Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok ezért friss házaské...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ezért friss házasként? Ugy érzem mintha szivenszurtak volna

Figyelt kérdés

álmában a férjem a nevén szólitotta a volt barátnőjét mikor én hozzábujtam átöleltem es sugtam neki szeretlek..:-(

Erre mondja a nő nevét és azt: Milyen jó helyet választottunk.

hirtelen ledöbbentem hogy en vagyok a hülye vagy mi van

aztán mivel horkolt bökködtem mire félig kinyitotta a szemét mondom milyen helyet? mondja hát ezt mondom de mit? hát ahol vagyun azt mondja és még ezt: Veled beszéltem az előbb nem? hát ezzel még elárulta magát hogy emlékszik az álomra megtudnék halni a fájdalomtol előzmeny: hogy kapcsi elejen is sokat beszelt a csajrol,és soká tépte össze a képét, házasság előtt sokszor megkérdeztem tőle biztos hogy engem szeretsz? biztos hogy a másikat már nem? és ő azt mondta biztos. becsapott mit tegyek??

2010. nov. 24. 23:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%

Te fogod tönkretenni a házasságodat! Ha egy álom miatt is féltékeny vagy,akkor hol a bizalom? Anélkül egyetlen házasság sem működik! Ha te az állnadó féltékenységeddel az exére emlékezteted a férjedet,akkor hoigyan felejthetné el.?

Komoly agykutatók sem tudnak válaszolni arra a kérdésre,hogy mikor,mit és miért álmodunk? Erre csak a sarlatán csaló "álomjósok" vállalkoznak!

Döntsd el: normálisan viselkedsz,megbízol a párodban, TE felejted el,hogy volt egy exe,vagy inkább tönkre akarod tenni a házasságodat!

2010. nov. 25. 07:14
 32/65 anonim ***** válasza:
85%

Meg ezt a kérdést is te írtad ki? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__13..

A fogalmazásból ítélve igen. Ne haragudj, de súlyos pszichés problémáid lehetnek, szerintem fordulj pszichiáterhez. Ezt nem rosszindulatból írom. A végén még kárt teszel magadban, vagy a férjedben.

2010. nov. 25. 07:19
 33/65 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 évig voltam együtt egy fiúval és fél év után összejöttem a mostani párommal.Még hónapokig az exemről álmodtam, volt szexuális jellegű, elhagyásos, hiányzós stb.Pedig a valóságban undorodom tőle.Mostanában pl. sokszor álmodom más fiúkkal,pedig a páromat imádom és eszem ágában sincs megcsalni vagy ilyenek.Ez csak álom.Amúgy a férfiaknál normális h. feláll a farkuk éjszaka, tök mindegy h. mit álmodnak.Az nem az álomtól függ, hanem a vérkeringéstől.Én nem válnék emiatt, inkább megbeszélném vele!Ha szeretné,akkor nem téged vett volna feleségül.
2010. nov. 25. 07:21
 34/65 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem egyszer arra kért álmában, hogy ne ugráljak a színes műanyag labdák közt, inkább csukjam be az ajtót, mert kigurulnak.

Hajnali kettőkor az ágyban. Ajtó csukva, labdák sehol.

Amúgy még a kapcsolatunk elején még az ex nevén is szólított, de csak azért mert összecsengő a nevünk (Lili, lilla)

Na ha ébren csinálja az kellemetlen.

Megértelek hogy aggódsz, mert mindenki fél, hogy elveszíti a párját, csak nem mindenki beszél róla.

Csak újraélte az emlékeit. Ez nem bűn, nem megcsalás, nem akar elhagyni.

Én a nászéjszakámon az expasimmal álmodtam, hogy hmmm...

2010. nov. 25. 07:25
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

Hát a pszichoanalítikusokat kellene erről megkérdezni

Én nem vagyok p.analítikus, de tudok pár dolgot erről. Freud szerint az álmaink a vágyaink beteljesülésére szolgálnak és szerinte a rossz álmok is vágyteljesítőek. Na most, hogy egy ilyen álmot, hogy lehet értelmezni sajnos ahhoz nincsen szakmai tudásom...Ha tényleg érdekel ez menj el egy pszichoanalítikus pszichológushoz kérdezd meg!

DE: Az ember valóban nem tehet arról amit álmodik, ezt a tudatalattia csinálja vele...Én is álmodtam már a volt szerelmemmel, ettől még szeretem a páromat...

