olyan pasit, akit ez még zavart is korábban, ha aktuális barátnőnél aludt (több, mint 5 éve nem tudok róla semmit, úgyhogy azóta nem tudom, változott-e, de anno mesélte, hogy őt ez mennyire zavarja).
Rajtad az írásokból azt látom, hogy nem tudsz valamiért megbízni a párodban, hogy ennek mi az oka, azt te tudod.
A te életedet viszont én nem élhetem, tehát te döntöd el, hogy mi a számodra járható út, ha elválsz, ha segítséget kérsz és megoldod, vagy bármi más...
Egyet mindenképp tanácsolok, és ezt akár vele maradsz, akár nem, és később mással összejössz, fogadd meg: Ne nyaggasd a párodat! 1-szer megkérdezed valamiről, nem kell elismételni milliószor, 1-ből is érteni fog, nem csecsemő, felnőtt ember, feltételezem, ép elmével. Ha valaki rendszeresen hazudozik esetleg, úgyse vallja be, de lebuktatja ezer más dolog a viselkedésében (és itt most nem az álmokra gondolok, mert nem mindenki úgy álmodik, ahogy én.)

Egyik éjszaka én is az exemmel álmodtam. Nem sokra emlékszem belőle, de arra igen, hogy nagyon boldognak éreztem magam. Felébredtem és megláttam a párom, hogy ő alszik mellettem. Ahhoz képest álmomban nem is voltam boldog (: Nagyon szeretem, nem hiába szakítottam az előzővel és vagyok a mostanival,hozzáteszem remélem örökre.
Amúgy tudom miről beszélsz, nekem is volt egy ilyen időszakom, (önértékelési problémáim voltak) amikor még a levegőre is féltékeny voltam, de nem vettem észre, hogy mennyire nevetséges vagyok. Aztán szólt a párom, hogy veled meg mi van? Elgondolkodtam, hatalmasat nevettünk és itt le is zártuk. Amíg nem ad okot az ellenkezőjére addig megbízom benne és elhiszem minden szavát. Boldogok vagyunk (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!