Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok ezért friss házaské...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ezért friss házasként? Ugy érzem mintha szivenszurtak volna

Figyelt kérdés

álmában a férjem a nevén szólitotta a volt barátnőjét mikor én hozzábujtam átöleltem es sugtam neki szeretlek..:-(

Erre mondja a nő nevét és azt: Milyen jó helyet választottunk.

hirtelen ledöbbentem hogy en vagyok a hülye vagy mi van

aztán mivel horkolt bökködtem mire félig kinyitotta a szemét mondom milyen helyet? mondja hát ezt mondom de mit? hát ahol vagyun azt mondja és még ezt: Veled beszéltem az előbb nem? hát ezzel még elárulta magát hogy emlékszik az álomra megtudnék halni a fájdalomtol előzmeny: hogy kapcsi elejen is sokat beszelt a csajrol,és soká tépte össze a képét, házasság előtt sokszor megkérdeztem tőle biztos hogy engem szeretsz? biztos hogy a másikat már nem? és ő azt mondta biztos. becsapott mit tegyek??

2010. nov. 24. 23:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
azert nekem ez nagyon faj nem tudok aludni mert ugy erzem azert almodik rola mert gondol ra le is vettem a gyürüt-ne nezzen már hülyének legszivesebben felébresztenem es elküldenem a francba ugyfaj a szivem de persze szeretem
2010. nov. 25. 00:18
 12/65 anonim ***** válasza:
97%
Nem válnék,mert hozzá se mentem volna ha sejtem ,hogy nem szeret,te is csak pótléknak kellettél,veled akarta elfelejteni az exet,ha ló nincs a szamár is jó...Akkor lesz ciki mikor már szex közben is az exe nevén szólit,velem sajnos megtörtént egy régebbi kapcsolatomban...Hát azt az érzést senkinek nem kívánom...
2010. nov. 25. 00:20
 13/65 anonim válasza:
100%
Ha nem vagy boldog vele, akkor válj, és keress olyant, akiben megbízol, ez a te döntésed.
2010. nov. 25. 00:24
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
Te már nem bitzol benne,mert a péniszét nézed,mikor alszik...Nem te kérdezted meg ezt a féltékenységi kérdést is mert gyanúsan hasonló...
2010. nov. 25. 00:31
 15/65 anonim ***** válasza:
2010. nov. 25. 00:32
 16/65 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

annyira szenvedek most is sirok. pszichologus amugy es egesz nap a nőverekkel van a betegekkel.ő ugy áll hozza hogy azt mondja nem szabad szenvedni a féltékenysegtől. és ő nem féltékeny nagyon. kérdezem miert azt válaszolja mert érzi az erős ragaszkodásom hozzá.de pl. éjjel is néztem ahogy alszik ki volt takarozva en meg tvztem meg es lehet kinevettek de felállt neki és mozgott a farka olyan feltekeny lettem hogy biztos valakiről álmodik. közben hozzateszem este ki lett eleégitve akkor éjjel miert áll fel neki? és vajon kiről álmoddik hogy igy mozog neki? aztan kerdezem mikor megebred kiről álmotal mondja senkiről.

Nagyon hasonló a szitu...

2010. nov. 25. 00:33
 17/65 anonim ***** válasza:
42%
Szívem szorul össze, szörnyű lehet neked. Válni szerintem így hirtelen nem kell. Esetleg próbálkozhatnál néhány trükkel, csak úgy nőcisen. Pl kicsit fogd vissza magad, játszd el, hogy már nem vagy odáig érte. :) Csinálj dolgokat egyedül és érezd jól magad. Ha ezután észbe kap az jó, ha nem akkor meg ki kell penderítsd.
2010. nov. 25. 00:33
 18/65 anonim ***** válasza:
81%

Már én is álmodtam azt, hogy ismét szerelmes vagyok az exembe, és együtt vagyunk, esküvőre készülünk. Ő volt számomra az első szerelem, a nagy ő, a nagy érzelem, amihez minden mást mértem A férjemmel mi is sokat beszélgettünk erről a srácról a kapcsolatunk kezdetén. Nem is tudom, mit éreznék, ha a férjem most el akarna válni tőlem azért, amit róla már házasként álmodtam. :-( Nem, ő nem válna el ennél súlyosabb dolog miatt sem.

Az álmaimért nem felelek, az nem a tudatos döntésem eredménye.

2010. nov. 25. 00:43
 19/65 anonim ***** válasza:
76%
Szivem, hogy lehet, hogy egy diplomás pszichológus egy olyan butuska nőt vett el, mint te? "közben hozzateszem este ki lett eleégitve akkor éjjel miert áll fel neki?" Egy férfinek naponta többször is feláll, valamint éjjel is. és nem kell szerelmesnek lennie abba, akire felizgul, mert nem nő, hanem férfi. A férfiak másképp működnek, és a szemükön keresztül izgathatók fel. Valamint van spontán merevedés is, főleg éjszaka. Te ezt nem tudtad? Akkor keress rá sürgősen, és ne itt siránkozz valami TELJESEN TERMÉSZETES dolog miatt.
2010. nov. 25. 00:46
 20/65 anonim ***** válasza:
50%
Az álmaink egy rész a napi események,gondolatink mixe,a másik része a tudatalatti vágyaink mixe...
2010. nov. 25. 00:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!