Szerintem amúgy ahogy kiderül az írásodból Neked kicsit ilyen kisebbségi komplexusod van, plusz önértékelési zavar, nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem bízol a párodban. Kérdem én, ha ilyen kétségeid voltak(vannak) miért mentél hozzá feleségül?

Szerintem HA csak az álmot veszed alapul nehogy már elválj...

2010. nov. 25. 07:45
 36/65 A kérdező kommentje:
bántsatok csak majd ha ezt éreznétek amit en nem bántanátok.
2010. nov. 25. 09:23
 37/65 anonim ***** válasza:
89%
én a másik oldalon álltam. Alig voltunk egy hete házasok mikor az ex-szel álmodtam,elég szaftosat. De mikor felkeltem inkább rémálom képként maradt bennem,mint pozitívként. Annyi volt a története az álomnak,hogy aznap valamiben az ex segítségét kellett kérnem,és beszéltem vele telefonon.Emellet kapcsolatunk során párom már többször szexelt JLO-val, Eva Longoriával,és stb... szóval emiatt felesleges válni...
2010. nov. 25. 09:31
 38/65 anonim ***** válasza:
89%

Nem hiszem, hogy bárki bántani akart volna.

Gondolkodj el kérlek a következőkön:

1. egészséges, nem szervi impotens férfinak minden éjjel feláll, ezt felesleges lesni.

2. a legnagyobb szerelem mellett is lehet még ennél sokkal cifrábbakat is álmodni. Tapasztaltam.

3. Próbáld kicsit kordában tartani a féltékenységet, mindig gondolj bele, hogy fordított esetben neked hogy esne az esetleges gyanúsítgatás, hisztizés, morcosság.

Kívánom, hogy túltegyétek magatokat ezen a problémán, hidd el, sokkal rosszabb dolgok is történhetnek az életben.

2010. nov. 25. 09:41
 39/65 anonim válasza:
100%

Az a helyzet, hogy mindenki máshogyan álmodik, nem tudom, a férjedre mi jellemző, mert nem én élek mellette x éve.

Nálam úgy működik, hogy az álom lefedi a valóságot is, szóval nem érzek vagy gondolkodok másképp álmomban, mint a valóságban.

Biológiai értelemben tény, hogy a férfiaknál valóban van éjszakai nem tudatos merevedés, ismerek olyan pasit, akit ez még zavart is korábban, ha aktuális barátnőnél aludt (több, mint 5 éve nem tudok róla semmit, úgyhogy azóta nem tudom, változott-e, de anno mesélte, hogy őt ez mennyire zavarja).

Rajtad az írásokból azt látom, hogy nem tudsz valamiért megbízni a párodban, hogy ennek mi az oka, azt te tudod.

A te életedet viszont én nem élhetem, tehát te döntöd el, hogy mi a számodra járható út, ha elválsz, ha segítséget kérsz és megoldod, vagy bármi más...

Egyet mindenképp tanácsolok, és ezt akár vele maradsz, akár nem, és később mással összejössz, fogadd meg: Ne nyaggasd a párodat! 1-szer megkérdezed valamiről, nem kell elismételni milliószor, 1-ből is érteni fog, nem csecsemő, felnőtt ember, feltételezem, ép elmével. Ha valaki rendszeresen hazudozik esetleg, úgyse vallja be, de lebuktatja ezer más dolog a viselkedésében (és itt most nem az álmokra gondolok, mert nem mindenki úgy álmodik, ahogy én.)

2010. nov. 25. 09:58
 40/65 anonim ***** válasza:
85%

Egyik éjszaka én is az exemmel álmodtam. Nem sokra emlékszem belőle, de arra igen, hogy nagyon boldognak éreztem magam. Felébredtem és megláttam a párom, hogy ő alszik mellettem. Ahhoz képest álmomban nem is voltam boldog (: Nagyon szeretem, nem hiába szakítottam az előzővel és vagyok a mostanival,hozzáteszem remélem örökre.

Amúgy tudom miről beszélsz, nekem is volt egy ilyen időszakom, (önértékelési problémáim voltak) amikor még a levegőre is féltékeny voltam, de nem vettem észre, hogy mennyire nevetséges vagyok. Aztán szólt a párom, hogy veled meg mi van? Elgondolkodtam, hatalmasat nevettünk és itt le is zártuk. Amíg nem ad okot az ellenkezőjére addig megbízom benne és elhiszem minden szavát. Boldogok vagyunk (:

2010. nov. 25. 12:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!