Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha meghalna a párod exneje, s az általad ki nem állt gyereket neked kell nevelned?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 14:32
11/23 A kérdező kommentje:
A helyzet az,hogy az exnej vagyok...előrehaladott rákos.Csak ezt még nem sokan tudják.A 13 éves fiam se...Most akarom neki elmondani,csak nem tudom mi lesz vele,ha majd az apjával és annak új családjával kell élnie.Egyedül neveltem,nem volt újabb házasságom,vagy élettársam,szüleim nem élnek.MI LESZ A FIAMMAL?Az új feleség rettenetesen utál engem is,Pétert is,s azt érzem,nem olyan mély a kapcsolatuk,sokkal inkább a vagyon számított:(((
2010. nov. 17. 14:54
12/23 anonim válasza:
Jajj.. :( Szíven ütött amit írtál, nem erre a válaszra számítottam. :( Nagyon sajnálom. De biztos, h olyan rossz a helyzeted? Esetleg egy nagyon jó barátnőd nincs, akire számítani lehetne?
13/23 anonim válasza:
Azt hiszem, erre a helyzetre senki nem számított!
Szörnyű lehet a tudat... Ne add fel!
Nem sok okosságot tudok írni, megértem, hogy félted a fiad.
Amúgy hány éves?
14/23 anonim válasza:
13 éves, írja az utolsó kommentjében.
15/23 anonim válasza:
Igen, tényleg.
Bocs, figyelmetlen voltam!
Ez annyira szíven szúrt!
16/23 anonim válasza:
Én teljesen más vagyok, én szeretném azt a gyereket, ha szeretem a párom.
Ha beleképzelem magam a helyzetbe, akkor meg azt mondanám, hogy elhagynám a páromat, nevelje egyedül a gyerekét. De lehet, hogy az új nő nem így gondolja.
17/23 anonim válasza:
Bocsánat, ha tapintatlan leszek, de én a kisfiam jövője érdekében biztos, hogy megpróbálnám rendezni a kapcsolatomat a volt párommal, illetve barátnőjével. Még, ha nem is én voltam a hibás, a gyermekemért ezt is megtenném. Csak így lennék nyugodt. Szerintem őérte megéri...
18/23 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy az a nő szereti-e a gyereked. Hanem az, hogy az APJA szereti-e.
Ha az apja szereti, te - már bocs a kifejezésért - meghalsz, akkor ha az apja szereti a saját gyerekét és a nője nem akkor úgy b@ssza kifele az ajtón, hogy azt se tudja mi van.
19/23 anonim válasza:
Én csak annyit mondok hogy egy gyerek nem csak addig csoda, szent, tökéletesség amig a tiéd. Más gyereke is ugyanolyan gyerek. Nem lehetsz túl érett ha felnőttként azért nem szereted a gyereket mert utálod az anyját... Arról ő nem tehet.
20/23 anonim válasza:
Ja bocs szóval akkor a jelenlegi feleség nem túl érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!