Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok ezért friss házaské...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ezért friss házasként? Ugy érzem mintha szivenszurtak volna

Figyelt kérdés

álmában a férjem a nevén szólitotta a volt barátnőjét mikor én hozzábujtam átöleltem es sugtam neki szeretlek..:-(

Erre mondja a nő nevét és azt: Milyen jó helyet választottunk.

hirtelen ledöbbentem hogy en vagyok a hülye vagy mi van

aztán mivel horkolt bökködtem mire félig kinyitotta a szemét mondom milyen helyet? mondja hát ezt mondom de mit? hát ahol vagyun azt mondja és még ezt: Veled beszéltem az előbb nem? hát ezzel még elárulta magát hogy emlékszik az álomra megtudnék halni a fájdalomtol előzmeny: hogy kapcsi elejen is sokat beszelt a csajrol,és soká tépte össze a képét, házasság előtt sokszor megkérdeztem tőle biztos hogy engem szeretsz? biztos hogy a másikat már nem? és ő azt mondta biztos. becsapott mit tegyek??

2010. nov. 24. 23:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy nekem is volt egy idétlen álmom, akkor állítólag beszélgettünk is a párommal. Korábban el szoktam aludni, mint ő, így van ez mióta babát várok. Mesélte, hogy egyszer csak felé fordultam és elkezdtem mondani, hogy a laptopon repültem. Jól. :D Erre visszakérdezett én elismételtem. Nem értette ugye és megint visszakérdezett. Én meg csak ingerülten annyit mondtam, hogy felesleges elismételnem, hagyjál úgy sem érted. És aludtam tovább :D Na nekem ebből semmi nem rémlik, pedig beszélgettem vele.
2010. nov. 25. 12:10
 42/65 anonim ***** válasza:
85%

Nekem mostanában rémálmaim vannak, meg akarnak erőszakolni,de közben vmi hiresség a szerelmem.Én általában álmomban inkább kiabálok vagy sírok,de beszélni nem szoktam.Van barátom akit imádok és szerintem ez nincs összefüggésbe az álmokkal.

AMúgy az álom az azért van,mert az agyad"így szelektálja a dolgokat és van h. egyensúlyba hozza a valóságot.De én sem vagyok doki, szóval nem tudom konkrétan,de az biztos h. ha szerelmes vagy elöfórdulhat h. olyat álmodsz h. elhagynak, vagy utálsz valakit de az álmodban meg oda vagy érte.Én egy álomra nem alapoznék,mert gondolom te is álmodtál már olyat amit a valóságban nem tennél meg.Ott öntudatlan vagy és ritka h. irányítani tudod, szóval az ember nem azt álmodja amit szeretne álmodni.Gondolom a férjed sem direkt álmodott a volt párjáról.Az is lehet h. nem is emlékszik rá.

2010. nov. 25. 13:21
 43/65 anonim ***** válasza:
85%
Én sose vennék el egy ilyen sötét nőt.
2010. nov. 25. 13:27
 44/65 anonim ***** válasza:
91%

Nem válnék el, viszont arra sem venne rá semmi, hogy hozzámenjek egy olyan férfihoz, aki nyíltan kijelenti, hogy egy másik nő az élete szerelme..

Ez elég felelőtlen döntés volt részedről, ha pedig már ezzel együtt mégis úgy döntöttél, hogy összekötöd vele az életed, akkor miért csodálkozol?

2010. nov. 25. 13:41
 45/65 anonim ***** válasza:
85%
féltékenységben szenvedsz, ennyi. nem kéne azon aggódnod hogy miért álmodik róla amikor az ember álmodik feljönnek dolgok emlékek akkor is ha már nem izgat pl. én mostanában álmomban átéltem az érettségimet holott az már jóóóó régen volt:D szóval ha ezen izgatod magad menj el egy dokihoz aki megérteti veled hogy hiába aggódsz.
2010. nov. 25. 13:48
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak bántani nyugi. Én megértwem h megsértődtél,biztosan nagyin érzékeny lelkületű vagy,s nagyon szereted a férjed.:(

Mondjuk az elég tapló duma a részéről,h az ex az élete szerelme. De emiatt még tényleg nem kell el válnotok. De tudom milyen rossz.Az én práom is úgy érezte az exe az igazi. :(

S a kapcsolatunk elején többször is azon a néven szólított,mindig nagyon fájt,mindig sírtam. Azóta figyel az ilyesmire. Sztem próbálj megnyugodni. Ez egy elég rossz szitu,de hidd el túllesztek ezen is. :) Fel a fejjel.

2010. nov. 25. 14:31
 47/65 anonim ***** válasza:
84%
Hát ezért nincs értéke a házasságnak. Álom miatt válni. Engem is szólítottak már más néven. És? Nyilván azért, mert álmodott, nem olyan a koncentrálóképessége és összevissza beszél. Eszem ágában sem volt megsértődni, hol tehet ő erről?
2010. nov. 25. 16:14
 48/65 A kérdező kommentje:
most már biztos elvállok.kérdőre vontam megvert kék-zöld vagyok, erőszakkal beadott nekem gyógyszert és tépte a hajam és menstruáloan verve szexre kényszeritett és azt mondta most már nincs visszut ő nem válik mit csinaljak? ha ó nem akar válni attol meg eltudunk valni?és nagyon faj a hasam meg a szivem is
2010. nov. 26. 09:38
 49/65 anonim ***** válasza:

Jesszus, ezt most komolyan írod? Úristen!

Eddig nem írtad, hogy agresszív vonásai lennének neki.

Menekülj! Sajnos nem tudom, ilyenkor mit lehet tenni hivatalosan... :(

2010. nov. 26. 11:07
 50/65 anonim ***** válasza:

hivd fel a nane-t.

ez nemierőszak, amit csinált veled.

[link]

2010. nov. 26. 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!